Nerelerde acaba, çok iyi birisiydi
Nerelerde acaba, çok iyi birisiydi
Bilmiyorum, inşallah kısa sürede aramıza döner.Nerelerde acaba, çok iyi birisiydi
Yalan Dünya’yı finalsiz bitirdikleri dönemdi sanırım bende aşırı derecede sinirlenmiştim neyse ki Gülse Ocakta yine dönecek Kanald ‘ye umarım bu sefer aynı hata yapılmazAcaba hangi dizimin final haberi geldi o zaman? Kanal D o ara otomatiğe bağlamıştı.
O dönem Gültepe, Hicran, Galip Derviş, Yalan Dünya ve aklıma gelmeyenler.Yalan Dünya’yı finalsiz bitirdikleri dönemdi sanırım bende aşırı derecede sinirlenmiştik neyse ki Gülse Ocakta yine dönecek Kanald ‘ye umarım bu sefer aynı hata yapılmaz
O dönem Gültepe, Hicran, Galip Derviş, Yalan Dünya ve aklıma gelmeyenler.
Bayağı atarlıyız yalnız
Sen zaten kanal d dizisi izlemiyorsunkı ayoll @pompy yiğit anca konuşuyor kanald dizileri izlemiyor diye sitem etmişti kanal d kanal d diye ölücen kanal d dısında her kanaldan dizi izliyon @Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati
Gece açmalıydım ama görünce dayanamadım.Forumun geldiği son nokta
@Çiğdem- @Harunnn60 @MEnes @Doğu @mrt-06 @XanTier @Yiğitt @S.G.A.T. @Billy Kane
@Billy Kane pesssForumun geldiği son nokta
Forumumuzun ahlak seviyesini eksilere indiren @MasacRE- ve @Billy Kane'yi burdan kınıyorum o zaman.Forumun geldiği son nokta
Ben ne yaptım be sadece harika atıyorum ben @S.G.A.T. ı kına @Billy Kane ile birlikteForumumuzun ahlak seviyesini eksilere indiren @MasacRE- ve @Billy Kane'yi burdan kınıyorum o zaman.
Fırsat bulmuşken seni de yeriyim dedim algı operasyonu yapıp üzerine atmak istedim olayı.Ben ne yaptım be sadece harika atıyorum ben @S.G.A.T. ı kına @Billy Kane ile birlikte
Sesli güldümForumun geldiği son nokta
Sert bi misilleme yapacaz inşallah @AhmedForumun geldiği son nokta
Sert bi misilleme yapacaz inşallah @Ahmed
Sesli güldüm Forum yakında pompeii şehri gibi helak olacakForumun geldiği son nokta
Ne kadar da geniş düşünceye sahip her çeşit insanın yer aldığı bir forum. İşte gerçek özgür ve çağdaşlığın zirvesine ulaşmış bir ortam bee.Forumun geldiği son nokta