xBUGRAx
Süper Emekli
2. bölüm fragmanını birde böyle izleyin. @denizz19 @ozgur2113 @sokak sanati @xemrexxx @mrt-06 @Aserat
ben şok2. bölüm fragmanını birde böyle izleyin. @denizz19 @ozgur2113 @sokak sanati @xemrexxx @mrt-06 @Aserat
Yorumların etkisi oldu diyelim. Öyle çok hayran bırakmasa da izlettirdi bir şekilde. Ama süresi 2 buçuk saate çıkarsa anında bırakırım.Seveceğini biliyordum @Aserat Perşembe, Cuma FOX'ladık iyi başlangıç geldiğimden beri.
Yorumların etkisi oldu diyelim. Öyle çok hayran bırakmasa da izlettirdi bir şekilde. Ama süresi 2 buçuk saate çıkarsa anında bırakırım.
Normalde o kadarı da fazla ama 150 dakikaların yanında daha iyi. Bu Sayılmaz'a da o kadar laf ettik ama ilk 2 bölüm 90 dakikaydı o açıdan takdir etmiştim.Medyapım - MF Yapım süreyi çok uzun tutmuyor böyle gider bence.
Normalde o kadarı da fazla ama 150 dakikaların yanında daha iyi. Bu Sayılmaz'a da o kadar laf ettik ama ilk 2 bölüm 90 dakikaydı o açıdan takdir etmiştim.
Sana beğenirsin demiştim 2.bölüm Hikaye daha da açılınca seyirci daha da alışacak komedi ve dram çok iyi harmanlanmış.Merakıma dayanamayıp ilk bölümü izleyeyim dedim. Orijinalini hiç izlemediğim için kıyaslama gibi bir imkanım olmadı belki izlemiş olsaydım nefret ederdim. Yorumlara bakılırsa olabilecek en iyi şekilde uyarlamışlar gibi. RTÜK baskısıyla bu kadar oluyor.
Oyuncular gerçekten çok iyiydi. Özellikle Hazal Kaya rolüne çok yakışmış. Burak Deniz'le de bayağı uyumlu bir ikili olmuşlar. Reha Özcan, Yağızcan Konyalı ve Nejat Uygur'u da beğendim.
Gelecek bölümün fragmanı iyi görünüyor artık tamam veya devam kararını o zaman veririm.
@denizz19
Komedi tarafını öne çıkarmaları daha iyi olur fakir aile üzerine yapılmış bir tane dram dizisi var zaten.Sana beğenirsin demiştim 2.bölüm Hikaye daha da açılınca seyirci daha da alışacak komedi ve dram çok iyi harmanlanmış.
Bence de komedisi daha iyi Şey nasıldı ordan bakınca çok mu belli oluyor diyen çocukKomedi tarafını öne çıkarmaları daha iyi olur fakir aile üzerine yapılmış bir tane dram dizisi var zaten.
Bu arada son fragmandaki bizi bıraktığında 9 yaşındaydım sahnesi yoktu.
Hangisi.Bence de komedisi daha iyi Şey nasıldı ordan bakınca çok mu belli oluyor diyen çocuk
Aynen o sahne yoktu belki 2.bölüm
Hani hamburger istedi ya büyük boy mu küçük boy mu dedi ya Filiz çocuk dedi ya oradan bakınca çok mu belli oluyorHangisi.
Önemli bir karakter değil ki ana karakterleri yorumladım ben.Hani hamburger istedi ya büyük boy mu küçük boy mu dedi ya Filiz çocuk dedi ya oradan bakınca çok mu belli oluyor
O bonus kafalı çocuğu mu diyorsunÖnemli bir karakter değil ki ana karakterleri yorumladım ben.
En küçük erkek çocuk geçen sezon Vatanım Sensin'de oynamıştı bizim sayemizde ünlü olacak.
ilk bölüm kısaymış youtubede 103 dk ben 85-90 dk de izledim
hazal yine feriha olmuş takdir ettim zorlamasının anlamı yoktu reha özcan tahminlerimin ötesinde bir performans sergilemiş harika tek kelimeyle barış krakteri garip biraz foyası ortaya çıkar elbet, kardeşlerden kiraz ve ismet favorim sonra filizin küçüğü, diğer ikisi çöp şu anlık ))
neyse kız @Çiğdem- orjinalinde gay olan çocuğu galiba bu dizide maço yapmışlar bir de patronunun kendinden 15 yaş büyük karısına yazıyor bence sen de öyle bir büyü yap da @Thequeer ve @Yiğitt i uyarla
Aslında tanıtım biraz hosuma gitmişti ama çağatayı görünce ve vatanım sensinin rakibi olunca antisi oldumilk bölüm kısaymış youtubede 103 dk ben 85-90 dk de izledim
hazal yine feriha olmuş takdir ettim zorlamasının anlamı yoktu reha özcan tahminlerimin ötesinde bir performans sergilemiş harika tek kelimeyle barış krakteri garip biraz foyası ortaya çıkar elbet, kardeşlerden kiraz ve ismet favorim sonra filizin küçüğü, diğer ikisi çöp şu anlık ))
neyse kız @Çiğdem- orjinalinde gay olan çocuğu galiba bu dizide maço yapmışlar bir de patronunun kendinden 15 yaş büyük karısına yazıyor bence sen de öyle bir büyü yap da @Thequeer ve @Yiğitt i uyarla
Bizden önce seni uyarlaması lazım bebeğim, gizliliğin ortaya çıksınilk bölüm kısaymış youtubede 103 dk ben 85-90 dk de izledim
bizi ortaya çıkarmaya 1000 tane hogathanın büyüsü bile yetmezBizden önce seni uyarlaması lazım bebeğim, gizliliğin ortaya çıksın
Dizi hakkında yorum bile yapma gereği duymuyorum rezalet ötesi...
bence sen filizin kardeşlerini seversin eee artık yaşlandın iyice genç parlak seversin orta yaşlı kadınlar gibiAslında tanıtım biraz hosuma gitmişti ama çağatayı görünce ve vatanım sensinin rakibi olunca antisi oldum