FF Forumun Bayan Üyeleri

tşşkler @ozmoturk ama o avatarla iyi dileklerin pek uyumlu olmuyor değiştirsene şu ucube kılıklıyı :A :A :A

vadiciler cıvık erkekleri pek sevmiyor oyüzden xantier olduktan sonra o tarafın gözünden düşüp bizim cins seven tarafın gözüne girmesi normal biz sahip çıkarız bu arkadaşa yanı :A :A :A @mrt-06 @Harunnn60
@XanTier e biz yeteriz :A Üzülmesin hiç o :A

tşşkler @ozmoturk ama o avatarla iyi dileklerin pek uyumlu olmuyor değiştirsene şu ucube kılıklıyı :A :A :A

vadiciler cıvık erkekleri pek sevmiyor oyüzden xantier olduktan sonra o tarafın gözünden düşüp bizim cins seven tarafın gözüne girmesi normal biz sahip çıkarız bu arkadaşa yanı :A :A :A @mrt-06 @Harunnn60
Hem cıvıkları hem de çok değerli Vadi'nin artık öldüğü, bittiğini kabul edemedikleri için bu yönde konuşan eski Vadicileri sevmiyorlar :A
Kabul etmek gerekir @takas

@XanTier e biz yeteriz :A Üzülmesin hiç o :A
Üzmeyin beni :ozur:

Entrikacı kadın rolü diyeceğim ama onu yapan başarılı oyuncular var :A @mrt-06 @XanTier @sokak sanati
Hem cıvıkları hem de çok değerli Vadi'nin artık öldüğü, bittiğini kabul edemedikleri için bu yönde konuşan eski Vadicileri sevmiyorlar :A
Kabul etmek gerekir @takas

Üzmeyin beni :ozur:
Farkında mısınız her gece bir konuyu 7-8 sayfa yapıyoruz, üçümüz. :A

Bu konu da 7 sayfayı geçmiş. :A

Senin koca adayın, ucube deme alınır :A

@Çiğdem- cadısı
@vadikızı teyze
@Dosi hocam

Diğerlerini tanımıyorum. Sayıca az olsalar da bu kadar erkek içerisinde sevgi, saygı içerisinde devam ediyorlar. Güllerimize iyi bakalım :bhr:

:DBen forumun teyzesi ablası olmaktan mutluyum erkek çoğunluğunda olan bu forumda sizlerin neşe veriyosak ne mutlu bize:praying:

@Dosi @vadikızı @dizi kolik en çok sevdiklerim ve iyi ki buradalar deyip samimiyetine en net inandıklarım kesinlikle. Onun dışında eğlenceli zamanlar geçirdiğim @Çiğdem- @Prncss.. ve aklıma gelmeyen üyeler de gayet iyiler. :)

:love1:Seni yerim ben yerimm sen samimiyetimi arkadaşlığa nasılda değer verdiğimi en iyi anlattıklarımdansın bonişim marul kafamsın benim bu yaşıma kadar asla sahte sevgi göstermedim göstermemde gören görür görmeyen yol alır:Dbenim kalbimi ALLAH bilsin gerisi önemli değil

Son düzenleme: