Yok komedi ağırlıklı olacak bu dizi Emret Komutanım gibiAsker dizisi kabul edermi bilmiyorum ben Asker dizisi Alabilirim ama içinde savaşa örnek göstericek bişey olmayacak
Yok komedi ağırlıklı olacak bu dizi Emret Komutanım gibiAsker dizisi kabul edermi bilmiyorum ben Asker dizisi Alabilirim ama içinde savaşa örnek göstericek bişey olmayacak
Çabuk gidip dön şimdiden iştahım kabardı.Yok komedi ağırlıklı olacak bu dizi Emret Komutanım gibi
Anlaşmamız şimdilik 2 projeyi kapsıyor Fikir Cambazı ve sonra da o dizi. Yani kimse kapamaz.Belki de @mrt-06 daha iyi teklif sunar
Yok komedi ağırlıklı olacak bu dizi Emret Komutanım gibi
Harun baksa da ölecekti anlaşmamız bu kadar@Harunnn60 bakmadığın için öldürdü gözlemci seni daha ilk bölümde
İlk 10 bölüm hazır gayet de iyi bir şekilde ama dediğin olabilir 10 dan sonra ne yazacaz bakalımGüzel olmuş kısa olması da ayrı güzel Yalnız çok uzun ömürlü bir proje olmayacak gibi 10 bölümden sonrası biraz klişelere bürünebilirsin gibi geldi
Emeğine sağlık @gözlemci
İlerleyen haftaları takip et abla Neler neler çıkacak ortaya daha dur heleHımm bana pek dar gelmedi aslında açıklayıcı ama o konuşan adam kim neden yapıyor bunları ortaya çıkması lazım tabii
Desteklerin ayrı teşekkür ediyorum çok sağolYalnız bu kadar kişiyle etiket olmaz biraz daha üye çekmen lazım.
Harikamı attım sonra okuyup yorumlayacağım.
Teşekkür ediyorum , umarım takipte kalırsın daha da açılacak konu, onlar neden orada ,kim onlar ve bu oyunları yapan kişi niye yapıyor hepsini ilerleyen bölümlerde göreceğizTestere tadında tadımlık bir başlangıç olmuş, devam bölümlerinde dediğin gibi konuyu daha açarsan daha güzel olur, eline sağlık @gözlemci
@Harunnn60 sahnesinde nedense güldüm
Beğenmene sevindim ama sen dur haftaya @xemrexxx ve @destere de gelince sizin eve şenlik gelecekkısa olması avantaj bence akıcıda olunca su gibi okunuyor eline sağlık özlemişiz @gözlemci
@denizz19 senin o bulduğun anahtardan zaten hayır gelmezdi geldiği yer hayırlı bir yer değilki ayoll
VE @Harunnn60 hep bu çocuğu gebertiyorsun sende cüneyt arkının filminde dayak yemeye alışan oyuncular gibi oldu senin dizilerinde ölen oyuncuyu harun oynuyor
@destere @xemrexxx pek yoklar forumda inş senaryon gibi forumada gelirler
aa yok bunun aynısını izledim ama başka bir filmdi şimdi ismi aklıma gelmiyorDestere filminden esinlendiğim doğrudur ama bizim görev veren adam sahaya da inecek
Çığlık'taki gibi süpriz şeylere hazır olun @destere duy biziaa yok bunun aynısını izledim ama başka bir filmdi şimdi ismi aklıma gelmiyor
sonu çok farklı bitiyordu bir bakalım senin gidişat nasıl olucak
Askeremi götürdüler acaba asker kaçağıydıÇığlık'taki gibi süpriz şeylere hazır olun @destere duy bizi
Hahahaah sesli güldüm Niye erteletmemiş 29 yaşına kadar sebepsiz erteletiliyorduAskeremi götürdüler acaba asker kaçağıydı
ne olduğunu bilmiyoruzkı ben kendim tahmin yürütüyorum ona kalsa ev kızı gibi yaşayacak ömrü boyunca @mrt-06 @Harunnn60Hahahaah sesli güldüm Niye erteletmemiş 29 yaşına kadar sebepsiz erteletiliyordu
Sanırım forumdan çıkıp sosyal hayata geçiş yaptı Yeni bir kız bulmuş olmasın bune olduğunu bilmiyoruzkı ben kendim tahmin yürütüyorum ona kalsa ev kızı gibi yaşayacak ömrü boyunca @mrt-06 @Harunnn60
Gece gece aklıma karpuz kabuğu getirmeSanırım forumdan çıkıp sosyal hayata geçiş yaptı Yeni bir kız bulmuş olmasın bu
Ağanın foku değerlidirkısa olması avantaj bence akıcıda olunca su gibi okunuyor eline sağlık özlemişiz @gözlemci
@denizz19 senin o bulduğun anahtardan zaten hayır gelmezdi geldiği yer hayırlı bir yer değilki ayoll
VE @Harunnn60 hep bu çocuğu gebertiyorsun sende cüneyt arkının filminde dayak yemeye alışan oyuncular gibi oldu senin dizilerinde ölen oyuncuyu harun oynuyor