xBUGRAx
Süper Emekli
Pazar günü 16:45 tekrarı en önemlisi
Şevkat'ten sonra verse çok iyi olurdu ama..
Pazar günü 16:45 tekrarı en önemlisi
O saatte geç olurdu ya 23:45 falan dizilere uygun saatler değil en uygunu Salı günü 20:00'da yayınlansınŞevkat'ten sonra verse çok iyi olurdu ama..
Her türlü de yorumum aynı olacaktı zaten.Dizinin içinde çok iyi gidiyor şarkı kalemine, sesine sağlık Çağatay'ın.
Yüksek başlasa şişirildiği için olurdu düşük başlaması daha iyi.
O saatte geç olurdu ya 23:45 falan dizilere uygun saatler değil en uygunu Salı günü 20:00'da yayınlansın
Biraz kısa sürdü ama ilk bölümBizim Hikaye her saatte izlenir bence zaten hemen etkisi altına alıyor.
Biraz kısa sürdü ama ilk bölüm
Özetli yayına geçince asıl reytingler ortaya çıkar neyse 6 bölüm daha izleyebilirim ondan sonrası da askerlik dönüşüMedyapım farkı. 19.55'de başlamıştı yeter bence.
İzledim tabiki@ozgur2113 sen izledin mi
İsmet'i ben de sevdim Kiraz da çok farça bir karakter olacak bakalım nasıl kullanacaklar ilk bölüm pek etkisi yoktu Hazalım şahaneydi evet o sahnede ve ben de çok beğendimİzledim tabiki
Ben çok samimi buldum yani orjinalini izleyen biri olarak ben de herkes gibi yadırgadım ama Türkiye'de ancak bu kadar olurdu ekip en iyi şekilde uyarlamış
Reha Özcan ve Hazal mükemmeldi özellikle Filiz'in Fikri'nin elini yüzüne getirip söylediği sahne çok iyiydi orjinalinde de vardı güzel sahneydi
Ama favorim İsmet
İsmet'i ben de sevdim Kiraz da çok farça bir karakter olacak bakalım nasıl kullanacaklar ilk bölüm pek etkisi yoktu Hazalım şahaneydi evet o sahnede ve ben de çok beğendim
2.bölümde iyi bir sıçrama bekliyorum
Ben dün hiç doyamadan bitti amaSüresi de inşallah hep böyle 100 dakika falan olur orjinali zaten 50 - 55 dakika sürüyor senaristler fazla zorlanmazlar
Senin doyman için 180 dakika dizi mi çeksin adamlar.Ben dün hiç doyamadan bitti ama
Ama özlemle bekliyordum normalSenin doyman için 180 dakika dizi mi çeksin adamlar.
O zaman bundan sonra seni de etiketlerimArada denk gelip baktım. Hikaye sardı fragmanda güzel. İlk tekrarı iyi gitmiş gelecek tekrarlarını iyi gideceğini düşünüyorum. Umarım 7-8 alır. Hikayenin gidişatı güzel çünkü.
Neyse madem açamadım yapacak bir şey yok. Bizim Hikaye çok şahane bir iş olmuş öncelikle bunu söyleyerek başlayayım. Kadro çok iyi oluşturulmuş, çekim kalitesi, senaryo hepsi çok iyi. Beklediğime kesinlikle değen bir iş. Bir saniye sıkılmadan izledim erken bitmesi dışında sorun yoktu.
Başlarken o kadar heyecanlıydım ki Hazal Kaya'yı uzun zaman sonra izlemek ve heyecanla beklediğin bir işin başladığını görmek çok keyifli bir duygu kesinlikle.
Reyting olarak da gayet iyi başladı keza tekrarı da gayet iyi gitti. AB dizisi olarak başlamış 4,69 almış ve haftaya 6 reytinge kadar çıkacağını düşünüyorum at fava bekle.
İlk bölümden sonra yapsalardı onu keşke ilk bölüm doymalıydık aynen müzik şahane 2 günde 3 milyonu geçtiErken bitmesi iyi işte gereksiz sahne yoktu ayrıca müziği harika değil mi yaa
İlk bölümden sonra yapsalardı onu keşke ilk bölüm doymalıydık aynen müzik şahane 2 günde 3 milyonu geçti
Ben de Tülay'ı beğendim ama genelde Tülay çok abartılı denmiş :SBen diziyi çok beğendim, ancak tekrarları izlerim malum 11.sınıfım artık 2 sene televizyon yüzü görmem.
Favorim Tülay.