gece gece oklava istedi herhalde canınO fotosunu görene kadar ben @Çiğdem-'i şu yaşlarda biri sanıyordum
Hayalimdeki tasvirle uyuşsun diye yöresel bir foto buldum
Ekli dosyayı görüntüle 57359
gece gece oklava istedi herhalde canınO fotosunu görene kadar ben @Çiğdem-'i şu yaşlarda biri sanıyordum
Hayalimdeki tasvirle uyuşsun diye yöresel bir foto buldum
Ekli dosyayı görüntüle 57359
riverdale iyi başladı sezona harika gidiyor yanlız bu oğlan ne zaman ormana fingirdemeye gitse bir ceset buluyor işin sonunda seri katil suçlarını bu oğlana atacak, zaten yiyiştiği oğlanlarda hep sporcu cinsel kimliğini açıklayamıyor, bu da ormanda yanlız yürüyüş yapıyorum diyor ikidir,yazık
@mrt-06 @Yiğitt @Çiğdem- @vadikızı @Ahmed @Thequeer @YıldırıM Ekli dosyayı görüntüle 57531
Ben yabancı dizide eklerken @Harunnn60 bu diziyi kesin emre izliyordur demiştimriverdale iyi başladı sezona harika gidiyor yanlız bu oğlan ne zaman ormana fingirdemeye gitse bir ceset buluyor işin sonunda seri katil suçlarını bu oğlana atacak, zaten yiyiştiği oğlanlarda hep sporcu cinsel kimliğini açıklayamıyor, bu da ormanda yanlız yürüyüş yapıyorum diyor ikidir,yazık
@mrt-06 @Yiğitt @Çiğdem- @vadikızı @Ahmed @Thequeer @YıldırıM Ekli dosyayı görüntüle 57531
kız zaten cw den iki dizi izliyorum bir The 100 bir riverdaleBen yabancı dizide eklerken @Harunnn60 bu diziyi kesin emre izliyordur demiştim
cw dizisiymi bu neflix sanıyordumkız zaten cw den iki dizi izliyorum bir The 100 bir riverdale
bilemiyorum başında netflix yazıyor ama ilk sezon cw deydicw dizisiymi bu neflix sanıyordum
riverdale iyi başladı sezona harika gidiyor yanlız bu oğlan ne zaman ormana fingirdemeye gitse bir ceset buluyor işin sonunda seri katil suçlarını bu oğlana atacak, zaten yiyiştiği oğlanlarda hep sporcu cinsel kimliğini açıklayamıyor, bu da ormanda yanlız yürüyüş yapıyorum diyor ikidir,yazık
Yabancı diziler iyice azıttı, metroda izleyemiyorum artık sürekli erkek - erkek erkek - kadın kadın - erkek kadın - kadın sevişiyorlar.Ben yabancı dizide eklerken @Harunnn60 bu diziyi kesin emre izliyordur demiştim
çukur dizisini de gördük @Çiğdem- ablan pazartesi gecesi hastaneye kaldırılmış sinirdenYabancı diziler iyice azıttı, metroda izleyemiyorum artık sürekli erkek - erkek erkek - kadın kadın - erkek kadın - kadın sevişiyorlar.
Yabancı diziler iyice azıttı, metroda izleyemiyorum artık sürekli erkek - erkek erkek - kadın kadın - erkek kadın - kadın sevişiyorlar.
supernaturala geri dön kazmalar var sadece destere deyimiyle en rahat onu edersinbilemiyorum başında netflix yazıyor ama ilk sezon cw deydi
Ay kurban olduğum. Ne kadan da daş demem bekliyorsan avucun sende. Bu ne be sakalli seviyorum ben artık. Bunlarda tür yok. Bebe poposu gibi.riverdale iyi başladı sezona harika gidiyor yanlız bu oğlan ne zaman ormana fingirdemeye gitse bir ceset buluyor işin sonunda seri katil suçlarını bu oğlana atacak, zaten yiyiştiği oğlanlarda hep sporcu cinsel kimliğini açıklayamıyor, bu da ormanda yanlız yürüyüş yapıyorum diyor ikidir,yazık
O kız napıyo öyle anlamadım.hadi @Çiğdem- @Yiğitt @Thequeer @berkann @Ahmed @Dosi @vadikızı parlakçıl yedilisi, veronicanın dokunduğu noktaları kıskanıp çekememezlikten riverdaleyi izlemiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 57627
pekiyi ya kalanına ne demeli hele cheryl ve veronicanın partisine gelmeyen sıvacılar @destere @MasacRE- @Doğu ve @MEnes in sıvacılık unvanları elinden alınmalı bence @xBUGRAx @mrt-06 @Harunnn60 @cookies
hiç mi hayal gücün yokO kız napıyo öyle anlamadım.
hadi @Çiğdem- @Yiğitt @Thequeer @berkann @Ahmed @Dosi @vadikızı parlakçıl yedilisi, veronicanın dokunduğu noktaları kıskanıp çekememezlikten riverdaleyi izlemiyor.
pekiyi ya kalanına ne demeli hele cheryl ve veronicanın partisine gelmeyen sıvacılar @destere @MasacRE- @Doğu ve @MEnes in sıvacılık unvanları elinden alınmalı bence @xBUGRAx @mrt-06 @Harunnn60 @cookies
hadi @Çiğdem- @Yiğitt @Thequeer @berkann @Ahmed @Dosi @vadikızı parlakçıl yedilisi, veronicanın dokunduğu noktaları kıskanıp çekememezlikten riverdaleyi izlemiyor.