Kötüye kötü demek boynumun borcu. Üzgünüm ama böyle yani
Yakışıklı olduğun kadar zevkli değilmişsin
@Doğu bile kendini sevdirmiş dua lipa doğu neden kullanmadı dedi @Billy KaneHadi inşallah öyle olur.
@MasacRE- yoldaşıma kimse karışamaz. O işini bilir ve verdiği ve vereceği puanların bilincindedir her daim. Kalite anlayışından taviz vermez sevdiği şarkı gelirse yüksek verir gelmezse düşük verir olay budur.
@Doğu bile kendini sevdirmiş dua lipa doğu neden kullanmadı dedi @Billy Kane
@Maskeli Fedai de @Thequeer den teşekkür aldı dün akşam
ama bu kütük kardeşler @MasacRE- @XanTier kimse sevmiyor ayoll
Ne gibi tercihler benim bir çok konuda bir çok tercihim var açık konuş cevabını açık al.
İşlerine gelmeyeni sevmez insanlar. Ama o işlerine gelmeyen kişiler gerçek sanattan anlayanlardır. Bu yüzden bakma sevmeyenlere sanata karşı her daim saygılı olacağız evelallah.@Doğu bile kendini sevdirmiş dua lipa doğu neden kullanmadı dedi @Billy Kane
@Maskeli Fedai de @Thequeer den teşekkür aldı dün akşam
ama bu kütük kardeşler @MasacRE- @XanTier kimse sevmiyor ayoll
Büyük oyunu gördü ve çözdüü.
İsteklerim alışılmadık şeylerdir diyor. Yani herkesin beğendiğini değiş alışılmadık şeyleri beğenirim benİyi birşey diyordur inş bu gevur
Gayet doğal müzik tercihlerini sordum, içiniz fesattövbe bu nasıl soruydu öyle
Gayet doğal müzik tercihlerini sordum, içiniz fesat
AAA 1 dakıka bu ikisi parlakçı tayfaya 1 veriyorsa @denizz19 da otomatik olarak parlakçı takımında oluyor yanı 😱😱😱 1 üye daha kazandık @Thequeer @MEnes
Müzik tercihlerin diğer tercihlerini ne yapabilirimNe gibi tercihler benim bir çok konuda bir çok tercihim var açık konuş cevabını açık al.
İşlerine gelmeyeni sevmez insanlar. Ama o işlerine gelmeyen kişiler gerçek sanattan anlayanlardır. Bu yüzden bakma sevmeyenlere sanata karşı her daim saygılı olacağız evelallah.
Büyük oyunu gördü ve çözdüü.
Hahahahah sende haklısın ablacığımKonu sen olunca başka birşey gelmiyo aklımzıa bebişim
Diğer tercihlerimi zaten boşver burası müzik yarışması konusu. Sanat konuşuyoruz burda sanat. Gelelim konuya benim müzik tercihim stabil değildir çeşitlidir. Şunu seviyorum şu önde demem. Kulağıma ne güzel gelirse dinlerim. 1000'den fazla ve çeşit çeşit müzik sırf telefonumda var.Müzik tercihlerin diğer tercihlerini ne yapabilirim
Müzik tercihlerin diğer tercihlerini ne yapabilirim
Hahahahah sende haklısın ablacığım
Hadi beni geç, @sokak sanati buna izin verir mi sanıyorsun Daha sen o yüzünü görmedin tabi onun, şu an rahat rahat takılıyor işler bir kızışsın sen o zaman görürsün onu @Çiğdem-
Burayı destekliyorum
Buray'a tam puan vereceğim bu hafta da en sevdiğim şarkısıDeniz her zaman bizim tarafımızdaydı, kıvırcık saçlarına kurban be, 2mizde Çirkin Sever Team kurbanı olduk @denizz19