eTV Hissikablelvuku: Bir Katilin Hikayesi | Bölüm 7

Bence anlaşılmaz herkes anlıyormuş gibi yapıyor sadece. :A
Herkes senin gibi değil, okuyanlar yürekten okuyor ve anlıyor :bhr:

Güzel bir bölüm olmuş. Bu bölüme de yeni soru işaretleri eklemeyi ihmal etmemişsin :D Ayrıca hikaye yeni bir yöne doğru girmiş. Yeni karakterler girmiş bakalım onların amacı ne :A

Geçiş bölümü için hiç fena değil. Bizim adam diğer bölüm geri döner herhalde :D

Emeğine sağlık :)
Teşekkür ederim :D
Evet, birkaç bölüm kesintisiz bizim adamla olacağız :D
Baştan okumak mı? Noway! diyorum şimdilik :A çok detaylı yorum yaptığımı hatırlıyorum.
Ekim bitmeden okumaya çalışacağım yada sen yine yayınla hepsini ard arda okuyayım. Öyle baya zevkli oluyor.
@Tolstoyevski nin hikaye yayından kalktı galiba :A @Aserat sistemde son gün yayınlamanın cezasını kesmiş olmalı :A
Art arda okuyacak pek bi şey kalmayabilir, bu da yakında rafa kalkacak çünkü :A:A @Tolstoyevski

Herkes senin gibi değil, okuyanlar yürekten okuyor ve anlıyor :bhr:

Teşekkür ederim :D
Evet, birkaç bölüm kesintisiz bizim adamla olacağız :D

Art arda okuyacak pek bi şey kalmayabilir, bu da yakında rafa kalkacak çünkü :A:A @Tolstoyevski
desene diziler bitince @denizz19 un yarışmasıda bitince şimdiki gibi çok girmeye gerek kalmaz(gerçi pek takıldığım sayılmazda) işte @Aserat ında korkusuyla baskı hissedip geliyorum ama gelirken harika vakit geçiriyorum o ayrı :A

desene diziler bitince @denizz19 un yarışmasıda bitince şimdiki gibi çok girmeye gerek kalmaz(gerçi pek takıldığım sayılmazda) işte @Aserat ında korkusuyla baskı hissedip geliyorum ama gelirken harika vakit geçiriyorum o ayrı :A
Ben de giremeyeceğim için bitiyor zaten. :D

Yine tuhaf ama akıcı olmuş 8-9 bölümleri bekliyoruz @XanTier :A
Teşekkür ederim :bhr:
8-9 sürprizli bölümler havada aşk kokusu var ama burada her şey olabilir biliyosun :A:A