Doğum Günün Kutlu Olsun XanTier!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Desene benim zehir hafızam eski günlerine dönüyor :Z
Ağustos ve eylülde baya baya bi unutkanlık başlamıştı bende. Neyseki eski performansa hızla geçiş yapıyorum :A

O sorun bende de var, yapacak bir sey yok. :D

Tebrikler @XanTier ailenle ve sevdiklerine nice güzel senelere inşallah. Bu arada ne ara doğdun da 6 sayfa konuştunuz? 😱
Adeta bu günü beklercesine çenemiz açıldı gece gece :A
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, inşallahh :love1:

Çok teşekkürler canım benim :A:bhr:

Profilinde gününde kutlamıştım ama buradan da kutlıyayım. :D

Zamanında seninle birlikte Editör olmuştuk forumda. Harika bir zamandı. Daha fazla aktifliğin ile forumdaki herkes tarafından ne kadar iyi biri olduğun bilindi artık. Hep böyle kal. Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice sağlıklı ve mutlu senelere.. :D
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Eski güzel günlerden daha güzel günler görürüz inşallah :love1:

Doğum günün kutlu olsun, @XanTier. 🙂 Sayısalcıların kutsal bin yıllık imparatorluğunu beraber kuracağız.
Çok teşekkür ederim kardeşim benim :bhr:
Sayısalcı olsam da anlayamadığım çok şey var bu konuyu konuşalım bi ara. Bi video izleticem sana :A

Çok teşekkür ederim :bhr:

Desene benim zehir hafızam eski günlerine dönüyor :Z
Ağustos ve eylülde baya baya bi unutkanlık başlamıştı bende. Neyseki eski performansa hızla geçiş yapıyorum :A
Senin hafızan beni şaşırtıyor gerçekten. Bi insan nasıl bu kadar net hatıtlar aklım almıyor :D

Çok teşekkür ederim kardeşim benim :bhr:
Sayısalcı olsam da anlayamadığım çok şey var bu konuyu konuşalım bi ara. Bi video izleticem sana :A

Çok teşekkür ederim :bhr:

Senin hafızan beni şaşırtıyor gerçekten. Bi insan nasıl bu kadar net hatıtlar aklım almıyor :D
Bilemiyorum. Genelde rakmlarla alakalı şeyler varsa onları hiç unutamıyorum :D
Bir keresinde hukuk ile ilgili terimleri öğrenip sınav yapacaktık ve ben ezberledim 1 tane bile yanlışım olmadı(tabi ezber olduğu için şimdi pek hatırlamıyorum :A)
Türkçe dede eski yazılarla ilgili bir yazı verdi öğretmen ve sınavda soracam dedi. sınavda birebir aynısını yazdım diye didik didik aradılar beni kopyamı çektim diye :F

Adeta bu günü beklercesine çenemiz açıldı gece gece :A
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, inşallahh :love1:

Çok teşekkürler canım benim :A:bhr:

Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Eski güzel günlerden daha güzel günler görürüz inşallah :love1:

Amin, insallah. :)

Daha öncede söylemiştim bol yumurta ye :D Ben bu aralar çok tüketiyorum, ondan iyi olmaya başladım galiba :A

Yumurta bu aralar bozuk cikiyor, o yüzden yemiyorum. Ama yumurtayla cözülecek gibi de durmuyor acikcasi. :A

@XanTier Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu senelere :)

Ben Ciri falan bilmem en güzeli Leyla ile Mecnun'dan hediye vermek. Doğum günü temalı bir sahne seçtim senin için :D

@XanTier Hediyeni akşama buradan verecektim ama sonra özelden vermek aklıma geldi. :A Son günlerde bir moda oldu özel sohbetlerde bir şey paylaşmalar, sürekli oraya davet etmeler, bende bu modaya uyum sağlayayım. :A Gereksiz bir gizem kasayım istedim. :A @Çiğdem- @sokak sanati

Doğum günün kutlu olsun Melih hediyeni bu akşam attığım olmamışlarla beraber vereceğim :A

Mutlu Yıllar gömlekli cojuk :F

Nice güzel senelere. Hediyen.:A

giphy.gif
Çok teşekkürler :bhr:
Radikal bir hediye olmuş. Senden beklemezdim :A

@XanTier Hediyeni akşama buradan verecektim ama sonra özelden vermek aklıma geldi. :A Son günlerde bir moda oldu özel sohbetlerde bir şey paylaşmalar, sürekli oraya davet etmeler, bende bu modaya uyum sağlayayım. :A Gereksiz bir gizem kasayım istedim. :A @Çiğdem- @sokak sanati
özelden ne göstericeksin @XanTier e bizden gizli 😱😱😱
Çok mu güzel bir hediye? Buradan paylaş da alem hediye görsün :A:A

Son düzenleme: