Şenay Gürler Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
13 yıl geçmiş Avrupa yakasından benim bile ömrümden ömür gitti kadında tık yok:A

@XanTier @S.G.A.T. @MEnes @Doğu @MasacRE- @Billy Kane bundan sonra siz ecünnü tayfasının kadın konularını @mrt-06 açacak sizinde gözünüz kadın görsün bizimde
:A :A :A @Harunnn60 @xemrexxx @Thequeer
Katılıyorum :A

Palyaço yap sen onu :A

Yine üzdünüz beni ne yaptım ben size :(

19703993-hüzünlü-ağlayan-yavru-kedi-canlıların-insani-muamele-için-ihtiyaç-bir-kavram-olarak-bir-umutsuzluk-g.jpg

Artık bu fotoğraflara karnımız tok. :A
ayy tamam zırlama alda sus ayoll :A :A :A
blog_cute-little-cat.jpg

aa nasıl çalındı ayoll kaçmış olmasın 😱😱😱
Çok güzel bir kediydi böyle kapının önüne koyunca bizim eski evde Pazar önüydü gelen geçen çok tatlı diye seviyordu. Minnacık renkli gözlüydü, bir gün geldim yok. Sonradan öğrendim adamın biri almış evde bakmak için. Çok üzülmüştüm. Minnacık sevimli bir hayvandı :(

Çok güzel bir kediydi böyle kapının önüne koyunca bizim eski evde Pazar önüydü gelen geçen çok tatlı diye seviyordu. Minnacık renkli gözlüydü, bir gün geldim yok. Sonradan öğrendim adamın biri almış evde bakmak için. Çok üzülmüştüm. Minnacık sevimli bir hayvandı :(
aaa bende sandım senin beslediğin kediyi kaçırdılar cnm :A

kötü olmuş ama adam eğer iyi şekilde baktıysa yada şuan bakıyorsa sevap işlemiş kendince yanı şuan keyfi yerinde olsunda kediciğin önemli olan o :Z

aaa bende sandım senin beslediğin kediyi kaçırdılar cnm :A

kötü olmuş ama adam eğer iyi şekilde baktıysa yada şuan bakıyorsa sevap işlemiş kendince yanı şuan keyfi yerinde olsunda kediciğin önemli olan o :Z
Ben besliyordum zaten. Akşam eve alıyordum balkonda kulübe yapmıştım. :F

Anasından ayırdı hayvanı ne sevabı. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking