Gümbür gümbür geliyoruzaa güzel seçimler ilyas özellikle açılmaya başladı iyice![]()
Gümbür gümbür geliyoruzaa güzel seçimler ilyas özellikle açılmaya başladı iyice![]()
@Billy Kane ve sende sadece final puanı yok bu hafta şeytanın bacağını kırabilicekmisiniz bakalımGümbür gümbür geliyoruz![]()
@MasacRE- buralarda dolaşıyordu az önceMaskeli Fedai ve Masacre nin oy kullanmadığı bir hafta olsun amin.
Sana ince bir mesaj verdim ilerde görürsün.Bu @mrt-06 niye gözlük atmış ki şimdi sanki kendisine laf attık.![]()
Sana ince bir mesaj verdim ilerde görürsün.![]()
juri başkanı olarak @MasacRE- ve @Maskeli Fedai nin haklarını koruyor işte onalr sahipsiz değilBu @mrt-06 niye gözlük atmış ki şimdi sanki kendisine laf attık.![]()
Athena'yı nasıl buldun?Maskeli Fedai ve Masacre nin oy kullanmadığı bir hafta olsun amin.
güzeldi. Severek dinledim.Selda'yı nasıl buldun?![]()
Maskeli Fedai ve Masacre nin oy kullanmadığı bir hafta olsun amin.
Oylarımı göndermeyi asla aksatmam
CHP için İzmir neyse sen, Sherlock, OzaN, Maskeli, Doğu ve bir kaç kişi daha şu aralar MSde benim için o`sunuz biliyorsun di mi.Oylarımı göndermeyi asla aksatmam![]()
Havadan Sudan sever misin Nasıl Uyuyorsun sevmedin malumEleneceğim gibi hissediyorum.
Eleneceğim gibi hissediyorum.