Murat Boz baya ağır basıyor şarkıda, bu bahane ile ireliki haftalar elimde patlar diye korktum.@Ahmed Gün Ağardı şarkısını biraz erken mi kullandın![]()
Murat Boz baya ağır basıyor şarkıda, bu bahane ile ireliki haftalar elimde patlar diye korktum.@Ahmed Gün Ağardı şarkısını biraz erken mi kullandın![]()
Havadan Sudan sever misin Nasıl Uyuyorsun sevmedin malum![]()
Lan ben ne zaman öyle iğrenç şaka yaptım.Beni nasıl buldun GPS ile deme sakın.![]()
Bence beni kötü buldun hissettimLan ben ne zaman öyle iğrenç şaka yaptım.@sokak sanati
Biriniz kötü, diğeriniz baya iyiydi bana göre. Hanginiz olduğunu tabi ki söylemeyeceğim.Siz de bir kaç kelime söyleyin Athena hakkında.
![]()
Lan ben ne zaman öyle iğrenç şaka yaptım.@sokak sanati
Biriniz kötü, diğeriniz baya iyiydi bana göre. Hanginiz olduğunu tabi ki söylemeyeceğim.Siz de bir kaç kelime söyleyin Athena hakkında.
![]()
1 puan nasılsa benim en az 2dirGeçen hafta iyiydinde bu hafta yine böğüre böğüre okumuş şarkıyı. İtti beni.
Tabi en kötü değilsin orası ayrı.![]()
1'den daha düşük puan Yok nasılsa ters köşe yapsan da 2 puandır en fazlaYorumuma bayılacaksın![]()
Dinlemedim ama şaşırtmam seni büyük ihtimal.Athena'yı nasıl buldun?![]()
Bari 1 verme bu hafta.Dinlemedim ama şaşırtmam seni büyük ihtimal.![]()
Havadan Sudan seviyorsun biliyorum düşük verirsen art niyettirDinlemedim ama şaşırtmam seni büyük ihtimal.![]()
Hmm sen bana iyi verdin demek.Bari 1 verme bu hafta.Bu haftaki şarkılarımız da benziyor ritm olarak. Dinleyince hissedeceksin.
![]()
Ne alaka belki diğerlerini daha çok sevicem?Havadan Sudan seviyorsun biliyorum düşük verirsen art niyettir![]()
Nassın kanka hal keyifHmm sen bana iyi verdin demek.
Ne alaka belki diğerlerini daha çok sevicem?Uyuz oldum şimdi sana sırf bu yüzden düşük verebilirim.
![]()
O değil de senin bu kız Çukur'dakı başrol kıza nasıl benziyor la 😱Hmm sen bana iyi verdin demek.
Ne alaka belki diğerlerini daha çok sevicem?Uyuz oldum şimdi sana sırf bu yüzden düşük verebilirim.
![]()
Yılışıkları hiç sevmem.Nassın kanka hal keyif![]()
Benim kız daha güzel.O değil de senin bu kız Çukur'dakı başrol kıza nasıl benziyor la 😱
Dua Lipa için bol bol dua edeceğim elenmesin diyeYılışıkları hiç sevmem.
Benim kız daha güzel.![]()
Dua etmene gerek yok yüksek puan ver yeter.Dua Lipa için bol bol dua edeceğim elenmesin diye![]()
Slow şarkıysa şansı varDua etmene gerek yok yüksek puan ver yeter.![]()
Hayır aksine enerjini uçuran cinsten bi parça ama anlaşıldı sen düşük vericen bende kendimi riske etmiim aynı karşılığı alıcaksın.Slow şarkıysa şansı var![]()
Hayır aksine enerjini uçuran cinsten bi parça ama anlaşıldı sen düşük vericen bende kendimi riske etmiim aynı karşılığı alıcaksın.![]()
Bende arada sırada dinliyorum Havadan Sudanı iyi de verebilirim kötü de.Hareketli 2.ihtimal bakarsın onu da severim belli olmuyor yabancılarda keyif aldıklarım çok şaşırtıcı değişebiliyor
![]()