Murat Boz baya ağır basıyor şarkıda, bu bahane ile ireliki haftalar elimde patlar diye korktum.@Ahmed Gün Ağardı şarkısını biraz erken mi kullandın
Murat Boz baya ağır basıyor şarkıda, bu bahane ile ireliki haftalar elimde patlar diye korktum.@Ahmed Gün Ağardı şarkısını biraz erken mi kullandın
Havadan Sudan sever misin Nasıl Uyuyorsun sevmedin malum
Lan ben ne zaman öyle iğrenç şaka yaptım. @sokak sanatiBeni nasıl buldun GPS ile deme sakın.
Bence beni kötü buldun hissettimLan ben ne zaman öyle iğrenç şaka yaptım. @sokak sanati
Biriniz kötü, diğeriniz baya iyiydi bana göre. Hanginiz olduğunu tabi ki söylemeyeceğim. Siz de bir kaç kelime söyleyin Athena hakkında.
Lan ben ne zaman öyle iğrenç şaka yaptım. @sokak sanati
Biriniz kötü, diğeriniz baya iyiydi bana göre. Hanginiz olduğunu tabi ki söylemeyeceğim. Siz de bir kaç kelime söyleyin Athena hakkında.
1 puan nasılsa benim en az 2dirGeçen hafta iyiydinde bu hafta yine böğüre böğüre okumuş şarkıyı. İtti beni.
Tabi en kötü değilsin orası ayrı.
1 puan nasılsa benim en az 2dir
1'den daha düşük puan Yok nasılsa ters köşe yapsan da 2 puandır en fazlaYorumuma bayılacaksın
Dinlemedim ama şaşırtmam seni büyük ihtimal.Athena'yı nasıl buldun?
Bari 1 verme bu hafta. Bu haftaki şarkılarımız da benziyor ritm olarak. Dinleyince hissedeceksin.Dinlemedim ama şaşırtmam seni büyük ihtimal.
Havadan Sudan seviyorsun biliyorum düşük verirsen art niyettirDinlemedim ama şaşırtmam seni büyük ihtimal.
Hmm sen bana iyi verdin demek.Bari 1 verme bu hafta. Bu haftaki şarkılarımız da benziyor ritm olarak. Dinleyince hissedeceksin.
Ne alaka belki diğerlerini daha çok sevicem? Uyuz oldum şimdi sana sırf bu yüzden düşük verebilirim.Havadan Sudan seviyorsun biliyorum düşük verirsen art niyettir
Nassın kanka hal keyifHmm sen bana iyi verdin demek.
Ne alaka belki diğerlerini daha çok sevicem? Uyuz oldum şimdi sana sırf bu yüzden düşük verebilirim.
O değil de senin bu kız Çukur'dakı başrol kıza nasıl benziyor la 😱Hmm sen bana iyi verdin demek.
Ne alaka belki diğerlerini daha çok sevicem? Uyuz oldum şimdi sana sırf bu yüzden düşük verebilirim.
Yılışıkları hiç sevmem.Nassın kanka hal keyif
Benim kız daha güzel.O değil de senin bu kız Çukur'dakı başrol kıza nasıl benziyor la 😱
Dua Lipa için bol bol dua edeceğim elenmesin diyeYılışıkları hiç sevmem.
Benim kız daha güzel.
Dua etmene gerek yok yüksek puan ver yeter.Dua Lipa için bol bol dua edeceğim elenmesin diye
Slow şarkıysa şansı varDua etmene gerek yok yüksek puan ver yeter.
Hayır aksine enerjini uçuran cinsten bi parça ama anlaşıldı sen düşük vericen bende kendimi riske etmiim aynı karşılığı alıcaksın.Slow şarkıysa şansı var
Hareketli 2.ihtimal bakarsın onu da severim belli olmuyor yabancılarda keyif aldıklarım çok şaşırtıcı değişebiliyorHayır aksine enerjini uçuran cinsten bi parça ama anlaşıldı sen düşük vericen bende kendimi riske etmiim aynı karşılığı alıcaksın.
Bende arada sırada dinliyorum Havadan Sudanı iyi de verebilirim kötü de.Hareketli 2.ihtimal bakarsın onu da severim belli olmuyor yabancılarda keyif aldıklarım çok şaşırtıcı değişebiliyor