Amaan neyse ben maça kaçar, sen de uyu artıkBirde suratını ekşitmez mi nerden buldun o smileyi.
Sinsi. .ss Zalimmiş, burda gerçekleri haykırıyoruz.
Amaan neyse ben maça kaçar, sen de uyu artıkBirde suratını ekşitmez mi nerden buldun o smileyi.
Sinsi. .ss Zalimmiş, burda gerçekleri haykırıyoruz.
Gözlerimden uyku akıyor iyi geceler o zaman.Amaan neyse ben maça kaçar, sen de uyu artık
13 yıl geçmiş Avrupa yakasından benim bile ömrümden ömür gitti kadında tık yokŞarap gibi kadın deyimine cuk oturuyor. 😳
@XanTier @vadikızı @Harunnn60 @Billy Kane @Çiğdem- @MasacRE- @MEnes @Doğu @S.G.A.T. @xemrexxx @Thequeer @Dosi @Ahmed @xBUGRAx @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi
Katılıyorum@XanTier @S.G.A.T. @MEnes @Doğu @MasacRE- @Billy Kane bundan sonra siz ecünnü tayfasının kadın konularını @mrt-06 açacak sizinde gözünüz kadın görsün bizimde
@Harunnn60 @xemrexxx @Thequeer
Bu Atacan'ın açtığı kadın konuları hoşuma gitmiyor@XanTier @S.G.A.T. @MEnes @Doğu @MasacRE- @Billy Kane bundan sonra siz ecünnü tayfasının kadın konularını @mrt-06 açacak sizinde gözünüz kadın görsün bizimde
@Harunnn60 @xemrexxx @Thequeer
Palyaço yap sen onu
Yine üzdünüz beni ne yaptım ben size
ayy tamam zırlama alda sus ayollArtık bu fotoğraflara karnımız tok.
@MasacRE- bir tavsiye daha vereyim. '' '' bunu kullanmayacaksın '' '' bunu kullanacaksın okey. Hatta 3'e 5'er kullan belki etkili olur biraz daha.ayy tamam zırlama alda sus ayoll
Tam böyle bir kedim vardı çalındı.ayy tamam zırlama alda sus ayoll
aa nasıl çalındı ayoll kaçmış olmasın 😱😱😱Tam böyle bir kedim vardı çalındı.
Çok güzel bir kediydi böyle kapının önüne koyunca bizim eski evde Pazar önüydü gelen geçen çok tatlı diye seviyordu. Minnacık renkli gözlüydü, bir gün geldim yok. Sonradan öğrendim adamın biri almış evde bakmak için. Çok üzülmüştüm. Minnacık sevimli bir hayvandıaa nasıl çalındı ayoll kaçmış olmasın 😱😱😱
aaa bende sandım senin beslediğin kediyi kaçırdılar cnmÇok güzel bir kediydi böyle kapının önüne koyunca bizim eski evde Pazar önüydü gelen geçen çok tatlı diye seviyordu. Minnacık renkli gözlüydü, bir gün geldim yok. Sonradan öğrendim adamın biri almış evde bakmak için. Çok üzülmüştüm. Minnacık sevimli bir hayvandı
Ben besliyordum zaten. Akşam eve alıyordum balkonda kulübe yapmıştım.aaa bende sandım senin beslediğin kediyi kaçırdılar cnm
kötü olmuş ama adam eğer iyi şekilde baktıysa yada şuan bakıyorsa sevap işlemiş kendince yanı şuan keyfi yerinde olsunda kediciğin önemli olan o
aaa yanında anası varsa alması iyi olmamış ozamanBen besliyordum zaten. Akşam eve alıyordum balkonda kulübe yapmıştım.
Anasından ayırdı hayvanı ne sevabı.
Anası olarak kendimi kastetmiştim.aaa yanında anası varsa alması iyi olmamış ozaman
anasıyla birlikte baskın verseydiniz keşke eve
hhahah ayy allah iyiliğini vermesin babası de bariAnası olarak kendimi kastetmiştim.
tövbe bismillah aynı yorumu yapmaya gelmiştim😱 neyse bir daha haremli dizi çekersek şenay gürler ve canan ergüder kesinlikle olmalı timoşa ben bunu bir ileteyim @Çiğdem- @yatutarsaŞarap gibi kadın deyimine cuk oturuyor. 😳
@XanTier @vadikızı @Harunnn60 @Billy Kane @Çiğdem- @MasacRE- @MEnes @Doğu @S.G.A.T. @xemrexxx @Thequeer @Dosi @Ahmed @xBUGRAx @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi