İsim değiştirme hakkımı doldurdum. Bu saatten sonra Amoureux'a dönebilirim bi tekhhahah çok güzel olmadımı yanlış kelime kullanmam işe yarıyor bazen @mrt-06 baksana
amorux yerine kısaca mal yazsan daha öz olurİsim değiştirme hakkımı doldurdum. Bu saatten sonra Amoureux'a dönebilirim bi tek
Karga burunlu biraz @Thequeer
Çok teşekkür ederim @MasacRE- . Böylelikle senin zevkini de öğrenmiş olduk. Bende neden bize katılmıyor diyorum Bundan sonra senin için çirkinleri de patlaşırız parlak team olarak biz kıvırcık kotamızı fazlasıyla doldurduk @Çiğdem- @Yiğitt
Hahahahah ay bende karar veremiyorum kliplerde çok tatlı, ropörtajlar da falan da ama resimlerde midemi çıkarıp gidesim geliyor o derece çirkin. Ama olsun yinede bebeğim o benim 9 haftalık yol arkadaşım, nedense bu hafta son olduğunu düşünüyorum
Teşekkür ederim bacımyok la bunlar @Çiğdem- in parlaklar yani @destere nin tabiriyle bisiklet pompasıyla şişirilmiş tipler ben daha doğal seviyorum
tebrikler @Thequeer bacım sana hediyem monica ablamız eğer buna baka baka buna benzersen istediğin parlakları kjapabilirsin
Ekli dosyayı görüntüle 57647
Teşekkür ederimTebrik ederim.