27 Kasım 2024 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kuruluş Osman - 172. Bölüm | ATV

• Leyla - 11. Bölüm | NOW

• Annem Ankara - 2. Bölüm | Kanal D

• Sahipsizler - 3. Bölüm | Star TV

• Sandık Kokusu - 36. Bölüm | Show TV

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Sen Türkülerini Söyle - 33. Bölüm | TRT 1

• Başakşehir - Petrocub (UEFA Konferans Ligi Grup Maçı) - CANLI | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,437
Puanı
860
1716390341161-png.127045

1716390361387-png.127046

Asmalı Konak | 34
guzel bir secim olmus. baslikta gorur gormez sasirdim olumlu anlamda. :)
nurgul yesilcay dizilerini genelde izlemisimdir. ornk,ikinci bahar dizisi .

bende bi ara ^elveda rumeli dizisine baslamayi dusunuyorum.
^izlediysen - yorumunu okumak isterim. onca bolumu izlemeye ^deger mi ?

bugunku secimim ; sandik kokusu .

sevgili @Hobbit sende sanirim ^sahipsizler dizisindesin dimi ? (b) 😉

hepimize iyi seyirler arkadaslar .

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Hobbit and serhatt
guzel bir secim olmus. baslikta gorur gormez sasirdim olumlu anlamda. :)
bende bi ara ^elveda rumeli dizisine baslamayi dusunuyorum.
^izlediysen - yorumunu okumak isterim. onca bolumu izlemeye ^deger mi ?

bugunku secimim ; sandik kokusu .

sevgili @Hobbit sende sanirim ^sahipsizler dizisindesin dimi ? (b) 😉

hepimize iyi seyirler arkadaslar .
Teşekkür ederim. Seviyorum eskileri izlemeyi hem süreleri de kısa akıp gidiyor.

Yok Elveda Rumeli'yi hiç izlemedim.

İyi seyirler, annem de Çarşambaları Sandık Kokusu'nda. :D

• Harika
Reactions: Dante
Teşekkür ederim. Seviyorum eskileri izlemeyi hem süreleri de kısa akıp gidiyor.
kesinlikle. benim yaz aylarindaki olmazsa olmaz rutinlerim arasindadir bu durum. aramizda kalsin, ikinci bahar, yedi tepe istanbul, ekmek teknesi ,yedi numara, bizimkiler vs. defalarca izlenesi...
Yok ^Elveda Rumeli'yi hiç izlemedim.
es dost dizi film sohbetlerinde konu nostalji ,mazi olunca, donup dolasip kult diziler one cikiyordu :) haliyle ismi one ciktigindan dolayi merak da ediyordum. ancak,bolum sayisi yuzunden bi turlu baslayamamistim. en son yabanci arkadaslar ovunce, onlara diziye dair yorum yapamayinca, arayi kapayip oyle donus yaparim dedim 😛
^2025 yaz, izleyeceklerim arasinda. olurda burda olursak, yorumlarim.

İyi seyirler, ^annem de Çarşambaları Sandık Kokusu'nda. :D
^saygi ve hurmetler .

sandik kokusu dizisini -izlememin nedenini- dizinin kendi basliginda ozellikle belirtmistim. dizinin senaristi kimdir bir fikrim yok, ancak diyalogsal ;
es dost ev ici cay kahve esligindeki -muhabbet sekanslari- oldukca leziz oluyor izlenesi. bence. <- bu dediklerimde one cikan keyifli sahnelere imza atanlar ; filiz, hasan baba , karsu, mert,kivanc,bora, filiz'in kardesi baglamindaki sahneler .

neyse. guzel bir secim ✅ :ok:

• Harika
Reactions: serhatt
kesinlikle. benim yaz aylarindaki olmazsa olmaz rutinlerim arasindadir bu durum. aramizda kalsin, ikinci bahar, yedi tepe istanbul, ekmek teknesi ,yedi numara, bizimkiler vs. defalarca izlenesi...

es dost dizi film sohbetlerinde konu nostalji ,mazi olunca, donup dolasip kult diziler one cikiyordu :) haliyle ismi one ciktigindan dolayi merak da ediyordum. ancak,bolum sayisi yuzunden bi turlu baslayamamistim. en son yabanci arkadaslar ovunce, onlara diziye dair yorum yapamayinca, arayi kapayip oyle donus yaparim dedim 😛
^2025 yaz, izleyeceklerim arasinda. olurda burda olursak, yorumlarim.

^saygi ve hurmetler .

sandik kokusu dizisini -izlememin nedenini- dizinin kendi basliginda ozellikle belirtmistim. dizinin senaristi kimdir bir fikrim yok, ancak diyalogsal ;
es dost ev ici cay kahve esligindeki -muhabbet sekanslari- oldukca leziz oluyor izlenesi. bence. <- bu dediklerimde one cikan keyifli sahnelere imza atanlar ; filiz, hasan baba , karsu, mert,kivanc,bora, filiz'in kardesi baglamindaki sahneler .

neyse. guzel bir secim ✅ :ok:
aramizda kalsin, ikinci bahar, yedi tepe istanbul, ekmek teknesi ,yedi numara, bizimkiler vs. defalarca izlenesi...

Bu saydıklarından Yeditepe İstanbul ve Ekmek Teknesini hiç izlemedim. Aramızda Kalsın ve Bizimkiler'i hele ki Bizimkiler'i kaç kere tekrar tekrar izlediğimi inan ben bile unuttum.

• Beğendim
Reactions: Dante
aramizda kalsin, ikinci bahar, yedi tepe istanbul, ekmek teknesi ,yedi numara, bizimkiler vs. defalarca izlenesi...

Bu saydıklarından Yeditepe İstanbul ve ^Ekmek Teknesini hiç izlemedim.
^.sonradan baslasidigim dizidir.
ekmek teknesi'n de ben hasan kacan'in ^heredot cevdet^ rolunu farkli buluyordum. anlatimi iyi ,merak edilesi bir yazilimi vardi. genel ise, ^peker acikalin^ avrupa yakasi dizisinden bildigimden, burda nasil oynamis merak etmistim. kadro zaten iyi oyuncularla bezeli kult bir dizi ekmek teknesi .

^yedi tepe istanbul.
es dost'a ,dizi konusunda rahatlikla mutlaka basla dedigim ,kefil oldugum dizilerden. cok saglam bir dizi . muziklerini sarki basliginda ara ara deginmistim. emre kinay'in siirsel vibe da anlatim dili de bolumlerde fazla albenili idi. karakter yazilimlari cok basarili islerden - yti .
genel oyuncular/ oyunculuklar nerdeyse hepsi tiyatro familyasindan oldugundan organik ve muthisti.bence.

bolumlerin suresi kisa. olurda ilk bir iki bolume sans verirsen,memnuniyetle ^yorumunu okumak isterim. ✅

Aramızda Kalsın ve Bizimkiler'i hele ki Bizimkiler'i kaç kere tekrar tekrar izlediğimi inan ben bile unuttum.
bizimkiler'i her izledigimde apartman,mahalle,komsu vs vibe'i ozledigimi fark ediyorum. rutinsel arada bir izlemek iyi hissettiriyor bencede . tanim; her bir rolun ikonik oldugu nadide projelerden-bizimkiler.

aramizda kalsin dizisi biraz tatli macera gibi 😛
yani izlerken kilo almamak elde degil 😛
ev ici sahnelerin yogunlugu dolayli yemeklerin odak noktasi olmasi mi , yoksa yiyenlerin huneri mi bilemiyorum, basta leziz anadolu sofrasi her bolum defalarca rol caliyor dizi de. izlerken istahimin acildigi leziz bir dizidir.

ki, binnur kaya nin kanimca en samimi ve en iyi projesidir.bence.
diziyi oldugundan bir tik yukselten bir enerjisi vardi dizi boyunca. kendisinden baska birini dusunemiyorum bu dizide o rolde .
ugur yucel ile cok guzel bir ikili olmuslardi. oyunculuga doymustuk.
genc kadro dan gamze ve ferit bu diziden sonra projelerini devamli izlediklerim oldular. gokce ,caner, ayca damgaci da keza .

saygi ve sevgiler .

• Harika
Reactions: serhatt
Leyla'ma tabii ki. Artışı sürüp yine 1. olur inşallah. :Z:bhr:

Evet izlemeye devam. 😎 Senide bekleriz. Gerçi kimler izliyor bilmiyorum ama, tek kalmak istemem 😎
senin hatrina bu diziyi de listeye ekledim. en azindan ilk iki bolume sans verecegim. sozum vardi 😛

@serhat hobbit'in dizisini izlemiyorsun dimi :) ?

Sen Türkünü Söyle (izlemedim ama açıktı bulunduğum yerde, izlemiş kadar oldum)

Sandık Kokusuna başka bir gün bakarım artık. Bahar ile diziler birikmeye başladı. En kısa zamanda tüketirim