eTV MusicSurvivor 7.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

Evet en sevdiğim sıvacısın dedim, sana dejavu mu yaşatayım :A
Ben mi 5 ya da 6 verdim :A Sonuçlara baktın mı sen? :A
@MasacRE- pis oyları 1 puanıda kime vermiş bu gerekten şarkıdan anlamıyor galiba
:A :A :A @Ahmed

@MasacRE- oyları
8 Selda Bağcan - Sarı Gelin
7 Athena - Kafama Göre
6 Gripin - Beni Boş Yere Yorma
5 Sia - Never Give Up
4 İlyas Yalçıntaş - Nefes
3 Sean Paul feat Dua Lipa - No Lie
2 Buray - Olmadı
1 Ebru Gündeş - Çingenem

@MasacRE- pis oyları 1 puanıda kime vermiş bu gerekten şarkıdan anlamıyor galiba

@MasacRE- oyları
7 Athena - Kafama Göre
5 Sia - Never Give Up
2 Buray - Olmadı
1 Ebru Gündeş - Çingenem
@Ahmed e bin kere söyledim şu şarkılarla geldiği sürece benden yüksek puan çıkmaz diye :A Her hafta az farkla final puanı kaçırıyorum diye yakınıyor bir de :A

@MasacRE- oyları
7 Athena - Kafama Göre
5 Sia - Never Give Up
2 Buray - Olmadı
1 Ebru Gündeş - Çingenem
Ay ben bunu Maskeliyle karıştırmamışım çok özür dilerim @MasacRE- bi 5 saniye falan kaliteli olduğunu düşünmüştüm, kusura bakma :A

Konuk olayı komik olmuş iyi düşünülmüş. Farklılıklara her zaman açığız ara ara yapın bunu. :A :A Onun dışında yavaş yavaş ciddiyete biniyor işler, güzel şarkılarla gelin derim artık. :A

Konuk olayı komik olmuş iyi düşünülmüş. Farklılıklara her zaman açığız ara ara yapın bunu. :A :A Onun dışında yavaş yavaş ciddiyete biniyor işler, güzel şarkılarla gelin derim artık. :A
İlkler MS de gelmeye devam edecek inş :A :A :A

ama sizin bu sıvacı @MasacRE- i kimse istemiyor ayoll buralarda :F :F :F @Thequeer

İlkler MS de gelmeye devam edecek inş :A :A :A

ama sizin bu sıvacı @MasacRE- i kimse istemiyor ayoll buralarda :F :F :F @Thequeer
Hadi inşallah öyle olur. :A

@MasacRE- yoldaşıma kimse karışamaz. :A O işini bilir ve verdiği ve vereceği puanların bilincindedir her daim. :A Kalite anlayışından taviz vermez sevdiği şarkı gelirse yüksek verir gelmezse düşük verir olay budur. :A

Hadi inşallah öyle olur. :A

@MasacRE- yoldaşıma kimse karışamaz. :A O işini bilir ve verdiği ve vereceği puanların bilincindedir her daim. :A Kalite anlayışından taviz vermez sevdiği şarkı gelirse yüksek verir gelmezse düşük verir olay budur. :A
Yakışıklı olduğun kadar zevkli değilmişsin :A