TVen İtiraf Ediyoruz 60.Bölüm

Senin yaptığını biliyorum diyorum, hala insanları kandırmaya çalışıyorsun aptal değilim ben o itirafın sahibi sensin SENSİN SENSİN. :) Dakikalara bu kadar takılman çok komik kanıtlarla oy verdiğimi gösterdim işi çamura atmaya çalışıyorsun. Başarısız bir algı oldu maalesef paslanmışsın. :) Ben gidince de arkamdan iftira yapacağından hiç şüphem yok. :)

Bu mesajda 2 şeyden eminsin ikisine yanlış sen emin olma bence. Belki sen bana iftira atıyorsun karalamak için böyle bir şey organize ettin. Neyse oyununa gelip yine haksız cezalar verip çaylak yapmak için uğraşacağın biri olmak istemiyorum.:)

Bu mesajda 2 şeyden eminsin ikisine yanlış sen emin olma bence. Belki sen bana iftira atıyorsun karalamak için böyle bir şey organize ettin. Neyse oyununa gelip yine haksız cezalar verip çaylak yapmak için uğraşacağın biri olmak istemiyorum.:)
İlk oy kullanan sensin, itirafı yapan da sensin. Son cümlen o kadar komik ki daha birkaç sayfa önceki mesajında beni savunmuşsun bu ceza konusunda şimdi bana haksız ceza verdin diyorsun. Ben şerefimi ortaya koyarım, kimseye haksız bir ceza verip de yıldırma yapmadım, sana da yapmadım en kötü olduğumuz zamanda bile. :)

Kendini mi avutuyorsun. Zaten sadece cevap verebildiğin kısmı cevaplamışsın. Sende ekürin gibi işine gelene cevap veriyorsun. Hadi benim yoruma boş ver Konuda 10 tane itiraf var çoğuna yorumun boşta kalmış. En çok takılman gereken bence Dosiyi proje olarak görüp kullanman. Hiç itiraz edip karşı çıkmamışsın çünkü tüm amacın kızı baştan beri Çiğdem'e karşı kullanmaktı. Daha önce ki vadikızı gibi projeler işine yaramadı bu yaradı ama arkasında durmuyorsun. Çünkü yapayım tüm o olaylar. Amacı dostluk değil çıkardı. O itirafı yapanın alnından öpüyorum. Helal olsun.:X

Mesajın baştan sona avuntu. Neyse kuruntu yapmandan iyidir ama hakaretlerine artık son verr durup dururken Çiğdem'e yada başkasına yapmacıksın deyip sonra ben elimden geleni yaptım deme yada. Bi dengeli ol. Yiğit haklı dengesizsin.:)

Cevap vermeyeyim susayım diyorum beni karıştırma ben kimsenin projesi falan değilim anladınmı değilim beni karıştırma umut

İlk oy kullanan sensin, itirafı yapan da sensin. Son cümlen o kadar komik ki daha birkaç sayfa önceki mesajında beni savunmuşsun bu ceza konusunda şimdi bana haksız ceza verdin diyorsun. Ben şerefimi ortaya koyarım, kimseye haksız bir ceza verip de yıldırma yapmadım, sana da yapmadım en kötü olduğumuz zamanda bile. :)

Emin değilim dedim çanak tuttuğun aşikar. Ceza alıp gitsem gurur kaynağı gibi gezeceğinden eminim. Allah'tan Ozan engelledide kirli oyuna engel oldu. Yoksa harcayıp postalayacaktınız. O günleri unutmadım. Kaan'in arkasından hiç itiraf yapmadım şuan yine beni karalamaya çalıştın algı yaptın bilgin olsun.:)

Cevap vermeyeyim susayım diyorum beni karıştırma ben kimsenin projesi falan değilim anladınmı değilim beni karıştırma umut

Sen farkında olamayacak kadar saf ve iyi niyetlisin çünkü. Boş ver sen Deniz ile atışmada adın geçti kusura bakma.:)

Emin değilim dedim çanak tuttuğun aşikar. Ceza alıp gitsem gurur kaynağı gibi gezeceğinden eminim. Allah'tan Ozan engelledide kirli oyuna engel oldu. Yoksa harcayıp postalayacaktınız. O günleri unutmadım. Kaan'in arkasından hiç itiraf yapmadım şuan yine beni karalamaya çalıştın algı yaptın bilgin olsun.:)

Sen farkında olamayacak kadar saf ve iyi niyetlisin çünkü. Boş ver sen Deniz ile atışmada adın geçti kusura bakma.:)
Cümlelerinin hepsi varsayım cümlesi. Bu bile neyin ne olduğunu gösteriyor, maalesef kendini acındırman bir işe yaramıyor. Merak etme ben de unutmadım bana ettiğin hakaretleri. :)

Ben bilmem beni sokmayın aranıza yeter konu açılır açılmaz okudum güldüm geçtim yorum yazmak istemedim istemiyordum ama yorumunu görünce duramadım ben sustukca üstüme gelmeyin karşınızda robot yok insan var insan anlayın bunu bugüne kadar duymadığım laf kalmadı yok özelden tehditti yok proje yok koca arıyor yok erkek arkadaşları foruma geldi kaybetti falan yeter ya ben sustukca ne insanın üstüne geliyosunuz ya

Cümlelerinin hepsi varsayım cümlesi. Bu bile neyin ne olduğunu gösteriyor, maalesef kendini acındırman bir işe yaramıyor. Merak etme ben de unutmadım bana ettiğin hakaretleri. :)

Evet Bully ile bana destek olmayıp benim sinirlerimi bozup çileden çıkardığınız için ettiğim lafların hala arkasındayım. Hala aynı düşünüyorum ve bana inat olsun diye destek verdiğiniz isimle kavga etmiş olmanız içimide rahatlattı. Eden bulur.:)

Ben bilmem beni sokmayın aranıza yeter konu açılır açılmaz okudum güldüm geçtim yorum yazmak istemedim istemiyordum ama yorumunu görünce duramadım ben sustukca üstüme gelmeyin karşınızda robot yok insan var insan anlayın bunu denilmeyen bugüne kadar duymadığım laf kalmadı yok özelden tehditti yok proje yok koca arıyor yok erkek arkadaşları foruma geldi kaybetti falan yeter ya ben sustukca ne insanın üstüne geliyosunuz ya

Sakin ol bi kendine gel artık sen. Sende hak verince üste çıkıyorsun. Konuşmak istemiyorsan kapat konuyu. Kusura bakma dedik işte sonuçta forumdan birisin elbet ismin geçecek. Cevap vermen gereken durum yoktu zaten abartma. Bak iyi geliyorum diye üste çıkma.:)

Evet Bully ile bana destek olmayıp benim sinirlerimi bozup çileden çıkardığınız için ettiğim lafların hala arkasındayım. Hala aynı düşünüyorum ve bana inat olsun diye destek verdiğiniz isimle kavga etmiş olmanız içimide rahatlattı. Eden bulur.:)
Kendince yorumlamışsın olayı Kaan olmadığı için bu konuyu konuşmak doğru olmaz benim karakterime uygun değil, kendi açımdan dersem bana aynısını yapsaydın hatta daha fazlasını onca hakareti etmezdim çünkü bazı şeyler arkadaşlık kadar önemli değildir. Zaten ortada satıcılık yapılan bir durum da yoktu kendi kendine gelin oldun güvey oldun. Benim o isimle bir kavgam olmadı aram iyi. :)

Sakin ol bi kendine gel artık sen. Sende hak verince üste çıkıyorsun. Konuşmak istemiyorsan kapat konuyu. Kusura bakma dedik işte sonuçta forumdan birisin elbet ismin geçecek. Cevap vermen gereken durum yoktu zaten abartma. Bak iyi geliyorum diye üste çıkma.:)

Benim için proje dersen cevap veririm susayım şu saate kadar yorum bile yazmamıştım ben doluydum sana patladım iyi forumlar sana

Kendince yorumlamışsın olayı Kaan olmadığı için bu konuyu konuşmak doğru olmaz benim karakterime uygun değil, kendi açımdan dersem bana aynısını yapsaydın hatta daha fazlasını onca hakareti etmezdim çünkü bazı şeyler arkadaşlık kadar önemli değildir. Benim o isimle bir kavgam olmadı aram iyi. :)

Neyse ben haksız ceza dedim sen hakaret dedin bir yerde kabul ettin. Unutmadım hakaretlerini vs vs iyi oldu duymak. Demekki neymiş ses çıkarılmamak için sebepler ve göz yummalar varmış.:)
Evet biz okumadık hit için ettiğiniz kavgayı. Zevkle okudum. Çok iyisin zaten siz iyi deyince her şey iyi biz göremeyen duyamayanlar olarak susalım.😉

Neyse ben haksız ceza dedim sen hakaret dedin bir yerde kabul ettin. Unutmadım hakaretlerini vs vs iyi oldu duymak. Demekki neymiş ses çıkarılmamak için sebepler ve göz yummalar varmış.:)
Evet biz okumadık hit için ettiğiniz kavgayı. Zevkle okudum. Çok iyisin zaten siz iyi deyince her şey iyi biz göremeyen duyamayanlar olarak susalım.😉
En baştan dedim ki ben kişisel meselelerimi yönetime yansıtmam diye o zaman sana ne oldu ki sen bana ceza verdin diyorsun? Unutmama konusu belli ki sen kalbi duyguları pek bilmiyorsun kalp kırıklığı anlamında kullandım. Evet çok iyiyim sen de çok kötüsün. :)

En baştan dedim ki ben kişisel meselelerimi yönetime yansıtmam diye o zaman sana ne oldu ki sen bana ceza verdin diyorsun? Unutmama konusu belli ki sen kalbi duyguları pek bilmiyorsun kalp kırıklığı anlamında kullandım. Evet çok iyiyim sen de çok kötüsün. :)

Evet şey kelimesine ceza verirken yönetimde yapılan algılara göz yumulurken hiç kişisel problemleri yönetime yansıtmayan bir insan olarak görelim seni haklısın. Destere küfre varacak derecede şey kelimesini kullanırKen tek bir uyarı almadı ben ceza aldım. Art niyet ortada boşa aklamaya çalışma kendini sen o ve gidenler hepiniz hakkımı yediniz.:)
Ben en azından kötü düşüncelerimi maske yapıp saklamıyorum :)

Evet şey kelimesine ceza verirken yönetimde yapılan algılara göz yumulurken hiç kişisel problemleri yönetime yansıtmayan bir insan olarak görelim seni haklısın. Destere küfre varacak derecede şey kelimesini kullanırKen tek bir uyarı almadı ben ceza aldım. Art niyet ortada boşa aklamaya çalışma kendini sen o ve gidenler hepiniz hakkımı yediniz.:)
Ben en azından kötü düşüncelerimi maske yapıp saklamıyorum :)
Arkadan konuşmak adet olmuş sende destere ne alaka? Forumda olmayan biri hakkında konuşuyorsun ve söz hakkı yok. Yaptıklarını biliyorsun ettiğin hakaretleri biliyorsun o hakaretlere rağmen banlanmadığını biliyorsun ve hala hakkımı yedin diyorsun. Gerçekten saklamıyorsun itiraf yapıyorsun çünkü. :)

@Maskeli Fedai ile olan derin köklere dayanan muhabbetimiz bazı şer odaklarını fazlasıyla rahatsız etmişe benziyor :A Goygoy yapmayı sizden öğrenecek değiliz. Koyduğunuz smileylerden kim olduğunuzu da anladık rahat olun anonim yazmakla kurtulacağınızı sanmayın. Zaten kullandığınız 3 kelime grubu var hemen kendinizi ele veriyorsunuz. :A

İtiraf 7
Birader kız bulma amacımız yok zaten :) Ha bu ''biz bize yeteriz'' manasını taşımıyor önceden belirteyim de :A Çünkü forumda yönelişi tuhaf olan üyeler var bize musallat olmasını hiç istemeyiz dimi la? @Maskeli Fedai :A

İtiraf 13
Şimdi sakin ol ve o klavyeyi sakince yere bırak kronik solcu kardeş :A Adımın Efe olduğu kadar eminim ki sen solcu geçinip Amerikan dizilerini yana döne izleyen bir tipsin. Ve bizim iPhone kullanmamızı eleştirecek en son kişisin :A Ha şu da var; 90 yıldır ülke laik eğitim sistemiyle gidiyor. Sen telefon üretseydin de TC.Çapulcu.DevrimPhone alıp kullansaydık :A Seni çıldırtmaya devam edeceğiz takipkte kal 😉

Dipnot; Uzun zamandır dikkatimi çeken bir husus var. @Dosi'ye yapılan bu mesnetsiz linç girişimini hayretle takip ediyorum. La ne etti size bu @Dosi ? An itibariyle @Dosi benim korumam altındadır ve ona yapılacak en ufak bir yanlış şahsıma yapılmıştır. Akıllı olun.
teşekkürler :D
Bu arada o adres meselesini hallette şimdi rahat durmayıp banlanırsan iletişimimiz kesilmesin :)

Durun arkadaşlar yavaş saldırın biraz. :D 4 ve 26. itirafı aynı kişi yapmıştır.

18 sen çıldırmış olmalısın. :D Kin nefret saçtığım falan yok. Yazdıklarında da yalan dolu. Hiçbir şeyde açıklayamazsın elinde bir şey yok. Bu editör parçasını banlamazlar sen rahat ol. :D

İşte bahsettiğim lobi bu karşı çetedir. Forumu esas ben uyarıyorum. Etkinliklerde birbirlerini kayırıyorlar. Bu forumda kimseden nefret etmiyorum. Sevdiğim kişiler kendilerini biliyorlardır. @denizz19 @sokak sanati @Dosi @XanTier @Harunnn60 @mrt-06 bu isimler en sevdiğim kişiler. @sokak sanati köstebeklik yapmış olabilir belki ama tam bilmiyorum olsun yine de her türlü severim kendisini. :D
Neyse arkadaşlar fazla hırs ve kibire takılmayın değmez eğlenelim yeter. :)

18 sen çıldırmış olmalısın. :D Kin nefret saçtığım falan yok. Yazdıklarında da yalan dolu. Hiçbir şeyde açıklayamazsın elinde bir şey yok. Bu editör parçasını banlamazlar sen rahat ol. :D

İşte bahsettiğim lobi bu karşı çetedir. Forumu esas ben uyarıyorum. Etkinliklerde birbirlerini kayırıyorlar. Bu forumda kimseden nefret etmiyorum. Sevdiğim kişiler kendilerini biliyorlardır. @denizz19 @sokak sanati @Dosi @XanTier @Harunnn60 @mrt-06 bu isimler en sevdiğim kişiler. @sokak sanati köstebeklik yapmış olabilir belki ama tam bilmiyorum olsun yine de her türlü severim kendisini. :D
Vayy kardeş beni sevdiğini bilmiyordum :A

Yılanlar yine gizliden sinsi gülüşlerini yapıyorlar :D

bende seni severim biliyorsun.
Sana yapılan itiraflarıda umursamadım, hem ben benimle olan muhabetlere bakarım, gerisi önemsiz :D

Arkadan konuşmak adet olmuş sende destere ne alaka? Forumda olmayan biri hakkında konuşuyorsun ve söz hakkı yok. Yaptıklarını biliyorsun ettiğin hakaretleri biliyorsun o hakaretlere rağmen banlanmadığını biliyorsun ve hala hakkımı yedin diyorsun. Gerçekten saklamıyorsun itiraf yapıyorsun çünkü. :)

Hakaretler karşılıksız oldu zaten ben söyledim siz sustunuz. Sana kim ceza verecekti. Eğer bir ceza verilecekse kışkırtanda ceza alır sürgünüm doğu olayı ortada. Ozan gerek görse yapardı ben şükredecek konumda değilim ben o konumdaysam sizde o konumdasiniz. Eğer sen birilerini korumaya bu kadar meraklıysan birilerinin hakkını korumaya bu kadar meraklıysan arkadaşına kart diyen insanlara susmazdin (Aramız iyi diyordun az önce.) Tabi iyilik meleği gibi görünüyor olmak bunu gerektiriyor dimi.:)
Destere foruma geri gelecek birisi. Örnek Veriyoruz cevap vermek zorunda değil. Şey kelimesini defalarca o şekilde kullandı diyorum. Çamur atacağım diye uğraşma.:)