Star Söz - Dizi Yorumları

Bölümü izlemiştim Keşanlı ve Battal sahnelerin hepsi süper komedi katmıştı bölüme izlemeyen hemen izlesinler özellikle keşanlı sahnelerini atlamayın sakın :A @Yakamoz-Asi @Yiğitt
Yeni bitirdim bölümü, fragmanı öyle izledim. Son sahneyi anlamadım ya da bir yer kaçırdım. Sen anlamışsındır, çevir bana. :A

Söz - 20.Bölüm Fragmanı:

Çok heyecanlı ve aksiyonlu bir bölüm geliyor. Çukur bu hafta da alamaz AB'yi bence.

@Çiğdem- @Yiğitt @Yakamoz-Asi @vadikızı
Fragman süper, Battal reyiz. :(

Yeni bitirdim bölümü, fragmanı öyle izledim. Son sahneyi anlamadım ya da bir yer kaçırdım. Sen anlamışsındır, çevir bana. :A

Fragman süper, Battal reyiz. :(
O gözlüklü adamın eşkali falan çizildiya işte sarı onu biliyormu diye gizem yapmıslar güya son sahnede ama fragmandan anladım akdarıyla sarının haberi yok :A

ayy bu sahne çok güzel keşanlının ağzında tek tek ekibi analtması :F @Yakamoz-Asi @Sherlock

Oha ne bölümdü be, muhteşemdi. Aksiyon bir dakika eksik olmadı. Battal reis şehit oldu. :( Hafız'ın çocuğu kaçırıldı, son sahne de baya güzeldi. Bence Çolak hiçbirini vurmadı ama ateş edip telaş oluşturmaya çalıştı. Yani inşallah öyledir. :( Oyunculuklar süperdi, hepsi tüylerimizi diken diken etti. Hastane sahnesi güzeldi...

21. BÖLÜM FRAGMANI (OLAY)

@Sherlock @Çiğdem- @Yakamoz-Asi

Oha ne bölümdü be, muhteşemdi. Aksiyon bir dakika eksik olmadı. Battal reis şehit oldu. :( Hafız'ın çocuğu kaçırıldı, son sahne de baya güzeldi. Bence Çolak hiçbirini vurmadı ama ateş edip telaş oluşturmaya çalıştı. Yani inşallah öyledir. :( Oyunculuklar süperdi, hepsi tüylerimizi diken diken etti. Hastane sahnesi güzeldi...

21. BÖLÜM FRAGMANI (OLAY)

@Sherlock @Çiğdem- @Yakamoz-Asi
ateş kendini önüne atıcak komutanın diyorlar yorumlarda böylece kızını alacak diyenler var :F