27 Kasım 2024 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,831
Puanı
1,060
1716390341161-png.127045

hhss.jpg

1716390361387-png.127046

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
guzel bir secim olmus. baslikta gorur gormez sasirdim olumlu anlamda. :)
bende bi ara ^elveda rumeli dizisine baslamayi dusunuyorum.
^izlediysen - yorumunu okumak isterim. onca bolumu izlemeye ^deger mi ?

bugunku secimim ; sandik kokusu .

sevgili @Hobbit sende sanirim ^sahipsizler dizisindesin dimi ? (b) 😉

hepimize iyi seyirler arkadaslar .
Teşekkür ederim. Seviyorum eskileri izlemeyi hem süreleri de kısa akıp gidiyor.

Yok Elveda Rumeli'yi hiç izlemedim.

İyi seyirler, annem de Çarşambaları Sandık Kokusu'nda. :D

• Beğendim
kesinlikle. benim yaz aylarindaki olmazsa olmaz rutinlerim arasindadir bu durum. aramizda kalsin, ikinci bahar, yedi tepe istanbul, ekmek teknesi ,yedi numara, bizimkiler vs. defalarca izlenesi...

es dost dizi film sohbetlerinde konu nostalji ,mazi olunca, donup dolasip kult diziler one cikiyordu :) haliyle ismi one ciktigindan dolayi merak da ediyordum. ancak,bolum sayisi yuzunden bi turlu baslayamamistim. en son yabanci arkadaslar ovunce, onlara diziye dair yorum yapamayinca, arayi kapayip oyle donus yaparim dedim 😛
^2025 yaz, izleyeceklerim arasinda. olurda burda olursak, yorumlarim.

^saygi ve hurmetler .

sandik kokusu dizisini -izlememin nedenini- dizinin kendi basliginda ozellikle belirtmistim. dizinin senaristi kimdir bir fikrim yok, ancak diyalogsal ;
es dost ev ici cay kahve esligindeki -muhabbet sekanslari- oldukca leziz oluyor izlenesi. bence. <- bu dediklerimde one cikan keyifli sahnelere imza atanlar ; filiz, hasan baba , karsu, mert,kivanc,bora, filiz'in kardesi baglamindaki sahneler .

neyse. guzel bir secim ✅ :ok:
aramizda kalsin, ikinci bahar, yedi tepe istanbul, ekmek teknesi ,yedi numara, bizimkiler vs. defalarca izlenesi...

Bu saydıklarından Yeditepe İstanbul ve Ekmek Teknesini hiç izlemedim. Aramızda Kalsın ve Bizimkiler'i hele ki Bizimkiler'i kaç kere tekrar tekrar izlediğimi inan ben bile unuttum.

• Beğendim
Sen Türkünü Söyle (izlemedim ama açıktı bulunduğum yerde, izlemiş kadar oldum)

Sandık Kokusuna başka bir gün bakarım artık. Bahar ile diziler birikmeye başladı. En kısa zamanda tüketirim

• Beğendim
Total'de 'Kuruluş: Osman', AB ve ABC1'de 'Annem Ankara' günün en çok izlenen dizileri!

'Sahipsizler' yükselişte, 'Leyla' düşüşte, 'Sandık Kokusu' istikrarını koruyor!

Kuruluş: Osman
Annem Ankara
GddB40nWMAAX5Lu
GddB55IXsAA4UF3
Leyla: Hayat, Aşk, Adalet
Sahipsizler
GddB5kGWIAABky4
GddB5OLWAAEZtY2
Sandık Kokusu
Masterchef Türkiye
GddB6RwXcAAOsY-
Total | (15) | 3,27
AB | (8) | 3,20
ABC1 | (9) | 3,84

Kaynak: TİAK

Çarşamba yarışında işler kızışıyor.

Annem Ankara, AB ve ABC1’de zirveyi almış, sevindim. Daha da yükselir umarım.

Sahipsizler’e halk sahip çıkmış. Kadrosunda sevdiğim oyuncular var. Tebrikler.

Leyla, rakiplerden etkilenmiş görünüyor ama dizinin reytingleri hep dalgalı zaten. Bakalım haftaya napacak. Kuruluş da düşüş yaşamış.

Sandık Kokusu yerinde saymış. Yılbaşında bitebilir sanki.

Annem Ankara reklam pompalamanın karşılığını almaya başlamış tebrikler,
Sahipsizler şaşırttı bravo,

Sandık K. tedirgin yürüyüşünü sürdürüyor,

Gonca Vuslateri düşmüş ama oranları yine de iyi...

• Beğendim
Annem ankara her ne kadar konu olarak çok farklı olsada VATANIM SENSİN ile eşdeger reytinglerle gidecek gibi hissediyorum.ab ve abc1 de 8-9 bandını görür.Ama totalde 6 çıkabileceği en yüksek seviye.

• Beğendim
Annem Ankara geçen hafta Total'de daha yüksek çıkmışken bu hafta AB ve ABC1'i ekran başına geçirmiş. Uzak Şehir'den sonra Kanal D ikide iki yaparak yoluna devam ediyor. Tutacağına baştan beri emindim neyse ki reyting tahminciliğime zeval gelmedi. :A

Sahipsizler zayıf halka diye düşünürken Total'de 6 reytinge dayanması. 😱 Diğer gruplar hala pek iyi sayılmaz ama oralarda da toparlanmaya başlamış. Kanal ve yapımdaşı Yalı Çapkını'ndan daha yüksek oranlar almaya başlaması ayrıca ilginç. :A

Leyla günün kaybedeni olmuş ama 5 bandında gitmeye devam ettiği sürece sorun yok. Dünkü bölümün temposu güzeldi ama Leyla'nın pasif agresif tavırları bir kenara bırakması ve Nur gibi daha büyük oynaması lazım çünkü aralarındaki rekabet denk hissettirmiyor ve kötü karakterin sürekli bir şekilde kazanması insanlara sevimsiz geliyor olabilir.

Filler tepişirken Sandık Kokusu ezilir diyordum ama bir şekilde istikrarını koruyarak şaşırtıyor. Yurt dışı satışları bir diziyi koruyacaksa bomboş günde 1-2 reyting alıp sürünen Yabani'yi değil zor günde direnebilen bu diziyi korusun.

Kuruluş yine bildiğimiz gibi.

• Beğendim
Dizi reytinglerine bakarken Total'de kimsede zirveyi göremeyince maç var sandım ama Esra Erol çıktı, 6.59 almış. :A

Sahipsizler keşke tutmasaydı dediğim bir iş ama maalesef olmadı. Annem Ankara'da AB ve ABC1'de güzel yükselmiş.

Kalpazan biterken Sandık Kokusu'da bitmeli, aynı sirket zaten, kol kola final verin :)