eTV Hissikablelvuku: Bir Katilin Hikayesi | Bölüm 7

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
27 Kasım 2012
Mesajlar
21,260
Reaksiyon puanı
8,234
Puanı
1,061
Yaş
29

1. Sezon Bölümleri için tıklayın

HiSSiKABLELVUKU
BiR KATiLiN HiKAYESi
7 Nisan 1998
Neredeyse gece yarısı oldu ve eve dönüyorduk biz, her zamanki gibi yine oynuyorduk yolda. Arda koşarak bana doğru zıpladı, havada yakaladım, onu gören Azra da aynı hareketi yaptı. Sonra koşmaya başladılar ileriye doğru karanlık sokakta, ben de endişelenip arkalarından koştum. Canel koşmadı geride kaldı, bugün yorgundu dün fazla mesaiye kaldığı için. Çocuklar çok ısrar edince gezinmeye çıktık bugün. Ormana gittik yeşillikler içinde oturduk ve yeni aldığım fotoğraf makinesini çıkarttım ve fotoğraflarını çektim yürürken yeşillik içinde.
Birden… .Canel olduğu yere yığıldı. Ben donakaldım, gözbebeklerim büyüdü... Çocuklar onu görünce elimi bırakıp bağırarak yolun karşı tarafına doğru koşmaya başladılar ve… Asla gözümün önünden gitmeyen o saniyeler… Yüksek hızla gelen kamyonet çocukları metrelerce uzağa fırlattı.
Ve durmadan gitti!
Gözlerimi kapattım ve sımsıkı sarıldım ona. Sanki bir güç gelip her şeyi geri alacak, sanki 5 dakika öncesine döndürecek diye geçirdim içimden.
Umut ettim.
Olmadı.
Dakikalar geçti, ama hiçbir şey eski haline dönmedi.
Yeniden bağırmaya başladım.
Hiçbir şey değişmedi.
Sesim kesilene kadar bağırdım.
Kimse uyanmadı, hiçbir şey eskisi gibi olmadı.
Gözlerimi artık açamıyordum bile.
Ve sonra uyandım.
Hastanedeydim.
Yanımda karım vardı, beni bekliyordu.
Ve çocuklar…
Hayır…
Onlar artık yok.

30 Mart 2017
Karanlık bir ev, saat gece yarısını geçmiş. Sokak lambalarının bir yanıp bir söndüğü sokakta tek bir evin bir odasından cansız bir ışık yayılıyor sokağa doğru. Odanın içinde bir kadın var ve bilgisayardan yayınlan ışıklarla aydınlanan odada koltukta yalnız başına oturup ses kaydını dinliyor. Bir adamın ses kaydı çalınıyordu bilgisayarda, kadının gözlerinden yaşlar akıyordu sessizce ağlarken.“Ve sonra uyandım. Hastanedeydim. Yanımda karım vardı, beni bekliyordu. Ve çocuklar… Hayır… Onlar artık yok.” Kayıt bitti, peçete ile gözlerini sildi, yerinden kalktı ve karşı dolaptaki çekmeceyi açtı. İçinden bir fotoğraf alıp bakmaya başladı. Koltuğa geri döndü ve resme uzun uzun baktı sessizce ağlayarak. Resmin arkasını çevirdi, arkasında ise elle yazılmış bir yazı vardı.
BÖLÜM 7
30 Mart 2017
“Azra…” Kadının yüzünden akan yaşlar artık kurumuştu odadaki soluk ışıkla parlayan buruşmuş yanaklarında. Aynı kaydı 3. kez dinliyordu, ama yine aktı gözyaşları. “Demek kızının adını Azra koydun.”
Resimleri bıraktı sehpanın üzerine, eline telefonu aldı ve birisini aradı.
“Alo” duraksadı kadın, telefonu yavaşça indirdi aşağı düşüncelere dalarak ve kaldırıp konuşmaya devam etti. “Özür dilerim geç saatte aradığım için. Ne zaman getirebileceksin yeni kayıtları, yarın mümkün mü? Aynı kayıtları zaten defalarca dinledim, ama hala anlam veremiyorum neden bu hale geldi. Daha fazla dinlemek istiyorum, son görüştüğümüz gün bana sarf ettiği o sözlerin anlamını çözmek için bu ses kayıtlarını anlamam lazım, ama sanırım yavaş yavaş anlamaya başladım onu. Sen ne zaman geleceksin buraya? Sen de mutlaka gelip dinlemelisin abini artık.”
Karşısındakinin söyledikleri güçlükle duyuluyordu, kadın konuşmaya devam etti.
“Neden dinlemiyorsun? O senin abin. Hayır, ağlamıyorum ben. Neden direniyorsun? Seni kovdu, hakaretler yağdırdı, nefret ettirdi kendinden. Evet, ama biliyorsun, sağlıklı değildi abin ailesini kaybettikten sonra ve giderek daha da kötüye gitti. Tamam, yine aynı hikâyeyi anlatmayacağım. Yarın görüşürüz, bekliyor olacağım CD’leri. İyi geceler.”
Sabah olması gerekiyor hikâyenin devamı için, ama güneş kolay kolay doğmayacak.
Kadın yatağına gitti, her zamanki gibi başucundaki gece lambasını yaktı ve eline kumandayı alıp müziği açtı ve düşüncelere daldı.
Bir insan neden öldürür ki? Nasıl olur da ölümün insanlara mutluluk getireceğine kendini inandırabilir? diye düşündü kadın. Birisini öldürdükten sonra mutluluk hissediyor, çünkü bunun ona ve etrafındakilere mutluluk getirdiğine inandırmış kendini, ama buna nasıl inandı? Günlerdir dinlememe rağmen kayıtları çözemiyorum bir türlü. Peki neden bu ses kayıtlarını kaydetti, neden bu işlediği suçları kayıt altına aldı? Ve o parmaklar… Gerçekten karı kocayı o öldürmüş ve hatırlamıyor olabilir, bu da bir ihtimal veyahut gerçekten peşinde birisi var ve zaten aklı yerinde olmayan adama oyunlar oynuyor. Çözemiyorum… Bu ses kayıtlarını neden böyle isimlendirmiş? Hissikablelvuku… Yani önsezi. Neyi sezmiş ki önceden de bu ismi koymuş? Hiçbir dayanağı olmayan tahminler yürütüyor sürekli ve bunlara inanıyor. Bu inandığı şeyler ileride bir gün doğru mu çıktığı için Hissikablelvuku demiş? Çok fazla cevapsız soru var aklımda ve bunların azalması için gereken şey uyumak ve daha fazla ses kaydı dinlemek. Müzik de yetmiyor uyumama.
Sabah oldu, kahvaltı sofrasında oturan kadın çalan kapının sesiyle yerinden kalktı ve kapıyı açtı. Gelen beklediği kişiydi ve gelen kadın elindeki poşeti kadına uzattı.
“Gelmeyecek misin içeri?” kapıyı iyice açtı içeri buyur etmek için.
“Niçin?”
“Konuşabiliriz biraz.” Elindeki poşeti açtı, içinde iki adet CD vardı. Yine az getirmişti, hepsini getirmekte diretiyor, her seferinde bir ya da iki CD getiriyordu.
“Konuşacak neyimiz var? Her şey senin yüzünden olmadı mı zaten?”
“Bunu neden söyleyip duruyorsun? Sen kayıtları dinlemedin bile, ama sanki her şeyi biliyor gibi konuşuyorsun. Madem biliyorsun, gel ve bana anlat her şeyi. Hak etmiyor muyum bilmeyi?”
“Hayır!” sesini yükseltti, “Hak etmiyorsun!”
“Peki neden bana bu kayıtları getirmeyi kabul ettin? Sen dinlemek istemedin bunları, yok edebilirdin ancak bunları getiriyorsun her seferinde. Madem hak etmiyorum, neden getiriyorsun bana?”
“Daha fazla soru sorma.”
“Soracağım!” sinirlenerek sesini yükseltti kadın. “Hep soracağım. Neden böyle davranıyorsun bana? Benim yüzümden mi oldu her şey? Benim yüzümden olduysa bana tek getirmektense bu CD’leri hepsini versene! Ben de öğrenip kurtulayım sen de kurtul!”
Gelen kadın bir hışımla döndü ve hızlı adımlarla uzaklaştı kapıdan.
“Leyla!” ardından bağırdı giden kadının. Kadın arkasını döndü ve kapıya doğru geri yürüdü.
“Bunları” sinirli bir şekilde seslendi Leyla. “Bunları sana sırf abim istediği için getiriyorum. Bana kalsa yok ederim ve sana ulaşmaması için elimden geleni yaparım.”
“Neden bana düşmansın?”
“Çünkü sorumlusu sensin!”
“Ne yaptım ben? Neden anlatmıyorsun, suçum ne benim?..”
“Abim öğrenmeni istiyor ki bu kayıtları sana göndermemi istedi benden.”
“Neden tek tek getiriyorsun CD’leri?”
Leyla arkasını döndü ve bu kez durmadan gitti. Kadın yine başarısız ikna girişiminin verdiği durgunlukla izledi onu giderken. Başını salladı ve kapıyı kapattı. İki CD’den birisini eline aldı, üzerinde “Hissikablelvuku #4 - 24 Eylül 1999” yazılıydı. Bilgisayarı açtı, CD’yi yerleştirdi ve kaydı oynattı.

24 Eylül 1999
Güzel bir gün...
Güzel şeylere gebe bir gün.
6 gün geçti, 2 gün önce yeni evime taşındım. Rüyamdaki gibi bir ev değil, resimde gördüğüm gibi. Eski, aşınmış laminant parkeler göze çarpsa da yerlere doğru uzanan lekeleriyle hatıralarla dolu fıstık yeşili duvarlar insanın ilk dikkatini çeken şeyler. Duvarlarda çivi delikleri ve sökülen çivilerin duvara verdiği zedelemeler adeta bir dekor oluşturmuş, adı da “rastgelelik sanatı” olsa gerek. 6 gün önce hastaneye giderken vazgeçtim ve geri döndüm eve. Çünkü… İyi hissetmedim hatırladıktan sonra o anları. 4 gün boyunca evimden çıkmadım hiç, sadece düşündüm. En sonunda emlaktan gelen telefon ile yeni evime taşınmak için hazırlandım, toparlandım ve buraya geldim. Çok bir şey getirmedim buraya, bir valiz ve bir sırt çantası. Çoğu kıyafetlerden oluşuyor, onun dışında parmakları aldım yanıma. Buzdolabına yerleştirdim, ilk işim o oldu zaten. 6 gün önce gitmeyip ertelediğim ziyareti yapacağım, bugün gideceğim karımın yanına.
Zaman kaybetmeden çıktım, bindim arabaya. Radyoyu açtım ve bir şarkı çıktı, sesini iyice yükselttim kafamı dağıtmak için.

30 Mart 2017
Kapı çaldı sert bir şekilde, zili kullanmamıştı gelen kişi. Belli ki sinirli ya da acelesi var. Kadın meraklı bir şekilde yerinden doğruldu, ses kaydını durdurdu. O mu gelmişti yoksa? Kadın kalktı ve kapının dürbününden baktı, bir adamdı gelen ama boyu uzun olduğu için yüzü görünmüyordu. Tereddütte kaldı kadın, açmadı kapıyı. Adam birkaç kez daha vurdu kapıya sertçe
“Aç şu kapıyı!”
“Ne istiyorsun?”
“Konuşacağız, aç kapıyı!”
“İstemiyorum, rahat bırak beni!”
“Lütfen… Kendini öldürmek istiyor, belki sen konuşursan…”
“Ne konuşacağım o kadınla? Konuşacak bir şeyim yok benim.”
“Özür dilemek istiyor senden, affetmeni istiyor.”
“Affedecek bir durum bile yok, bunu ona defalarca söyledim. Onu tanımamış olmayı isterdim, hayatımı alt üst ederken bir an bile benden af dileyeceği günü hayal etmiş miydi?”
“O senin annen… Annen! Anlıyor musun beni? Annen o senin! Annene böyle davranamazsın!”
“Annem de bana öyle davranamazdı, bana öyle şeyler yapamazdı. Ama yaptı! Hala yüzümde taşıyorum bunun izini, her gün görüyorum aynada. Git buradan ve bir daha gelme bu eve.”
“Haklısın… Lanet olsun ki haklısın. Ama bunu yapmam lazım…”
Adam kapıyı omuzlamaya başladı. Geriledi ve şiddetle vurdu kapıya. Kadın geriye doğru kaçtı telaşla, adam bir kez daha vurdu. Kadın bağırmaya başladı korku içinde, adam iyice geriledi ve koşarak bir omuz daha attı. Bir kez daha, bir kez daha, bir kez daha…
“Yeter… Yeter, lütfen git. Lütfen…” Kadın ayakta duramadı ve yere oturdu ağlayarak. “Rahat bırak beni, unutmak istiyorum her şeyi. Unutmak istiyorum yaşadıklarımı ve yaşattıklarını…”
Ses kesildi, adam kapıya vurmayı bıraktı. Kadının bağrışları ve kapı sesi kesilince yavaşça sessizlik çöktü. Kadın sinirlendi, sinirlendikçe ağlaması daha da şiddetlendi ve yine bağırmaya başladı.
“Unutmak istiyorum, anlıyor musun? Kurtulmak istiyorum bu anılardan artık! Benim için dünyada tek değerli olan şeyi aldınız benden! Ben hayatımda sadece tek bir şey için mutlu hissettim, sadece tek bir an mutlu olmak için diğer her şeyi ardımda bırakmayı göze aldım. Ama siz onu da aldınız benden. Beni denizin dibinde terk ettiniz ve şimdi kurtarmaya mı geldiniz? Onu aldınız benden… Aldınız…”

Yazan: Melih Salay
Rh0VdEWtRC6qCguSCXlcnw.jpg
Copyright © Hissikablelvuku 2017, eTV

BÖLÜM 8 ve 9
Arabadan inip kararlıca kadına doğru yürüdüm, tereddütsüz bir şekilde yanına oturdum. Duraksadım, çekindim konuşmaya. Birden dilim çözülür gibi oldu, yine sustum. Kafamı bile çeviremedim. Neden böyle olmuştum ki? Daha yüzünü bile görmediğim bir insanın yanında neden bu kadar heyecanlandım?

HiSSiKABLELVUKU
8. ve 9. Bölümü ile 3 Ekim Salı Fav10'da
 

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
27 Kasım 2012
Mesajlar
21,260
Reaksiyon puanı
8,234
Puanı
1,061
Yaş
29

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Hikaye farklı gelebilir, bu ne dediğinizi duyar gibiyim :A Aradan 1 ay geçtiği için önceki bölüme göz atmanızı ya da özete göz atmanızı rica ediyorum :D
@eskici @yatutarsa @takas @Aserat @Harunnn60 @vadikızı @S.G.A.T. @Tolstoyevski @Forumdash @RüzgarGülü @Thequeer @dreamy @mrt-06 @Yakamoz-Asi @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @dizi kolik @emree-29 @Çiğdem- @denizz19 @pompy @Dosi @MayısKralı @berkann
İyi kısa olmuş bu bölüm işkenceyi uzun tutmamışsın. :A @sokak sanati

@sokak sanati
 

Angelica

Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,668
Reaksiyon puanı
56,823
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Hikaye farklı gelebilir, bu ne dediğinizi duyar gibiyim :A Aradan 1 ay geçtiği için önceki bölüme göz atmanızı ya da özete göz atmanızı rica ediyorum :D
@eskici @yatutarsa @takas @Aserat @Harunnn60 @vadikızı @S.G.A.T. @Tolstoyevski @Forumdash @RüzgarGülü @Thequeer @dreamy @mrt-06 @Yakamoz-Asi @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @dizi kolik @emree-29 @Çiğdem- @denizz19 @pompy @Dosi @MayısKralı @berkann

Dolunay izliyorumda bitince okuyup yorumlasam olurmu Melih:D
 

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
27 Kasım 2012
Mesajlar
21,260
Reaksiyon puanı
8,234
Puanı
1,061
Yaş
29
İyi kısa olmuş bu bölüm işkenceyi uzun tutmamışsın. :A @sokak sanati

@sokak sanati
1100 kelime, göründüğünden daha uzun. :A
Bu bölüm 2017'de geçiyor, tam bir roman gibi oldu @sokak sanati :A

Dolunay izliyorumda bitince okuyup yorumlasam olurmu Melih:D
Haftasonuna kadar müsaade var :A

Ben 4'de kaldım. Devamını okumak için tehdit edeceğim. Ms sonuçları iyi gelirse okurum diyeceğim.:A
Kötüsün. :T:
2.99 TL'ye satın alıp hepsini tek seferde okuyabilirsin, böyle bölüm bölüm okumak ne ya paçoz gibi :bhr:
 

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
1100 kelime, göründüğünden daha uzun. :A
Bu bölüm 2017'de geçiyor, tam bir roman gibi oldu @sokak sanati :A


Haftasonuna kadar müsaade var :A


Kötüsün. :T:
2.99 TL'ye satın alıp hepsini tek seferde okuyabilirsin, böyle bölüm bölüm okumak ne ya paçoz gibi :bhr:

Çıkarcıyım sadece hem tüm bölümler var mı orada final bölümü falan:A
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,791
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Yine güzel bir bölüm olmuş. Bu bölüm kadın karakter ağırlıklı olmuş galiba gelecek bölümde bizimkiyle bu kadın tanışacak. Yani en azından ben öyle tahmin ediyorum. Bir klasik olarak bu bölüm de yeni soruları beraberinde getirmiş. Eline sağlık. :D @XanTier
 

Angelica

Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,668
Reaksiyon puanı
56,823
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
@XanTier çok güzel olmuş bölüm çok beğendim cdleri gönderen kim neden tek tek gönderiyor kafam karıştı valla
 

Dosi

Süper Mod.
Katılım
10 Mart 2015
Mesajlar
85,157
Reaksiyon puanı
107,776
Puanı
1,060
@XanTier hiç hatırlamıyorum birşey :A
neyseki en son yorumumda baya detaylı yorum yapmıştım hatta demiştim de bir sonraki bölümde kendi yorumumu okuyup hatırlarım diye :F
demekki böyle bir arayı sezmişim :A
Bölümü boş bir zamanda okuyup yorumlarım. Foruma bu aralar haftada birkaç kez girebiliyorum :A
şimdilik kalp ve yorum katkımla idare et :D
 

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
27 Kasım 2012
Mesajlar
21,260
Reaksiyon puanı
8,234
Puanı
1,061
Yaş
29
Ben büyük reklamcıyımdır sana bedava reklam yapabilirim:A
Bir şeye gönül verdiğinde girdiğin o hali biliyorum, ama ben her şeyin doğal olmasından yanayım. Kendi kendine o seviyeye geleceksin önümüzdeki yıllarda :A


Hatta ben bunu şizofren bir tavırla demoya taşımıştım @mrt-06 hatırlarsın:A

Yine güzel bir bölüm olmuş. Bu bölüm kadın karakter ağırlıklı olmuş galiba gelecek bölümde bizimkiyle bu kadın tanışacak. Yani en azından ben öyle tahmin ediyorum. Bir klasik olarak bu bölüm de yeni soruları beraberinde getirmiş. Eline sağlık. :D @XanTier
Teşekkürler :D
O adamın bizimki olduğu kanısına nereden vardın? :A
@XanTier çok güzel olmuş bölüm çok beğendim cdleri gönderen kim neden tek tek gönderiyor kafam karıştı valla
Teşekkürler, 2017 belki de önmüzde daha çok bahsedeceğimiz kısım olacak. :D
@XanTier hiç hatırlamıyorum birşey :A
neyseki en son yorumumda baya detaylı yorum yapmıştım hatta demiştim de bir sonraki bölümde kendi yorumumu okuyup hatırlarım diye :F
demekki böyle bir arayı sezmişim :A
Bölümü boş bir zamanda okuyup yorumlarım. Foruma bu aralar haftada birkaç kez girebiliyorum :A
şimdilik kalp ve yorum katkımla idare et :D
Baştan oku :A Yetmeyebilir o :A
Bundan sonra öyle büyük soru işaretleri pek oluşmayacak, hikaye ilerleyecek yani yavaş yavaş :D
 

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
Bir şeye gönül verdiğinde girdiğin o hali biliyorum, ama ben her şeyin doğal olmasından yanayım. Kendi kendine o seviyeye geleceksin önümüzdeki yıllarda :A


Hatta ben bunu şizofren bir tavırla demoya taşımıştım @mrt-06 hatırlarsın:A


Teşekkürler :D
O adamın bizimki olduğu kanısına nereden vardın? :A

Teşekkürler, 2017 belki de önmüzde daha çok bahsedeceğimiz kısım olacak. :D

Baştan oku :A Yetmeyebilir o :A
Bundan sonra öyle büyük soru işaretleri pek oluşmayacak, hikaye ilerleyecek yani yavaş yavaş :D

Siaya puanına göre okurum artık.:A
 

Angelica

Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,668
Reaksiyon puanı
56,823
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Bir şeye gönül verdiğinde girdiğin o hali biliyorum, ama ben her şeyin doğal olmasından yanayım. Kendi kendine o seviyeye geleceksin önümüzdeki yıllarda :A


Hatta ben bunu şizofren bir tavırla demoya taşımıştım @mrt-06 hatırlarsın:A


Teşekkürler :D
O adamın bizimki olduğu kanısına nereden vardın? :A

Teşekkürler, 2017 belki de önmüzde daha çok bahsedeceğimiz kısım olacak. :D

Baştan oku :A Yetmeyebilir o :A
Bundan sonra öyle büyük soru işaretleri pek oluşmayacak, hikaye ilerleyecek yani yavaş yavaş :D

Valla 2017 kısmı gerçekten çok ilgi çekici olacak ya
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,791
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Bir şeye gönül verdiğinde girdiğin o hali biliyorum, ama ben her şeyin doğal olmasından yanayım. Kendi kendine o seviyeye geleceksin önümüzdeki yıllarda :A


Hatta ben bunu şizofren bir tavırla demoya taşımıştım @mrt-06 hatırlarsın:A


Teşekkürler :D
O adamın bizimki olduğu kanısına nereden vardın? :A

Teşekkürler, 2017 belki de önmüzde daha çok bahsedeceğimiz kısım olacak. :D

Baştan oku :A Yetmeyebilir o :A
Bundan sonra öyle büyük soru işaretleri pek oluşmayacak, hikaye ilerleyecek yani yavaş yavaş :D
Tahmin ettim işte. :A Neyse geldiğine göre reyting çalışmalarına başla derim. :A
 

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
Bence böyle amatör yaklaşımları bırakıp daha profesyonel yaklaşmalıyız. Aşkla işi karıştırmamak gibi :A:A

Profesyonel işte al gülüm ver gülüm.:A
Zaten şarkın ne biçim şarkı böyle bir recap nasıl seçtin. Şarkının başında kız var sinemadan başlıyor rape ama yarıda kesiyor bu ne yaa.s.s
 

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
27 Kasım 2012
Mesajlar
21,260
Reaksiyon puanı
8,234
Puanı
1,061
Yaş
29
Tahmin ettim işte. :A Neyse geldiğine göre reyting çalışmalarına başla derim. :A
Gelen adam o ise, öteki kadın bizim adamın kardeşi olduğuna göre ve gelen adam da bizim kadınla annesi hakkında konuşuyorsa üçü de kardeş oluyor :F
Eskisi gibi yapmam, okuyanları etiketlerim sadece 1 ya da 2 kez :D

Profesyonel işte al gülüm ver gülüm.:A
Zaten şarkın ne biçim şarkı böyle bir recap nasıl seçtin. Şarkının başında kız var sinemadan başlıyor rape ama yarıda kesiyor bu ne yaa.s.s
Yöntemlerimi eleştirme. Bu hafta senin önünde bitirince görürsün :A:A
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,791
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Gelen adam o ise, öteki kadın bizim adamın kardeşi olduğuna göre ve gelen adam da bizim kadınla annesi hakkında konuşuyorsa üçü de kardeş oluyor :F
Eskisi gibi yapmam, okuyanları etiketlerim sadece 1 ya da 2 kez :D


Yöntemlerimi eleştirme. Bu hafta senin önünde bitirince görürsün :A:A
İlk cümleden hiçbir şey anlamadım. :A 10 reytingi geçmesi yeterli olur. :A