Az daha ıkınıp 2 saniye erken çıkarsan @Harunnn60 karnı patlamayacaktı @gözlemciAğanın foku değerlidir
Az daha ıkınıp 2 saniye erken çıkarsan @Harunnn60 karnı patlamayacaktı @gözlemciAğanın foku değerlidir
hhaha aman şeyine birşey olmasında harun patlamasın kıçından kıymetlimiDeğerli popom var
@Harunnn60 kıçımdan kıymetli değilmişsin Çiğdem öyle dedi ben demedimhhaha aman şeyine birşey olmasında harun patlamasın kıçından kıymetlimi
Teşekkür ederim , bakalım reytingimiz kaç gelecekEline sağlık ve bol reytingler dilerim @gözlemci
Sen tedbiri elden bırakma derim Evini biliyorsan bi baskın düzenleGece gece aklıma karpuz kabuğu getirme
Ahh nerede ikamet ediyor herif bilmiyoruzkı ayoll malatya istanbul edirne üç yeride kullanıyor @pompy desen lübnana gitti diyorTeşekkür ederim , bakalım reytingimiz kaç gelecek
Sen tedbiri elden bırakma derim Evini biliyorsan bi baskın düzenle
Yok mu bu çocuğun bi sosyal medya hesabı ordan iz bulur yürür giderizAhh nerede ikamet ediyor herif bilmiyoruzkı ayoll malatya istanbul edirne üç yeride kullanıyor @pompy desen lübnana gitti diyor
Girmiyorkı sosyal emdya hesaplarınaYok mu bu çocuğun bi sosyal medya hesabı ordan iz bulur yürür gideriz
Kesinlikle haklısın @pompy Bunun aynısını @mrt-06 da yapmıştı sonra birkaç kişi daha yaptı. Erkenden okumuyorum diye millet beni öldürüyor hemen. @Çiğdem-@Harunnn60 bakmadığın için öldürdü gözlemci seni daha ilk bölümde
Hayrola çok neşelisin@Harunnn60 kıçımdan kıymetli değilmişsin Çiğdem öyle dedi ben demedim
Tamam işte resim gördüğün üzere kış uykusuna çekilmiş sen yanlış biliyormuşsun meğer yazın uykuya yatmıyormuşGirmiyorkı sosyal emdya hesaplarına
en son benim için bir face açmıştı
Ne haltlar karıştırdığına akıl sır eriyormuTamam işte resim gördüğün üzere kış uykusuna çekilmiş sen yanlış biliyormuşsun meğer yazın uykuya yatmıyormuş
Yav he he Benim üzerimden reyting kazanmaBelkide ölmemişsindir
Gelmesin destere istemiyorumNe haltlar karıştırdığına akıl sır eriyormu
bunu ya @Harunnn60 kaçırdı yada askere ihbar etti ikisinden biri evleri yakınmıs zaten
Diyosun.Ben her zaman neşeliyim
Belli canın kaşınıyorYav he he Benim üzerimden reyting kazanma
Gelmesin destere istemiyorum
Diyosun.