eTV MusicSurvivor 7.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

Kötüye kötü demek boynumun borcu. Üzgünüm ama böyle yani :A
Yakışıklı olduğun kadar zevkli değilmişsin :A
Hadi inşallah öyle olur. :A

@MasacRE- yoldaşıma kimse karışamaz. :A O işini bilir ve verdiği ve vereceği puanların bilincindedir her daim. :A Kalite anlayışından taviz vermez sevdiği şarkı gelirse yüksek verir gelmezse düşük verir olay budur. :A
@Doğu bile kendini sevdirmiş dua lipa doğu neden kullanmadı dedi @Billy Kane :A

@Maskeli Fedai de @Thequeer den teşekkür aldı dün akşam :A

ama bu kütük kardeşler @MasacRE- @XanTier kimse sevmiyor ayoll :A :A :A

unconventinal-desires.jpg

Hazır tercih demişken senin tercihlerin ne yöndedir :A @Çiğdem- @vadikızı @MasacRE-
Ne gibi tercihler benim bir çok konuda bir çok tercihim var açık konuş cevabını açık al. :A

İşlerine gelmeyeni sevmez insanlar. Ama o işlerine gelmeyen kişiler gerçek sanattan anlayanlardır. :A Bu yüzden bakma sevmeyenlere sanata karşı her daim saygılı olacağız evelallah. :A
Aynen parlak takımı olduğunuz için veriyorum bu puanları, nasıl da anladın öyle ya :A
Şimdi seni yolladık, sırada @Ahmed ile @Yiğitt var :A
Büyük oyunu gördü ve çözdüü. :A :A

Bu hafta @Ahmed'i sonra da @Yiğitt'i yollayalım diyorum ben. Arada Selda kaynayabilir bizden bağımsız olarak ama :A:A
Aynen parlak takımı olduğunuz için veriyorum bu puanları, nasıl da anladın öyle ya :A
Şimdi seni yolladık, sırada @Ahmed ile @Yiğitt var :A
AAA 1 dakıka bu ikisi parlakçı tayfaya 1 veriyorsa @denizz19 da otomatik olarak parlakçı takımında oluyor yanı 😱😱😱 1 üye daha kazandık :Z:Z:Z @Thequeer @MEnes

Ne gibi tercihler benim bir çok konuda bir çok tercihim var açık konuş cevabını açık al. :A

İşlerine gelmeyeni sevmez insanlar. Ama o işlerine gelmeyen kişiler gerçek sanattan anlayanlardır. :A Bu yüzden bakma sevmeyenlere sanata karşı her daim saygılı olacağız evelallah. :A

Büyük oyunu gördü ve çözdüü. :A :A
Müzik tercihlerin diğer tercihlerini ne yapabilirim :A

:F:FKonu sen olunca başka birşey gelmiyo aklımzıa bebişim
Hahahahah sende haklısın ablacığım :A

Müzik tercihlerin diğer tercihlerini ne yapabilirim :A
Diğer tercihlerimi zaten boşver burası müzik yarışması konusu. :A Sanat konuşuyoruz burda sanat. :A Gelelim konuya benim müzik tercihim stabil değildir çeşitlidir. Şunu seviyorum şu önde demem. Kulağıma ne güzel gelirse dinlerim. 1000'den fazla ve çeşit çeşit müzik sırf telefonumda var. :A