Mücahit tedavi olacak demek bakalım neler olacak merakla bekliyorum
Az önce izledim, gülmekten çatladım.
Az önce izledim, gülmekten çatladım.
çukur izledim bunuda netten yarın izler yorumumu yaparım
Söz - 20.Bölüm Fragmanı:
Çok heyecanlı ve aksiyonlu bir bölüm geliyor. Çukur bu hafta da alamaz AB'yi bence.
@Çiğdem- @Yiğitt @Yakamoz-Asi @vadikızı
Daha yeni bölümü bitiremedim. Ama fragman efsane.
Bölümü bitirmeden izlemeseydin fragmanı keşke.
Merak ediyor insan yapacak bir sey yok.
Ama Mücahit süper ya, gülmekten catladim bölümü izlerken. Hemsire ile olan diyalog da ayri süperdi.
Söz - 20.Bölüm Fragmanı:
Çok heyecanlı ve aksiyonlu bir bölüm geliyor. Çukur bu hafta da alamaz AB'yi bence.
Yeni bitirdim bölümü, fragmanı öyle izledim. Son sahneyi anlamadım ya da bir yer kaçırdım. Sen anlamışsındır, çevir bana.Bölümü izlemiştim Keşanlı ve Battal sahnelerin hepsi süper komedi katmıştı bölüme izlemeyen hemen izlesinler özellikle keşanlı sahnelerini atlamayın sakın @Yakamoz-Asi @Yiğitt
Fragman süper, Battal reyiz.Söz - 20.Bölüm Fragmanı:
O gözlüklü adamın eşkali falan çizildiya işte sarı onu biliyormu diye gizem yapmıslar güya son sahnede ama fragmandan anladım akdarıyla sarının haberi yokYeni bitirdim bölümü, fragmanı öyle izledim. Son sahneyi anlamadım ya da bir yer kaçırdım. Sen anlamışsındır, çevir bana.
Fragman süper, Battal reyiz.
Söz - 20.Bölüm Fragmanı:
ateş kendini önüne atıcak komutanın diyorlar yorumlarda böylece kızını alacak diyenler varOha ne bölümdü be, muhteşemdi. Aksiyon bir dakika eksik olmadı. Battal reis şehit oldu. Hafız'ın çocuğu kaçırıldı, son sahne de baya güzeldi. Bence Çolak hiçbirini vurmadı ama ateş edip telaş oluşturmaya çalıştı. Yani inşallah öyledir. Oyunculuklar süperdi, hepsi tüylerimizi diken diken etti. Hastane sahnesi güzeldi...
21. BÖLÜM FRAGMANI (OLAY)
@Sherlock @Çiğdem- @Yakamoz-Asi
Oha olabilir valla, çok mantıklı.ateş kendini önüne atıcak komutanın diyorlar yorumlarda böylece kızını alacak diyenler var
haftaya 10 altına düşmücek gibi çukurun işi zorlasıyor hemen kurtulsalarda heyecansız bölümlere geçselerOha olabilir valla, çok mantıklı.