O program var ama yok gibi bir şey. Bence yakın zaman için düşünebilirsin.Derin işleri ben hallediyorum artık senin el atman lazım başkan olarak. Kendine gel sen sokak sanatısısın.
Magazin programım var. Ama bir şeyler düşünürüz ilerde.
O program var ama yok gibi bir şey. Bence yakın zaman için düşünebilirsin.Derin işleri ben hallediyorum artık senin el atman lazım başkan olarak. Kendine gel sen sokak sanatısısın.
Senin kanala geçersem @mrt-06 Oklava ile döver beni valla.O program var ama yok gibi bir şey. Bence yakın zaman için düşünebilirsin.
Canım magazin orada kalsın iki kanala da iş yapmış olursun fena mı.Senin kanala geçersem @mrt-06 Oklava ile döver beni valla.
Teşekkürler Haruncum. Haftaya demedim "bir bölüme konuk alırım" dedim.Hahah yine komik bir bölüm olmuş. Gözlerim @sokak sanati nı aradı rolü azalmış bu bölüm.
@Tolstoyevski zekan ile mesajının ilk kez çeliştiği bir mesaj
Ahaha @Aserat bir gün gerçekten arada kalacan ama o zaman seni kim kurtaracak merak ediyorum.
@mrt-06 ellerine sağlık. Haftaya konuk ediyormuşsun bizi. Merakla bekliyoruz.
CW gibi olduk iyice, sloganı Dare of Date yapacağım öyleydi CW'nin sloganı galiba.@pompy e ne yazsam diye düşünüyordum sana fantastik onada sihirli dizi yazacam
haha herkesin kanalına uygun türden
Ay tamam kapmadık Harun'unu. Ama istediği zaman feshedip bizim kanala gelebilir kapımız açık.Teşekkürler Haruncum. Haftaya demedim "bir bölüme konuk alırım" dedim.
Bu arada @Aserat yılanına uyma sakın seni direkt olarak isim şeklinde transfer ettim yani senle 2 senelik anlaşmamız var.
CW gibi olduk iyice, sloganı Dare of Date yapacağım öyleydi CW'nin sloganı galiba.
Başıma musallat oldun iyice. Bu arada 17. bölüme önden bakabilirsin rolünün derinliğini gör.Ay tamam kapmadık Harun'unu. Ama istediği zaman feshedip bizim kanala gelebilir kapımız açık.
Yo aksine iki hafta önce eTV 1. olunca üstümüze komplolar kurulmaya başladı sessiz kalamam. Bakarım biraz sonra.Başıma musallat oldun iyice. Bu arada 17. bölüme önden bakabilirsin rolünün derinliğini gör.
Teşekkürler Haruncum. Haftaya demedim "bir bölüme konuk alırım" dedim.
Bu arada @Aserat yılanına uyma sakın seni direkt olarak isim şeklinde transfer ettim yani senle 2 senelik anlaşmamız var.
CW gibi olduk iyice, sloganı Dare of Date yapacağım öyleydi CW'nin sloganı galiba.
Canım magazin orada kalsın iki kanala da iş yapmış olursun fena mı.
bu aserat yeni dizi lafını nerde duyarsa nasıl hemen orada bitiyor uyarı falanmı geliyor ona bildirim olarak şu konuda birisi dizi baslatacam yazmıs koşş diyeSenin kanala geçersem @mrt-06 Oklava ile döver beni valla.
Kanalımızın zirveye yerleşmesine yardımcı olabilecek her türlü işin peşindeyiz.bu aserat yeni dizi lafını nerde duyarsa nasıl hemen orada bitiyor uyarı falanmı geliyor ona bildirim olarak şu konuda birisi dizi baslatacam yazmıs koşş diye
İlk defa birinci oldun ne komplosu asıl komplolar sende, her şeyi kapıyorsun.Yo aksine iki hafta önce eTV 1. olunca üstümüze komplolar kurulmaya başladı sessiz kalamam. Bakarım biraz sonra.
Acun gibi her şeyi alıyor.bu aserat yeni dizi lafını nerde duyarsa nasıl hemen orada bitiyor uyarı falanmı geliyor ona bildirim olarak şu konuda birisi dizi baslatacam yazmıs koşş diye
Acun kalitesiz şeyleri alıyor bense kaliteli ve reyting getirecek yapımları. Ayrıca TVen gibi 1-2 yapıma sırtımızı dayayamayız çeşitlilik sağlamak lazım.İlk defa birinci oldun ne komplosu asıl komplolar sende, her şeyi kapıyorsun.
Acun gibi her şeyi alıyor.
Derin işleri ben hallediyorum artık senin el atman lazım başkan olarak. Kendine gel sen sokak sanatısısın.
Her hafta 6 yapım yayınlıyoruz ne 1-2'si.Acun kalitesiz şeyleri alıyor bense kaliteli ve reyting getirecek yapımları. Ayrıca TVen gibi 1-2 yapıma sırtımızı dayayamayız çeşitlilik sağlamak lazım.
Yazın büyük kısmı İtiraflar ve Yürüyen Ölüler'le geçti işte yeni sezona doğru biraz hızlandınız.Her hafta 6 yapım yayınlıyoruz ne 1-2'si.
Kışın ne yapacağım bilmiyorum ama. Ben de pek bir şey yapamam.Yazın büyük kısmı İtiraflar ve Yürüyen Ölüler'le geçti işte yeni sezona doğru biraz hızlandınız.
İşte o yüzden MS ve Benim Albümüm'ü aldık yeni sezonda yardımcı pilot ve %10'luk ortak olarak @Çiğdem- görev alacak.Kışın ne yapacağım bilmiyorum ama. Ben de pek bir şey yapamam.
Tamda kaptıklarımı unutmaya başlamıştım. Harikasını atayım birkaç saate okuyacağım
İşte o yüzden MS ve Benim Albümüm'ü aldık yeni sezonda yardımcı pilot ve %10'luk ortak olarak @Çiğdem- görev alacak.
ben tüm projelerimi kışa ayarladım @Aserat @mrt-06 @pompy kış takviminiz bana emanet merak etmeyin ayollKışın ne yapacağım bilmiyorum ama. Ben de pek bir şey yapamam.