@Çiğdem- ne diyor bu parlak avcısı ya?Evet en sevdiğim sıvacısın dedim, sana dejavu mu yaşatayım![]()
@Çiğdem- ne diyor bu parlak avcısı ya?Evet en sevdiğim sıvacısın dedim, sana dejavu mu yaşatayım![]()
Evet en sevdiğim sıvacısın dedim, sana dejavu mu yaşatayım![]()
@MasacRE- pis oyları 1 puanıda kime vermiş bu gerekten şarkıdan anlamıyor galibaBen mi 5 ya da 6 verdimSonuçlara baktın mı sen?
![]()
@Ahmed e bin kere söyledim şu şarkılarla geldiği sürece benden yüksek puan çıkmaz diye@MasacRE- pis oyları 1 puanıda kime vermiş bu gerekten şarkıdan anlamıyor galiba
![]()
![]()
@Ahmed
@MasacRE- oyları
8 Selda Bağcan - Sarı Gelin
7 Athena - Kafama Göre
6 Gripin - Beni Boş Yere Yorma
5 Sia - Never Give Up
4 İlyas Yalçıntaş - Nefes
3 Sean Paul feat Dua Lipa - No Lie
2 Buray - Olmadı
1 Ebru Gündeş - Çingenem
Ay ben bunu Maskeliyle karıştırmamışım çok özür dilerim @MasacRE- bi 5 saniye falan kaliteli olduğunu düşünmüştüm, kusura bakma@MasacRE- pis oyları 1 puanıda kime vermiş bu gerekten şarkıdan anlamıyor galiba
![]()
![]()
@Ahmed
@MasacRE- oyları
8 Selda Bağcan - Sarı Gelin
7 Athena - Kafama Göre
6 Gripin - Beni Boş Yere Yorma
5 Sia - Never Give Up
4 İlyas Yalçıntaş - Nefes
3 Sean Paul feat Dua Lipa - No Lie
2 Buray - Olmadı
1 Ebru Gündeş - Çingenem
Yarışmacılarımızın duygularıyla oynama be 😕😕😕Bu mahrum llunacak bir şarkı mı? Ömrüm boyunca ikinci kez açıp dinlemem. Bu, bu hafta olsaydı 3-4 puan alırdı ancak@Thequeer
Öncesinde Harika demiştim. Onlar da inanıyor hep![]()
Evvet doğru bildiniz
Benim kalitem sorgulanamaz canımAy ben bunu Maskeliyle karıştırmamışım çok özür dilerim @MasacRE- bi 5 saniye falan kaliteli olduğunu düşünmüştüm, kusura bakma![]()
Bu hafta Selda yı teselli edersinizEvvet doğru bildinizAlmasın da zaten bu şarkılarla, güzel şarkıyla gelsin öyle alsın
![]()
Doğru valla sorgulamaya kalksak 10-15 yılımızı alır nerede bu kalite diye o yüzden hiç bulaşmayalım bebeğimBenim kalitem sorgulanamaz canım![]()
Selda gidici gibi görünüyor gerçekten, işi zor bakalım ne olacakBu hafta Selda yı teselli edersiniz![]()
Ben geçen hafta gitmesem 2 haftaya en geç yine giderdim aslında final bile belli neden bu kadar kasıyorsakSelda gidici gibi görünüyor gerçekten, işi zor bakalım ne olacak![]()
Ben geçen hafta gitmesem 2 haftaya en geç yine giderdim aslında final bile belli neden bu kadar kasıyorsak![]()
@XanTier aşk mı lazıma bile kötü dedi ayoll bunlar jurideyken işin zordu evetSelda gidici gibi görünüyor gerçekten, işi zor bakalım ne olacak![]()
Ay o gitsin adı bile duyulmayan Zack’i dinlesin@XanTier aşk mı lazıma bile kötü dedi ayoll bunlar jurideyken işin zordu evet![]()
İlkler MS de gelmeye devam edecek inşKonuk olayı komik olmuş iyi düşünülmüş. Farklılıklara her zaman açığız ara ara yapın bunu.![]()
Onun dışında yavaş yavaş ciddiyete biniyor işler, güzel şarkılarla gelin derim artık.
![]()
Hadi inşallah öyle olur.İlkler MS de gelmeye devam edecek inş![]()
![]()
ama sizin bu sıvacı @MasacRE- i kimse istemiyor ayoll buralarda![]()
![]()
@Thequeer
Yakışıklı olduğun kadar zevkli değilmişsinHadi inşallah öyle olur.
@MasacRE- yoldaşıma kimse karışamaz.O işini bilir ve verdiği ve vereceği puanların bilincindedir her daim.
Kalite anlayışından taviz vermez sevdiği şarkı gelirse yüksek verir gelmezse düşük verir olay budur.
![]()
Yarışmacılarımızın duygularıyla oynama be 😕😕😕
Kötüye kötü demek boynumun borcu. Üzgünüm ama böyle yani@XanTier aşk mı lazıma bile kötü dedi ayoll bunlar jurideyken işin zordu evet![]()
Bilemezsin, sana zevkli gelen bana zevkli gelmiyor olabilir.Yakışıklı olduğun kadar zevkli değilmişsin![]()