Haftaya kurtulurlar ve bu konuyu kapatırlar.haftaya 10 altına düşmücek gibi çukurun işi zorlasıyor hemen kurtulsalarda heyecansız bölümlere geçseler![]()
![]()
![]()
Haftaya kurtulurlar ve bu konuyu kapatırlar.haftaya 10 altına düşmücek gibi çukurun işi zorlasıyor hemen kurtulsalarda heyecansız bölümlere geçseler![]()
![]()
![]()
çukurda sazı eline alırHaftaya kurtulurlar ve bu konuyu kapatırlar.![]()
Ne ara bizi satıp da Çukur fanı oldun?çukurda sazı eline alır![]()
İkisinide izliyorum sende izlemiyormusunNe ara bizi satıp da Çukur fanı oldun?![]()
Çukur'un ilk bölümünü izledim ama biraz biriksin öyle toptan izleyeceğim. 5-6. bölüme gelsin toptan izleyeceğim yani. İkisini de izliyorum diyelim.İkisinide izliyorum sende izlemiyormusun![]()
![]()
![]()
2.Bölümü izlesen sende ilk tercih çukur yaparsın 2 3 açıldı dizi 1.bölüm geçiş bölümü gibiydiÇukur'un ilk bölümünü izledim ama biraz biriksin öyle toptan izleyeceğim. 5-6. bölüme gelsin toptan izleyeceğim yani. İkisini de izliyorum diyelim.![]()
![]()
Söz efsanedir, ikinci sezonumuz hem.2.Bölümü izlesen sende ilk tercih çukur yaparsın 2 3 açıldı dizi 1.bölüm geçiş bölümü gibiydi![]()
şuan canlı çukuru sözü netten izliyorum ama dünkü bölümü gece yatmadan izledim yarına bırakmadım bu sezon efsane bölümler oluyor ciddenSöz efsanedir, ikinci sezonumuz hem.20 bölümlük diziyi 3 bölümlük diziye mi harcıyorsun? 😱
![]()
Off, muhteşem fragman.
Fragmanı izlerken tüylerim diken diken oldu, muhteşem bir bölüm geliyor. Merakla bekliyorum, bu hafta önceliği Söz'e vermeyi düşünüyorum.
@Yiğitt @Çiğdem- @Yakamoz-Asi @turkuazz
aaa evet ateşin önüne atlayacağını konusuyorduk komutanın gözüne girer artık
Fragmanı izlerken tüylerim diken diken oldu, muhteşem bir bölüm geliyor. Merakla bekliyorum, bu hafta önceliği Söz'e vermeyi düşünüyorum.
21. BÖLÜM
Oha oha oha. 😱
Hafız kendi eliyle Fatma'yı vurdu.Öldü galiba, cidden şok olduğum sahneydi.
Ateş iyileşir zaten, sonra ayrılma işi de yatar. Nazlı ile sevgili olurlar, Yarbay verir.
Fatma'ya çok üzüldüm.@Çiğdem-
Muhteşem sona bağlamışlar, ben bebeğe bir şey olur diyordum.Fatma kesin öldü bence de.![]()
Ateş olma ihtimali?Muhteşem sona bağlamışlar, ben bebeğe bir şey olur diyordum.![]()
Fragman çıkmış bu arada, birini görmüyorlar. Fatma büyük ihtimal.
@Yakamoz-Asi @Sherlock @Çiğdem-
İkisi de değil, cenaze Battal'ınmış. Ateş zaten ölmez, diziye devam ediyor. Fatma riskli, inşallah o da ölmez.Ateş olma ihtimali?
Yine bol heyecanlı bir bölüm olacak
Tolga Sarıtaş (Yavuz Komutan) bu projeyle kendini aştı resmen. Ön izleme videosu muazzam olmuş.