Mestan'ı sevmezdim Söz'de, bilmiş bilmiş yalakla tipti. Hiç sevmem öyle tipleri.![]()
Hahaha aynen öyle yazmak istedim, yalaka."Mestan'ı sevmezdim İçerde'de." Demek istedin sanırım.![]()
Hahaha aynen öyle yazmak istedim, yalaka.Celal baba diye geziyordu ortada.
![]()
Özledim dizimi, profil yaptım ben de."Yalaka Mestaaaaaaan!"
Özledim dizimi, profil yaptım ben de.![]()
Daha aşk ağırlıklı bir fragman.
Son bölüm yine güzeldi Keşanlı her fırsatta ölüp şehit olmak istiyor . Ama bırakmıyorlarki oğlanı hevesi kursağın da kaldı yine
Dün bölümü izledim ama yorum yapmayı unutmuşum. Fena bir bölüm değildi. Çaylak yine tatlılığını konuşturdu.Son bölüm yine güzeldi Keşanlı her fırsatta ölüp şehit olmak istiyor . Ama bırakmıyorlarki oğlanı hevesi kursağın da kaldı yine![]()
![]()
@Ahmed @Yiğitt @Yakamoz-Asi
Şu Keşanlıya gıcık oluyorum.Son bölüm yine güzeldi Keşanlı her fırsatta ölüp şehit olmak istiyor . Ama bırakmıyorlarki oğlanı hevesi kursağın da kaldı yine![]()
![]()
Şu Keşanlıya gıcık oluyorum.Fazla abartı bir kişilik.
![]()
Hahaha komutanım ben sanırım bu sefer ölüyorum nihayet , diye seviniyorDün bölümü izledim ama yorum yapmayı unutmuşum. Fena bir bölüm değildi. Çaylak yine tatlılığını konuşturdu.Bataklık bölümü guzeldi.
![]()
Son bölüm yine güzeldi Keşanlı her fırsatta ölüp şehit olmak istiyor . Ama bırakmıyorlarki oğlanı hevesi kursağın da kaldı yine![]()
![]()
24. BÖLÜM
Aksiyon hiç bitmedi, bölüm ful doluydu. Keşanlı'ya bir şey oldu mi diyecektim ama fragmanı izleyince bir şey olmadığını gördüm.Çolak yine boşa vurdu. Hafız ve Keşanlı da time döndü.
25. Bölüm Fragman - 1
Yavuz ve Bahar öpüşüyor sanki?
@Sherlock @Yakamoz-Asi @Ahmed @Çiğdem- @vadikızı