Şu anda ego yapmakta haklı bence@xemrexxx egondan burnunu ucunu göremiyorsun derdi @Harunnn60
kapatıcı önerim gidin sütünüzü için zıbarın ayoll anneniz olsa oda öyle derdi
Şu anda ego yapmakta haklı bence@xemrexxx egondan burnunu ucunu göremiyorsun derdi @Harunnn60
kapatıcı önerim gidin sütünüzü için zıbarın ayoll anneniz olsa oda öyle derdi
egosunun sırrı çözülmek üzere dizi oyuncusuymus meğerse @Harunnn60 @mrt-06Şu anda ego yapmakta haklı bence
Ben yatıyorum iyi geceler herkese.egosunun sırrı çözülmek üzere dizi oyuncusuymus meğerse @Harunnn60 @mrt-06
Yaptım demek istedin herhalde.Ohoo yattım bile ben
biz kadınlar gibi beleşe getir o işi hıyarlı yoğurt sürüyorsun yüzüne iş tamamdırYaptım demek istedin herhalde.
Neyse yarın KYK çekecem gerçi eksideyim ama kartı yine patlatırım, kendim için hiçbir şey yapmıyordum uzun zamandır yarın cilt bakım kremi falan alcam. @Çiğdem-
Abim yapıyordu onu komik duruyor.biz kadınlar gibi beleşe getir o işi hıyarlı yoğurt sürüyorsun yüzüne iş tamamdır
abinden beklemezdim vlla kütük olarak kalmıstı o hafızamda 😱😱😱Abim yapıyordu onu komik duruyor.
Cilt bakımına önem verir kendisi.abinden beklemezdim vlla kütük olarak kalmıstı o hafızamda 😱😱😱
@Harunnn60 @XanTier yattılar galiba horultuları buraya geliyorCilt bakımına önem verir kendisi.
İyi geceler ablacım ben de yatacağım birazdan.@Harunnn60 @XanTier yattılar galiba horultuları buraya geliyor
bizde kaçalım yavas yavas yarın uğraşıcak şeylerimiz var
cicili bicili rüyalar dileyeyim yine rüyanız renkli olsun @XanTier @Harunnn60 @mrt-06İyi geceler ablacım ben de yatacağım birazdan.
Yaptım demek istedin herhalde.
Neyse yarın KYK çekecem gerçi eksideyim ama kartı yine patlatırım, kendim için hiçbir şey yapmıyordum uzun zamandır yarın cilt bakım kremi falan alcam. @Çiğdem-
@Harunnn60 @XanTier yattılar galiba horultuları buraya geliyor
bizde kaçalım yavas yavas yarın uğraşıcak şeylerimiz var
Evet, yattım iyi geceler
Ben de tam çıkıyordum geldiğini görünce diğer tarafa vereceğin cevabı merak ettim kaldım. Velhasıl şimdi çıkıyorum iyi geceler. Rüyalarda buluşuyoruz resmen.Evet, yattım iyi geceler
Yeni bulduğum müzikleri telefona atmak için yeniden kalktım ben deBen de tam çıkıyordum geldiğini görünce diğer tarafa vereceğin cevabı merak ettim kaldım. Velhasıl şimdi çıkıyorum iyi geceler. Rüyalarda buluşuyoruz resmen.
Beni haklı çıkarttığın için sağol
tşşkler @ozmoturk ama o avatarla iyi dileklerin pek uyumlu olmuyor değiştirsene şu ucube kılıklıyı