Star Söz - Dizi Yorumları

Olayı abartılı boyutta drama çekmeleri, yine aksiyon yerine yoğun biçimde yavaşlatılmış sahneyi izlemek yordu beni.

Sanırım senaryo çıkmaza girdi, ki sürekli bir kaçış kovalama görüyoruz. Sevgili mevzuları, sevgiliye atılan tripler yine ağırlıkta. Yavuz'un bütün bu olaylardan sıyrılıp, Polat Alemdar gibi tek başına sağa sola sıkmasına ne demeli? Çolak'ı geri plana atayım derken Agah'ın ön çıkması ve sonucunda da kafalardaki "dost mu, düşman mı" sorusunun devam etmesine ne diyebiliriz? Şimdi desek, "Agah, Türk ajanı", bu kodları vermesi ve füzenin uçmasına ne deriz? Füze bambaşka yere düşse, "hadi tamam" deriz ama şimdi yine düşman imajı çiziyor.

Keşanlı'nın sahneleri de olmasa sıkıntı büyük, kimi zaman güldürüyor. Diğer türlü yersiz kahramanlık çabası, olayı abartılı drama dökme vardı yine. Agah, Yavuz'un babası olduğu ortaya çıktığından beri dizide ciddi bir düşüş var. Bunu acilen toparlamaları lazım.

Diziye yeni başlayan biriyim senaryo mükemmel 2 günde 3 bölüm izledim normalde tarzım değildir öyle çok fazla izlemek aynı diziyi, Ethem Özışık nasıl bir senaristtir ya mükemmel kalemi var :D

Diziye yeni başlayan biriyim senaryo mükemmel 2 günde 3 bölüm izledim normalde tarzım değildir öyle çok fazla izlemek aynı diziyi, Ethem Özışık nasıl bir senaristtir ya mükemmel kalemi var :D

:ZDiziye başlamana çok sevindim ablacım izle pişman olmayacaksın ben bir kaç bölüm geride kaldım yetişmeye çalışıyorum ya:T:

Bende askerden geldikten sonra bir haftada falan yetişmiştim diziye, ilk sezon çok güzeldi. Bu sezon tekrara düşmeye başlayıp sıktı biraz ama izletiyor hala, pişman olmazsın. :D

İlk fragman genelde dram ağırlıklı olur, ikinci fragman aksiyon olur. Burada tersi yapılmış. Önce aksiyon, sonra dram. :)

Hadi ben Çukur a baktım için bakamadım sen neye baktın İboyamı :A :A :A

Çolaksız bölümler normal asker dzisine dönüyor bunu bir ansalar :A
Ben zaten tv'den izlemiyorum ki dizileri, ful netten izliyorum. Bu hafta Medcezir'e ikinci kez başladım ya, hafta içi ful onu izledim. Hafta sonu da haftalık dizilerime bırakacağım iznim sonuna kadar. :D

Hadi ben Çukur a baktım için bakamadım sen neye baktın İboyamı :A :A :A

Çolaksız bölümler normal asker dzisine dönüyor bunu bir ansalar :A
Çolak'ı da çekerler anlarım, onun geri planında başka güçlü bir isim daha olması lazım. Çolak da kendini tekrar etmeye başladı zaten. Agah desen o kadar güçlü bir isim değil, sadece Yavuz konusunda öne çıkan bir isim. Ayrıca başka bir karakter olması lazımdı. :)

Ben zaten tv'den izlemiyorum ki dizileri, ful netten izliyorum. Bu hafta Medcezir'e ikinci kez başladım ya, hafta içi ful onu izledim. Hafta sonu da haftalık dizilerime bırakacağım iznim sonuna kadar. :D
Medcezir gibi bir diziyi izlemek yetmiyormuş gibi birde baştan başlıyorsun 😱😱😱

Ne var canım, kaliteli diziler ikinci şansı hak eder. :Z :bhr:
Çolak'ı da çekerler anlarım, onun geri planında başka güçlü bir isim daha olması lazım. Çolak da kendini tekrar etmeye başladı zaten. Agah desen o kadar güçlü bir isim değil, sadece Yavuz konusunda öne çıkan bir isim. Ayrıca başka bir karakter olması lazımdı. :)
Bu sezona büyük bir titizlik ile şunu hazırlıyorlardı düşman olarak ama @Yiğitt ler korktuğu için diziden aniden çıkarıldı :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking