Bir ara eleştirip sonra pişman olduğun Kara Sevda gibi olacak, fanı olacaksın.Aaa ne güzel ama ecünnü dizisine vakit harcamasaydın keşke bu boş vakitlerin artık değerli![]()
Bir ara eleştirip sonra pişman olduğun Kara Sevda gibi olacak, fanı olacaksın.Aaa ne güzel ama ecünnü dizisine vakit harcamasaydın keşke bu boş vakitlerin artık değerli![]()
Orada Emir vardıBir ara eleştirip sonra pişman olduğun Kara Sevda gibi olacak, fanı olacaksın.![]()
Aaa öyle desene ayoll , hemen başlıyorumBurada da bu var.
![]()
Yanlış atmışım zaten. 😱 Buydu dediğim.Aaa öyle desene ayoll , hemen başlıyorum![]()
Fragman mükemmel olmuş.
Agah, Yavuz'un babası çıkacak demiştim haftalar öncesinden. Bir tahminim daha tutmuş oldu. 😎
Agah boşuna mı yardım etti, istese o bayıldıkları zaman da öldürürdü.Çukur dan darbe yiyince kimi babası yapmışlar 😱😱😱
Çukur dan darbe yiyince kimi babası yapmışlar 😱😱😱
Agah boşuna mı yardım etti, istese o bayıldıkları zaman da öldürürdü.![]()
İkinci sezonun başından beri belliydi böyle bir şey çıkacağı zaten. Yavuz'u çokça kez ölmekten kurtardı.
Aynen öyle, @Çiğdem- her şeyi Çukur'a bağlıyor. Aras orada olduğu için.
Bu arada Eylem artık Türk İstihbarat'ına çalışacak. Yani diziden çıkmaz kolay kolay. Çukur'da da Sena var. Çiğdem ikinci darbeyi de buradan yedi.![]()
Zamanlaması ilginç niye konuyu Çukur dan darbe yedikten sonra işlemeye başladılarAgah boşuna mı yardım etti, istese o bayıldıkları zaman da öldürürdü.![]()
Zamanlaması ilginç niye konuyu Çukur dan darbe yedikten sonra işlemeye başladılar
Ayrıca avatarından utan @Sherlock![]()
![]()
![]()
Kalbimden vuruldum.
Kalbimden vuruldum.![]()
Daha beterini yapmış alnını ortasına fırlatmış gözlüğü
Daha beterini yapmış alnını ortasına fırlatmış gözlüğü![]()