Kız sus.. mert şimdi gelcek banlicak seni gorcen o zaman.. yanında beni de paket yapcak sonra.. tamam beni de bayıltiyorlar ama yapacak hiçbir şey yok admin değiliz administrator değiliz sonuçta.. ah ah kendi içimizden aramızdan olan birini başkan yapsaydik şimdi çok rahat ediyor olacaktik.. her gün gay bir haber, eşcinsel bilgi sayfası çok güzel olurdu cooook.. halkımızı insanlarımızı en azından dosdoğru bilgilendirirdik.. neyse isim falan vermede sakin seni sonra sorguya alırlar bak benden demesi.. sen bana bi özelden yaz bakiyim bakalım aynı kişiler mi ? Ona göre bakarız icaplarına 😉İsim vermek istemiyorum ama bazı üyeler artık cidden baydı.
Kız sen nerdesin aylardır ? @denizz19 mahvoldu çocuk senin yollarını gözlemekten.. çabuk hesap ver bizlere
Aynen abla sende iyi ki varsın iyi ki tanımışım dediklerimdensin , nice beraber senelere
Ben öylesine yazmıştım onu ya. "Bayan" kelimesine ithafen. Ve ben heteroseksüellerle aynı forumu paylaşmaktan gurur duyuyorum. Sonuçta heteroseksüellik utanılacak bir şey değil.Kız sus.. mert şimdi gelcek banlicak seni gorcen o zaman.. yanında beni de paket yapcak sonra.. tamam beni de bayıltiyorlar ama yapacak hiçbir şey yok admin değiliz administrator değiliz sonuçta.. ah ah kendi içimizden aramızdan olan birini başkan yapsaydik şimdi çok rahat ediyor olacaktik.. her gün gay bir haber, eşcinsel bilgi sayfası çok güzel olurdu cooook.. halkımızı insanlarımızı en azından dosdoğru bilgilendirirdik.. neyse isim falan vermede sakin seni sonra sorguya alırlar bak benden demesi.. sen bana bi özelden yaz bakiyim bakalım aynı kişiler mi ? Ona göre bakarız icaplarına 😉
Denize hiçbirşey olmaz Onun kalbi çok katıdırKız sen nerdesin aylardır ? @denizz19 mahvoldu çocuk senin yollarını gözlemekten.. çabuk hesap ver bizlere
Senin çıkış saatlerini kolluyorum sankiCanım iyiki... bir karşılaşamadık forumda yahu