Thequeer 2000'ler Kulübünde!

Ahahaha bayılıyorum kendime yaa. :bhr:

Baha'nın fotoyu görür görmez 'Hahahsjasks' yazısı çok komikti, sonra bende ipler koptu. :F
Kanka Barış Arduç’u beklerken ne geldi :F
İnternetten Nike ayakkabı alıp içinden kullanılmış kardeşler kundura çıkması gibi bişeydi :F :F @Çiğdem- @Aserat

O oyları biliyor, şimdi ağzınan kaçırmaz umarım 8 puan verdiğimi :(:(
Ben spoi vermem ama xantoer ebru yaşarada süper diyordu :A :A :A
Ya ben biliyorum bu yine 1 vermiştir o yüzden hiç bakmıcam bile bunun oyuna :F

İnternetten Nike ayakkabı alıp içinden kullanılmış kardeşler kundura çıkması gibi bişeydi :F :F @Çiğdem- @Aserat

Neyse enerjimizi pazartesi 20.00'de eTV'de harcarız, susun please. :F Az sonra @Aserat gelip bunu yazacaktı zaten, ben önden yazayım. :A @Çiğdem-

Neyse enerjimizi pazartesi 20.00'de eTV'de harcarız, susun please. :F Az sonra @Aserat gelip bunu yazacaktı zaten, ben önden yazayım. :A @Çiğdem-

Yorumları yine okudum şimdi moraliniz bozuldukça okuyun :F :F :F

Stüdyoda hakimiyeti kaybettik, seyirciler terk etti. Kameramanlar kaçtı gitti. 😱 5-10 dakika bizler şok olduk, ne gündü bee. :A @Aserat
Süper fikir bu haftaki son faciadan sonra hele ki :A @Yiğitt @Aserat
biraz kendimize geliriz hala şoktan çıkamadık ilk bölümden çok ağır şartlar altında çalıştık :A :A :A @Yiğitt @Aserat
Tamam yeter bu kadar bahsettiğiniz az kaldı zaten yarın akşama. :A

Tebrikler @Thequeer baya hızlı bir giriş yaptın foruma, nice mesajlara :D

Şimdi sana özel bir hediye ayarladım. 2.10 metre boyunda dalyan gibi delikanlı seçtim senin için.

Bir gülüşü var, kelebek görse ömrü uzar :bhr: @Çiğdem- @Yiğitt @Ahmed @Shamkhal göz dikmeyin ha sakın oğlana, Thequuer'in hediyesi bu.

anthonydavis2