elemin kederin zirvesindeymiş yazık beBir zamanlar @sokak sanati. @XanTier @Çiğdem- @yatutarsa @RüzgarGülü @xemrexxx bu mesaja çok gülmüştüm.
elemin kederin zirvesindeymiş yazık beBir zamanlar @sokak sanati. @XanTier @Çiğdem- @yatutarsa @RüzgarGülü @xemrexxx bu mesaja çok gülmüştüm.
Bir insanın bir tane pozitif düşüncesi olmaz mı yahu.
Kendisi @denizz19'a 112 tane diss atmış bize asosyal diyor.Bir insanın bir tane pozitif düşüncesi olmaz mı yahu.
Senin ruh hastası mesajını da şikayet etmiş bildiğin sorunlu.Ruhuna tüküreyim onun
Etsin ruh hastası zatenSenin ruh hastası mesajını da şikayet etmiş bildiğin sorunlu.
bu yaşta böyleyse yaşlanınca düşünemiyorumBir insanın bir tane pozitif düşüncesi olmaz mı yahu.
Bunlar hiç "Lordly" davranışlar değilBir insanın bir tane pozitif düşüncesi olmaz mı yahu.
Sen ruhu mu çürümüş yoksa içi mi çürümüş diyordun Evet var haddinden fazla ciddi takılan insanlar Eskiden daha bir ciddiyet vardı forumda ama şimdi biraz daha neşelil forumbu yaşta böyleyse yaşlanınca düşünemiyorum
ama bu forumda çok var böyle 18-22 yaş arası olupta 70 yaşında dedeler gibi takılan
sezen aksu şarkı bile yaptı bunlara @Harunnn60
Niye herkes bu kadar ciddi
Asık asık yüzlü insanlar
Ta yüreğine kadar kilitli
Ne gülümseme ne günaydın yok
fake üyelik mi açtın 😱Benim isim capslerim 27 diss almıştı.
Beni dis e siftah ettirmeye çalıştı ama buna bile dis atmadıysam dahada atmam @mrt-06 @Yiğitt @Harunnn60 @MasacRE-
Buna atmadın mı? 😱Beni dis e siftah ettirmeye çalıştı ama buna bile dis atmadıysam dahada atmam @mrt-06 @Yiğitt @Harunnn60 @MasacRE-
Yok cnm aynen gözlük dis kullanmayan ilk üye ünvanımı zorda olsa korudumBuna atmadın mı? 😱
27 kişi tepki göstermiş. Ben bir tepki vermedim o yazıya ama
Bayağı atarlıyız yalnız
Acaba hangi dizimin final haberi geldi o zaman? Kanal D o ara otomatiğe bağlamıştı.Bayağı atarlıyız yalnız