Atma her hafta listene alıyorsunBende arada sırada dinliyorum Havadan Sudanı iyi de verebilirim kötü de.
Atma her hafta listene alıyorsunBende arada sırada dinliyorum Havadan Sudanı iyi de verebilirim kötü de.
Atma her hafta listene alıyorsun
@mrt-06 nın o gözlüğü boşa değilmiş demekki kesin bana yüksek vermiştir söylediklerimi yutturmak için. Ama yutmaya hazırım yeterki yüksek vermiş olsun.yabancıların korkulu rüyası @Maskeli Fedai kullandı @sokak sanati @Billy Kane
ama 1 yabancıya süpriz şekilde iyi birşeyler çıkardı ama kime sia mı dua mı yanı ikinizden biriniz keşke yine kullanmasaydı diyecek diğeride sende bir düzelme var diyecek @sokak sanati @Billy Kane
yabancıların korkulu rüyası @Maskeli Fedai kullandı @sokak sanati @Billy Kane
ama 1 yabancıya süpriz şekilde iyi birşeyler çıkardı ama kime sia mı dua mı yanı ikinizden biriniz keşke yine kullanmasaydı diyecek diğeride sende bir düzelme var diyecek @sokak sanati @Billy Kane
Dua'nın şarkı bu hafta baya iyi. Maskeli hareketli, cıstak cıstak sever ona iyi verir kesin
yanı iyi dediysek @Maskeli Fedai nin ortalamasına göre iyi 2 de çıkabilir@mrt-06 nın o gözlüğü boşa değilmiş demekki kesin bana yüksek vermiştir söylediklerimi yutturmak için. Ama yutmaya hazırım yeterki yüksek vermiş olsun.
yanı iyi dediysek @Maskeli Fedai nin ortalamasına göre iyi 2 de çıkabilir
Şu yarışma tarihinde hiç bi jüri beni bu melun kadar zorlamamıştı. .ssyanı iyi dediysek @Maskeli Fedai nin ortalamasına göre iyi 2 de çıkabilir
@OzaN dan bir darbe gelmiş oylarında bu hafta
hhahah aa dur çocuk önce bir oyunu kullansın belki iyi verir yoksa başına gelecekleri öğrendi @OzaNŞimdiden kendisini kınıyorum ve aracı varsa aracının üstünün çizilmesini diliyorum yoksa otobüsü kaçırsın bu yağışta sokakta kalsın.
hhahah aa dur çocuk önce bir oyunu kullansın belki iyi verir yoksa başına gelecekleri öğrendi @OzaN
Zaten Sia dışında herkes çok iddialı birbirine yakın puanlar vereceğim ama sana sürpriz yapabilirim.@mrt-06 nın o gözlüğü boşa değilmiş demekki kesin bana yüksek vermiştir söylediklerimi yutturmak için. Ama yutmaya hazırım yeterki yüksek vermiş olsun.
aa vlla puan hesaplamadım henüz cnm kim napıyor bilmiyorumSen böyle diyorsan iyidir o