son güne yolladın sürece memnun olmam bu gece yollaman lazımSen benim göndermediğimi ne zaman gördün ya? Elbet o oylar eline ulaşır merak etme
Sonlarda yollamak daha güzel oluyor, yarışmacıların kaderlerini en son sen belirliyorsun o şekildeson güne yolladın sürece memnun olmam bu gece yollaman lazım
valtoruyu koy avatarına @MasacRE-karakteri değil oyuncuyu beğeniyorum kanka Konu karakterse tarafımız belli çok şükür
Öner abiye karı kılıklı diyerek bir olmamışı daha hakettin Çiko
yakındır diziden bir sahneden sağlam bir poz bekliyorum Buldum mu yapıştıracağımvaltoruyu koy avatarına @MasacRE-
@MasacRE- bile aynı fikrideyse benle sen haksızsın demektir vllaÖner abiye karı kılıklı diyerek bir olmamışı daha hakettin Çiko
yakındır diziden bir sahneden sağlam bir poz bekliyorum Buldum mu yapıştıracağım
Dizideki en sağlam oyuncu. Bi 10 bölüm geçsin göreceğim sizi Vartolu'yla beraber alıp yürüyecekler.@MasacRE- bile aynı fikrideyse benle sen haksızsın demektir vlla
@Forumdash 1.bölümü izledi gey gibi bir adam var o kim diyor gey karakterimi diyor kim dedim avatarındakını diyormuş
oyunu biliyorum sonuctaDalga geçiyor saçmalama.
Bu akşam sana süprizler olacakSinsirella seni