Thequeer 2000'ler Kulübünde!

bence benim dedğim şekilde değiştir nickini daha havalı :A @Harunnn60
Emin misin? :A:A
jOgfPWmVRjGsIdFipmX6Kg.jpeg

Tebrikler @Thequeer baya hızlı bir giriş yaptın foruma, nice mesajlara :D

Şimdi sana özel bir hediye ayarladım. 2.10 metre boyunda dalyan gibi delikanlı seçtim senin için.

Bir gülüşü var, kelebek görse ömrü uzar :bhr: @Çiğdem- @Yiğitt @Ahmed @Shamkhal göz dikmeyin ha sakın oğlana, Thequuer'in hediyesi bu.

anthonydavis2
Çok teşekkür ederim @MasacRE- . Böylelikle senin zevkini de öğrenmiş olduk. Bende neden bize katılmıyor diyorum Bundan sonra senin için çirkinleri de patlaşırız parlak team olarak biz kıvırcık kotamızı fazlasıyla doldurduk :A :A @Çiğdem- @Yiğitt

Ay bu arada fark ettim de Buray ne kadar çirkinmiş, hiç sevmem böyle tipleri. 😱 @Çiğdem- @Thequeer
amorux yerine kısaca mal yazsan daha öz olur :A :A :A

Karga burunlu biraz :F @Thequeer
Hahahahah ay bende karar veremiyorum kliplerde çok tatlı, ropörtajlar da falan da ama resimlerde midemi çıkarıp gidesim geliyor o derece çirkin. Ama olsun yinede bebeğim o benim 9 haftalık yol arkadaşım, nedense bu hafta son olduğunu düşünüyorum :A :A

yok la bunlar @Çiğdem- in parlaklar yani @destere nin tabiriyle bisiklet pompasıyla şişirilmiş tipler ben daha doğal seviyorum :A

tebrikler @Thequeer bacım :X sana hediyem monica ablamız eğer buna baka baka buna benzersen istediğin parlakları kjapabilirsin:A
Ekli dosyayı görüntüle 57647
Teşekkür ederim bacım :bhr:
Ben bu halimle 2 kilo sakalımdan utanmadan bile kapıyorum :A

Teşekkür ederim :D

Son düzenleme: