Günü gelince açılıyor daha başlamadı.
https://fav10.net/stephen-kingin-eserinden-uyarlanan-the-mistin-fragmani-yayinlandi/ aa evet varmış.
Günü gelince açılıyor daha başlamadı.
https://fav10.net/stephen-kingin-eserinden-uyarlanan-the-mistin-fragmani-yayinlandi/ aa evet varmış.
Emir ve zeynep kimEmir'e oy verseydin ben açardım seve seve.
Emir ve Zeynep'e oy verecek misin.![]()
Emir ve zeynep kim![]()
Bir american gods konusu alalım o zaman onun günü geldiGünü gelince açılıyor daha başlamadı.
https://fav10.net/stephen-kingin-eserinden-uyarlanan-the-mistin-fragmani-yayinlandi/ aa evet varmış.![]()
Dick'li diziyi izlemeyi düşünmüyorumAnne
I Love Dick
@sürgünüm @mrt-06 @Harunnn60 bunlara bir konu açarsınız sevaba girersinizikiside 12 mayısta başlayacakmış
bakalım başka izleyeni çıkacakmı @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati @Çiğdem- @cookies @MelankoliK
I Love Dick isimden kaybediyor, insan diziyi izlediğini söylemeye utanır.![]()
burda vatandaşın ismi dick yoksa dizi aile dizisiI love dick ne beTöbest
anne yi bende türkçe okumuştum o yüzden gözüme çarpmıştı diziDick'li diziyi izlemeyi düşünmüyorumKeşke Kevin Bacon polisiye yada daha başka türde dizilerde oynasaymiş
Anne'yi türkçe okudum bi an
Netflix bakarız heralde? (Diyorum ama bakmaya da bilirim)
foruma girmemiş öyleden sonra en son grinin elli donuna mesaj yazmıştı hogatha@Çiğdem- destere sana aile dizileri bulmuş koşkız![]()
Anne'yi izleyince ilk yorumunu okurum ona göre yön veririmburda vatandaşın ismi dick yoksa dizi aile dizisiisimden dolayı şüpheye düşenler olabilir ama öyle bir durum yok
anne yi bende türkçe okumuştum o yüzden gözüme çarpmıştı diziama ilginç bir konusu var neyse ilk bölümlerine bakacağım nasıl olsa?
dick li olanında fragmanı ilginç duruyor
foruma girmemiş öyleden sonra en son grinin elli donuna mesaj yazmıştı hogatha![]()
kötüyse bile iyi yorum yapacağım? kötüyse eziyette dayanışmaAnne'yi izleyince ilk yorumunu okurum ona göre yön veririm![]()
İnş kalitede buluşurukkötüyse bile iyi yorum yapacağım? kötüyse eziyette dayanışmaiyiyse kalitede buluşma gerçekleştiririz
![]()
senin bir dizi vardı eziyet dedinde yine aklıma geldi hanı ufak çocuk kayboluyorduda kertenkele baba ile ana fransaya sefer düzenliyorlardıİnş kalitede buluşuruk![]()
Onun ikinci sezonu vardı baya oldu dizinin 4 yada 5. Bölümünde şöyle bi göz attım sadece topal dedektif üzerine kurulmuşsenin bir dizi vardı eziyet dedinde yine aklıma geldi hanı ufak çocuk kayboluyorduda kertenkele baba ile ana fransaya sefer düzenliyorlardıöyle bir eziyet düşman başına umarım öyle bişey çıkmaz
![]()
düşmana bile tavsiye etmemOnun ikinci sezonu vardı baya oldu dizinin 4 yada 5. Bölümünde şöyle bi göz attım sadece topal dedektif üzerine kurulmuşBaşlamadım diziye, başlayak mı
![]()
Dick olan neymişAnne
I Love Dick
@sürgünüm @mrt-06 @Harunnn60 bunlara bir konu açarsınız sevaba girersinizikiside 12 mayısta başlayacakmış
bakalım başka izleyeni çıkacakmı @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati @Çiğdem- @cookies @MelankoliK
sanırım duck yazacaklarına dick yazmışlar bamyası düşesicelerDick olan neymiş
Fragman hoşuma gitti. İzlerim ben I love Dick'i![]()
Oha ben hiç görmedim ne ara başlamışgunpowder dizisi başlamış.17. yüzyıl ingilteresinde geçiyor, kit harington nam-ı değer jon snow başrolde, @Çiğdem- @Thequeer sizin için küçük bir hatırlatma hani şu totosunun konusu açılan oğlan oluyor kendisi (iki izleyici çektim sayılır diziye bu mesajla) @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Dosi @Tolstoyevski @OzaN @Aserat
Tat oyunlarında değilmiydi o @MasacRE-gunpowder dizisi başlamış.17. yüzyıl ingilteresinde geçiyor, kit harington nam-ı değer jon snow başrolde, @Çiğdem- @Thequeer sizin için küçük bir hatırlatma hani şu totosunun konusu açılan oğlan oluyor kendisi (iki izleyici çektim sayılır diziye bu mesajla) @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Dosi @Tolstoyevski @OzaN @Aserat
ayol tek dizide oynayacak diye kural mı var zaten bu dizi 3 bölümlük mini diziymiş aksiyon dizisi sen ezersin 1 günde 3 bölümü benceTat oyunlarında değilmiydi o @MasacRE-![]()
Orada. GoT'un çekimleri daha yeni başladı veya başlayacak işte bu diziyi bitirmişlerdir şimdi sıra GoT'a geldiTat oyunlarında değilmiydi o @MasacRE-![]()
Orada. GoT'un çekimleri daha yeni başladı veya başlayacak işte bu diziyi bitirmişlerdir şimdi sıra GoT'a geldiVakit bol onlarda 9 ay aynı diziyi çekmiyorlar sonuçta
![]()
Ben izlemem aksiyonda olsa @xemrexxx izliyorsa tuhaf bilinmeyen dizidir adamın hayranları bile @MasacRE- @Thequeer bile bilmiyorlarayol tek dizide oynayacak diye kural mı var zaten bu dizi 3 bölümlük mini diziymiş aksiyon dizisi sen ezersin 1 günde 3 bölümü bence![]()