@Yiğitt benim ablam sayılır ne aldatması ayoll @mrt-06 @Harunnn60 @Thequeer
@Yiğitt benim ablam sayılır ne aldatması ayoll @mrt-06 @Harunnn60 @Thequeer
@XanTier e biz yeteriz Üzülmesin hiç otşşkler @ozmoturk ama o avatarla iyi dileklerin pek uyumlu olmuyor değiştirsene şu ucube kılıklıyı
vadiciler cıvık erkekleri pek sevmiyor oyüzden xantier olduktan sonra o tarafın gözünden düşüp bizim cins seven tarafın gözüne girmesi normal biz sahip çıkarız bu arkadaşa yanı @mrt-06 @Harunnn60
Hem cıvıkları hem de çok değerli Vadi'nin artık öldüğü, bittiğini kabul edemedikleri için bu yönde konuşan eski Vadicileri sevmiyorlartşşkler @ozmoturk ama o avatarla iyi dileklerin pek uyumlu olmuyor değiştirsene şu ucube kılıklıyı
vadiciler cıvık erkekleri pek sevmiyor oyüzden xantier olduktan sonra o tarafın gözünden düşüp bizim cins seven tarafın gözüne girmesi normal biz sahip çıkarız bu arkadaşa yanı @mrt-06 @Harunnn60
Üzmeyin beni@XanTier e biz yeteriz Üzülmesin hiç o
Hem cıvıkları hem de çok değerli Vadi'nin artık öldüğü, bittiğini kabul edemedikleri için bu yönde konuşan eski Vadicileri sevmiyorlar
Kabul etmek gerekir @takas
@Harunnn60 yeter sana boşta kalırsan dizidede oynatır seni çaycı falan@XanTier e biz yeteriz Üzülmesin hiç o
Seni acaba hangi role alsak ya.😵@Harunnn60 yeter sana boşta kalırsan dizidede oynatır seni çaycı falan
Entrikacı kadın rolü diyeceğim ama onu yapan başarılı oyuncular var @mrt-06 @XanTier @sokak sanatiaa bilmem sence
@Harunnn60 yeter sana boşta kalırsan dizidede oynatır seni çaycı falan
Harun sen esas oğlansın dimi? Kadın başrol kim peki?
aa bilmem sence
Farkında mısınız her gece bir konuyu 7-8 sayfa yapıyoruz, üçümüz.Hem cıvıkları hem de çok değerli Vadi'nin artık öldüğü, bittiğini kabul edemedikleri için bu yönde konuşan eski Vadicileri sevmiyorlar
Kabul etmek gerekir @takas
Üzmeyin beni
sakar pot kıran saf rolu olur gibi zaten ben 2014 de bu foruma geldikten sonra bu roldeki kadın karakterler çoğalmaya başladı beni gören senaristler benim karakterimden dizilerde bir akın başlattılar @xemrexxx @XanTier @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati
Senin koca adayın, ucube deme alınırtşşkler @ozmoturk ama o avatarla iyi dileklerin pek uyumlu olmuyor değiştirsene şu ucube kılıklıyı
Eskiden olsa ceza yerdik. Ah eski forum geçti çok şükür. Yeni fav10 ile özgürlüklerimize kavuştuk.Farkında mısınız her gece bir konuyu 7-8 sayfa yapıyoruz, üçümüz.
Bu konu da 7 sayfayı geçmiş.
Farkında mısınız her gece bir konuyu 7-8 sayfa yapıyoruz, üçümüz.
Bu konu da 7 sayfayı geçmiş.
@destere DE gelince 10 sayfayı aşarEskiden olsa ceza yerdik. Ah eski forum geçti çok şükür. Yeni fav10 ile özgürlüklerimize kavuştuk.
Destere’yi dışlarız. Bizi bozar o.Eskiden olsa ceza yerdik. Ah eski forum geçti çok şükür. Yeni fav10 ile özgürlüklerimize kavuştuk.
Protestoya başlar kesin.Destere’yi dışlarız. Bizi bozar o.
@Dosi @vadikızı @dizi kolik en çok sevdiklerim ve iyi ki buradalar deyip samimiyetine en net inandıklarım kesinlikle. Onun dışında eğlenceli zamanlar geçirdiğim @Çiğdem- @Prncss.. ve aklıma gelmeyen üyeler de gayet iyiler.