Bizim Hikaye - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

İzledim tabiki :Z

Ben çok samimi buldum yani orjinalini izleyen biri olarak ben de herkes gibi yadırgadım ama Türkiye'de ancak bu kadar olurdu ekip en iyi şekilde uyarlamış :D

Reha Özcan ve Hazal mükemmeldi özellikle Filiz'in Fikri'nin elini yüzüne getirip söylediği sahne çok iyiydi orjinalinde de vardı güzel sahneydi :D

Ama favorim İsmet :A

İzledim tabiki :Z

Ben çok samimi buldum yani orjinalini izleyen biri olarak ben de herkes gibi yadırgadım ama Türkiye'de ancak bu kadar olurdu ekip en iyi şekilde uyarlamış :D

Reha Özcan ve Hazal mükemmeldi özellikle Filiz'in Fikri'nin elini yüzüne getirip söylediği sahne çok iyiydi orjinalinde de vardı güzel sahneydi :D

Ama favorim İsmet :A
İsmet'i ben de sevdim Kiraz da çok farça bir karakter olacak bakalım nasıl kullanacaklar ilk bölüm pek etkisi yoktu :A Hazalım şahaneydi evet o sahnede ve ben de çok beğendim :D

2.bölümde iyi bir sıçrama bekliyorum :D

İsmet'i ben de sevdim Kiraz da çok farça bir karakter olacak bakalım nasıl kullanacaklar ilk bölüm pek etkisi yoktu :A Hazalım şahaneydi evet o sahnede ve ben de çok beğendim :D

2.bölümde iyi bir sıçrama bekliyorum :D

Süresi de inşallah hep böyle 100 dakika falan olur orjinali zaten 50 - 55 dakika sürüyor senaristler fazla zorlanmazlar :A

Tatlı Küçük Yalancılar'dan önce orjinalini izlemiştim, çok spoilerlar olduğu için önce Bizim Hikaye'ye başladım ama Shameless'ıda izleyeceğim :A

Diziye devam etmem mümkün değil gibi ama güzel olmuş.Tülay bayağı iyiydi. :D

Neyse madem açamadım yapacak bir şey yok. Bizim Hikaye çok şahane bir iş olmuş öncelikle bunu söyleyerek başlayayım. Kadro çok iyi oluşturulmuş, çekim kalitesi, senaryo hepsi çok iyi. Beklediğime kesinlikle değen bir iş. Bir saniye sıkılmadan izledim erken bitmesi dışında sorun yoktu.

Başlarken o kadar heyecanlıydım ki Hazal Kaya'yı uzun zaman sonra izlemek ve heyecanla beklediğin bir işin başladığını görmek çok keyifli bir duygu kesinlikle.

Reyting olarak da gayet iyi başladı keza tekrarı da gayet iyi gitti. AB dizisi olarak başlamış 4,69 almış ve haftaya 6 reytinge kadar çıkacağını düşünüyorum at fava bekle. :D

Erken bitmesi iyi işte gereksiz sahne yoktu ayrıca müziği harika değil mi yaa :A