TVen Yılan Yedili 2.Bölüm

Derin işleri ben hallediyorum artık senin el atman lazım başkan olarak. :( Kendine gel sen sokak sanatısısın. :A

Magazin programım var. :A Ama bir şeyler düşünürüz ilerde. :A
O program var ama yok gibi bir şey. Bence yakın zaman için düşünebilirsin. :A

Hahah yine komik bir bölüm olmuş. :A Gözlerim @sokak sanati nı aradı rolü azalmış bu bölüm. :A

@Tolstoyevski zekan ile mesajının ilk kez çeliştiği bir mesaj :A :A

Ahaha @Aserat bir gün gerçekten arada kalacan ama o zaman seni kim kurtaracak merak ediyorum. :F

@mrt-06 ellerine sağlık. :A Haftaya konuk ediyormuşsun bizi. Merakla bekliyoruz. :A
Teşekkürler Haruncum. :bhr: Haftaya demedim "bir bölüme konuk alırım" dedim. :A

Bu arada @Aserat yılanına uyma sakın seni direkt olarak isim şeklinde transfer ettim yani senle 2 senelik anlaşmamız var. :A

@pompy e ne yazsam diye düşünüyordum sana fantastik onada sihirli dizi yazacam :F

haha herkesin kanalına uygun türden :A :A :A
CW gibi olduk iyice, sloganı Dare of Date yapacağım öyleydi CW'nin sloganı galiba. :F

Bu arada @Aserat yılanına uyma sakın seni direkt olarak isim şeklinde transfer ettim yani senle 2 senelik anlaşmamız var. :A

CW gibi olduk iyice, sloganı Dare of Date yapacağım öyleydi CW'nin sloganı galiba. :F
Ay tamam kapmadık Harun'unu. :A Ama istediği zaman feshedip bizim kanala gelebilir kapımız açık. :bhr:

Canım magazin orada kalsın iki kanala da iş yapmış olursun fena mı. :A
Senin kanala geçersem @mrt-06 Oklava ile döver beni valla. :A
bu aserat yeni dizi lafını nerde duyarsa nasıl hemen orada bitiyor uyarı falanmı geliyor ona bildirim olarak şu konuda birisi dizi baslatacam yazmıs koşş diye :A :A :A

Yo aksine iki hafta önce eTV 1. olunca üstümüze komplolar kurulmaya başladı sessiz kalamam. :A Bakarım biraz sonra. :A
İlk defa birinci oldun ne komplosu asıl komplolar sende, her şeyi kapıyorsun. :F

bu aserat yeni dizi lafını nerde duyarsa nasıl hemen orada bitiyor uyarı falanmı geliyor ona bildirim olarak şu konuda birisi dizi baslatacam yazmıs koşş diye :A :A :A
Acun gibi her şeyi alıyor. :F

İlk defa birinci oldun ne komplosu asıl komplolar sende, her şeyi kapıyorsun. :F

Acun gibi her şeyi alıyor. :F
Acun kalitesiz şeyleri alıyor bense kaliteli ve reyting getirecek yapımları. Ayrıca TVen gibi 1-2 yapıma sırtımızı dayayamayız çeşitlilik sağlamak lazım. :A