Hahahahah sabah okudum tekrar spontane yazılan yorumlardaki o şok o kadar belli oluyor ki @Çiğdem-
Ahahaha bayılıyorum kendime yaa.Neyseki yayından kalkmadık ayoll gece yarısından sonra çektiğimiz için çok göze batmadı
O oyları biliyor, şimdi ağzınan kaçırmaz umarım 8 puan verdiğimi
Ben spoi vermem ama xantoer ebru yaşarada süper diyorduHahahahah sabah okudum tekrar spontane yazılan yorumlardaki o şok o kadar belli oluyor ki @Çiğdem-
Kanka Barış Arduç’u beklerken ne geldiAhahaha bayılıyorum kendime yaa.
Baha'nın fotoyu görür görmez 'Hahahsjasks' yazısı çok komikti, sonra bende ipler koptu.
O oyları biliyor, şimdi ağzınan kaçırmaz umarım 8 puan verdiğimi
Ya ben biliyorum bu yine 1 vermiştir o yüzden hiç bakmıcam bile bunun oyunaBen spoi vermem ama xantoer ebru yaşarada süper diyordu
Neyse enerjimizi pazartesi 20.00'de eTV'de harcarız, susun please. Az sonra @Aserat gelip bunu yazacaktı zaten, ben önden yazayım. @Çiğdem-Kanka Barış Arduç’u beklerken ne geldi
İnternetten Nike ayakkabı alıp içinden kullanılmış kardeşler kundura çıkması gibi bişeydi @Çiğdem- @Aserat
Ya ben biliyorum bu yine 1 vermiştir o yüzden hiç bakmıcam bile bunun oyuna
Yorumları yine okudum şimdi moraliniz bozuldukça okuyunKanka Barış Arduç’u beklerken ne geldi
İnternetten Nike ayakkabı alıp içinden kullanılmış kardeşler kundura çıkması gibi bişeydi @Çiğdem- @Aserat
Ya ben biliyorum bu yine 1 vermiştir o yüzden hiç bakmıcam bile bunun oyuna
Ben spoi vermem ama xantoer ebru yaşarada süper diyordu
Ya benim bi dediğim bi dediğimi bazen tutar bazen tutmaz. O yüzden 1 de 8 de mümkün şu andaYa ben biliyorum bu yine 1 vermiştir o yüzden hiç bakmıcam bile bunun oyuna
Stüdyoda hakimiyeti kaybettik, seyirciler terk etti. Kameramanlar kaçtı gitti. 😱 5-10 dakika bizler şok olduk, ne gündü bee. @Aserat
Tamam yeter bu kadar bahsettiğiniz az kaldı zaten yarın akşama.
Ay bunu ne yapalım biz, alsın kullansın. Ay fenalık geçiriyorum @Çiğdem-
surata bak oyuncak hamur gibi @Thequeer @Yiğitt
Dudakları biraz daha büyük olsaymış dünyayı yutabilirmiş. 😱
bence benim dedğim şekilde değiştir nickini daha havalı @Harunnn60Ben alıştığım içni tepki bile vermedim hiç @Harunnn60