Bi göz at, özet olmadığı için dua edersinİkisinin de toplu özeti yok mu ya?Haşmetli adminimiz öyle bir özellik getirmeli konulara
Her konunun altında ''özet geç'' butonu olmalı
![]()
https://fav10.net/forum/tags/hissikablelvuku-1-sezon/
Bi göz at, özet olmadığı için dua edersinİkisinin de toplu özeti yok mu ya?Haşmetli adminimiz öyle bir özellik getirmeli konulara
Her konunun altında ''özet geç'' butonu olmalı
![]()
11. bölümde 10 bölümlük bir özet var ama sen onu da okumaya üşenirsin.15 bölümü okumamı istiyorsun doğru mu anladım?![]()
Acıntasyon yapma la kıyamıyorum11. bölümde 10 bölümlük bir özet var ama sen onu da okumaya üşenirsin.Neyse kalsın bari. :S
O kadar iyi yani?
Çok fazla aşırı derecede inanılmaz iyiAcıntasyon yapma la kıyamıyorum
O kadar iyi yani?
Aklıma muazzam bir fikir geldi ahahahahahKonuları copy paste yapıp Google Translate'deki ablamıza okutacağım
Üşengeçlikte çığır açım bee
![]()
Bir eser sahibi eserini bu kadar övmemeliÇok fazla aşırı derecede inanılmaz iyi
Denedim, çok güzel oldu amöa duyguyu öldürdü![]()
Kıydın ama.Acıntasyon yapma la kıyamıyorum
O kadar iyi yani?
Aklıma muazzam bir fikir geldi ahahahahahKonuları copy paste yapıp Google Translate'deki ablamıza okutacağım
Üşengeçlikte çığır açım bee
![]()
Bugün başlıyorum o zamanKıydın ama.Ahaha sesli güldüm, eyy Allah'ım.
![]()
Harikasın zaten bir okumayan sen kalmıştın troliçe @Maskeli Fedai de okudu.Bugün başlıyorum o zamanTrans ablaya pardon translate ablaya söyliyim de sesini yormasın
![]()
Oooo @Maskeli Fedai'ye ne teklif ettin de okuduHarikasın zaten bir okumayan sen kalmıştın troliçe @Maskeli Fedai de okudu.
Trans abla, bugün forumdasın aga.![]()
Beni kıramaz, birlikte az günlük dizi izlemedik.
Neee günlük dizi mi?Beni kıramaz, birlikte az günlük dizi izlemedik.![]()
Özelden bayağı konuşurduk dışarda belli etmezdi ama birkaç yorumu var, şurdan bakabilirsin.
İftiraÖzelden bayağı konuşurduk dışarda belli etmezdi ama birkaç yorumu var, şurdan bakabilirsin.https://fav10.net/forum/search/8431391/
Artık saklamana gerek yok @Doğu göreceğini gördü.İftira![]()
Takipçilerime sorabilirsin hepsinin favorisi. Atacan'ın kendi dizisi olmasına rağmen benimkini daha çok seviyor meselaBir eser sahibi eserini bu kadar övmemeliBiraz önyargı oluştu bak şimdi görüyor musun
Duygunun öldüğü kısımlarda ben devreye girerim![]()
Sende yalan niye bu kadar arttı ya. .ssTakipçilerime sorabilirsin hepsinin favorisi. Atacan'ın kendi dizisi olmasına rağmen benimkini daha çok seviyor mesela![]()
Yalan söylediğimi kanıtlayamazsın ki?Sende yalan niye bu kadar arttı ya. .ss
Senin de defterin dürülecek az kaldı.Yalan söylediğimi kanıtlayamazsın ki?Yalan söylemedim de zaten
![]()
Kim yapacak onu? Sen mi?Senin de defterin dürülecek az kaldı.![]()