Sen 5 puan ver, o yeterli.7 kişi kaldı, artık 2-3 puan bile iyi puan hatırlatırım
Sen 5 puan ver, o yeterli.7 kişi kaldı, artık 2-3 puan bile iyi puan hatırlatırım
Yapma beeee. Ben de sevinmiştim ne güzel kaos ve kana doyacağız diye. Tabi sıvacılar olarak buna odaklıyız ve hazırız. Sen yine de bir yanda sakla o ihtimali.
Dua Lipa hanım ablamız bunu kendi ağzıyla mı dedi? Eğer öyleyse ellerim kırılaydı, keşke oy verseydim@Doğu bile kendini sevdirmiş dua lipa doğu neden kullanmadı dedi @Billy Kane
@Maskeli Fedai de @Thequeer den teşekkür aldı dün akşam
ama bu kütük kardeşler @MasacRE- @XanTier kimse sevmiyor ayoll
Dua ablamızın bunu demesine gerek mi var yiğidim. Seni sevdiğini yüreğinde hissetmen lazım. Sen ablamıza desteğini esirgemezsen belki Şirinler'i görebilirsin diyip yeterince saçmalayıp dışarı çıkıyorum.Dua Lipa hanım ablamız bunu kendi ağzıyla mı dedi? Eğer öyleyse ellerim kırılaydı, keşke oy verseydim
İliklerime kadar hissetmem lazım yani öyle mi? Kendisi bizzat beyan etseydi hoş olurdu aslındaDua ablamızın bunu demesine gerek mi var yiğidim. Seni sevdiğini yüreğinde hissetmen lazım. Sen ablamıza desteğini esirgemezsen belki Şirinler'i görebilirsin diyip yeterince saçmalayıp dışarı çıkıyorum.
Muhteşem bir şarkıyla daha sizlerleyiz, iyi puanlarınıza talibiz.
@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06
Yapma beeee. Ben de sevinmiştim ne güzel kaos ve kana doyacağız diye. Tabi sıvacılar olarak buna odaklıyız ve hazırız. Sen yine de bir yanda sakla o ihtimali.
Oha @sokak sanati yetişmiş bana 😱
Hahaha aynen bende benzetiyorum, hangi şarkıyı kullandığımı unuttum. Çiğdem ile olan mesaj kutumu inceleyip çıkardım ahahasHer şarkısı birbirine benziyor adamın. Bunu kullanmadın mı yoksa Bu nasıl vedayi mı kullanmıştın
Dua Lipa hanım ablamız bunu kendi ağzıyla mı dedi? Eğer öyleyse ellerim kırılaydı, keşke oy verseydim
Dua bizzat bana dedi ayy doğu nasıl kullanmaz küstüm dedi bu hafta bekliyormuş @Billy KaneDua ablamızın bunu demesine gerek mi var yiğidim. Seni sevdiğini yüreğinde hissetmen lazım. Sen ablamıza desteğini esirgemezsen belki Şirinler'i görebilirsin diyip yeterince saçmalayıp dışarı çıkıyorum.
Bu hafta eleme potasında olucaksın seni şöyle sağlam bir darbe vurmadan sen MS yarışmacı kimliğine kauvsamıcaksın oyüzden bu hafta seni kendine getiricez
Dua bizzat bana dedi ayy doğu nasıl kullanmaz küstüm dedi bu hafta bekliyormuş @Billy Kane
Bu hafta eleme potasında olucaksın seni şöyle sağlam bir darbe vurmadan sen MS yarışmacı kimliğine kauvsamıcaksın oyüzden bu hafta seni kendine getiricez
@MasacRE- @Thequeer @Yiğitt
Zamanında beni yanıltmaya çalışan biri söylüyor bunu.SİA'DA 10. HAFTA
Herkesin mutlaka duyduğunu düşündüğüm Wild Ones şarkısı ile yürek hoplatmaya geldik. O ZAMAN DANS.
@Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06
Yok bu sezon kan yerine daha derinden giriyorum. Kanınıza işledim bi şekilde. Hissettirmeden. Olay bende siz rahat olun
Bu haftada iyi gelmezsen seni geçeceğim gibi. şarkı sıralaMan nasıl komşu kızını artık kullan laa çok geç kalma
Zamanında beni yanıltmaya çalışan biri söylüyor bunu.
Üstteki KANAL D logosuBu hafta usta sanatçı Erkin Koray'dan dinlediğimiz, aynı zamanda da efsane dizi Geniş Aile'nin jeneriği olan Komşu Kızı ile karşınızdayız. Başarılar.
@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı@denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61@S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06
Bu hafta usta sanatçı Erkin Koray'dan dinlediğimiz, aynı zamanda da efsane dizi Geniş Aile'nin jeneriği olan Komşu Kızı ile karşınızdayız. Başarılar.
@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı@denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61@S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06
İnceden işlediğin aslında sakinliğinden belli oluyor az çok. Bu mentalitede fena değil gibi baksana puan olarak iyi yerlerdesin.SİA'DA 10. HAFTA
Herkesin mutlaka duyduğunu düşündüğüm Wild Ones şarkısı ile yürek hoplatmaya geldik. O ZAMAN DANS.
@Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06
Yok bu sezon kan yerine daha derinden giriyorum. Kanınıza işledim bi şekilde. Hissettirmeden. Olay bende siz rahat olun
Bu haftada iyi gelmezsen seni geçeceğim gibi. şarkı sıralaMan nasıl komşu kızını artık kullan laa çok geç kalma
İnceden işlediğin aslında sakinliğinden belli oluyor az çok. Bu mentalitede fena değil gibi baksana puan olarak iyi yerlerdesin.
Yabancı bir şarkıcıyla bunları yapıyor olmak sistem ve disiplin gerektirir. Takdir ediyorum dostum.Herkes ben kadar mükemmel değil. Çok büyük planlar gerekli oldu bu yere gelmek için.
Yabancı bir şarkıcıyla bunları yapıyor olmak sistem ve disiplin gerektirir. Takdir ediyorum dostum.