TVen Yılan Yedili 2.Bölüm

İşte o yüzden MS ve Benim Albümüm'ü aldık yeni sezonda yardımcı pilot ve %10'luk ortak olarak @Çiğdem- görev alacak. :A
Deme şöyle deme... Çiğdem ortağım deme...

ben tüm projelerimi kışa ayarladım @Aserat @mrt-06 @pompy kış takviminiz bana emanet merak etmeyin ayoll :A :A :A
İyi bakalım en azından bu ihanetini böyle affedebilirim ablacım. :A

Tamda kaptıklarımı unutmaya başlamıştım. Harikasını atayım birkaç saate okuyacağım :A
Bekliyorum. :A

Süprüntü :F
Yine çok güldüğüm, zevkle okuduğum bir bölüm oldu. Konu akışların yine çok iyi bir çırpıda okudum. En beğendiğim sahneler Tols'un konuda yaptığı muhteşem betimlemeler, Aserat'ın ve MayısYılanı aman Kralının yılanlığı oldu :A Ellerine sağlık @mrt-06 .
Bu arada Aserat , Tols ve Xantier in senaryoları yine kaldı. Söz yarın öğleden sonramı sadece sizin senaryolarınıza ayırıciim :A

Süprüntü :F
Yine çok güldüğüm, zevkle okuduğum bir bölüm oldu. Konu akışların yine çok iyi bir çırpıda okudum. En beğendiğim sahneler Tols'un konuda yaptığı muhteşem betimlemeler, Aserat'ın ve MayısYılanı aman Kralının yılanlığı oldu :A Ellerine sağlık @mrt-06 .
Bu arada Aserat , Tols ve Xantier in senaryoları yine kaldı. Söz yarın öğleden sonramı sadece sizin senaryolarınıza ayırıciim :A
Teşekkürler canım. :bhr: