eTV Kanlı Ay - 1.Bölüm

Eline sağlık @Tolstoyevski ilk gun okuyacaktım ama bu kesin agır bi hikaye yazmiştir dedim. Gecenin bu sessizliğinde iyi geldi.

Müzikle dinledim ama keşke zamanlama uysaydı. 5.dk'da muziğin çıkışıyla martıların saldırış anı harıka uyardı ama ben coktan bitirip yorum okudum:(

Hikayenin sonunda adamın şizo olması bana Shutter Island'i hatırlattı. O yuzden sonraki okumalarımda karakteri kafamda Leo olarak canlandıracam:X

Iyyy hiç sevmediğim bir tabiri kullandın. Gece gece insanı iğrendirdin. .ss
Şimdi senin odan da öyledir kesin. Neyse keselim konuşmayı :F :F

Şu anda yaptığım işler bunlar ve senin konuşturduğun konuya bak :T:
1uwAgGdfQCy6K4vYHF7L8g.jpeg

Şimdi senin odan da öyledir kesin. Neyse keselim konuşmayı :F :F

Şu anda yaptığım işler bunlar ve senin konuşturduğun konuya bak :T:
1uwAgGdfQCy6K4vYHF7L8g.jpeg
Millet konuşmayı iyi geceler diye sonlandırır senin dediğine bak. :F Yine de İYİ GECELER :bhr:

Hissi'yi de yaz yaz bitiremedin ne zaman okuacağız. .ss

Okudum sonunda. :D

Vaov süper olmuş cidden uzun olmasına rağmen transa geçmiş gibi okudum. Roman tadında harika bir şey olmuş bence bu yazdığın hikayeyi geliştirerek ciddi ciddi bir kitap yazabilirsin...

Aslında varolmadığını ve olanların hayali olması, gerçek ters köşe bu olsa gerek..

Perşembe 2. bölüm gelir umarım. Ellerine sağlık. :) @Tolstoyevski

Gayet güzel. Epey güzel ve ilgi çekici hikayesi var. Monolog anlatış tarzını hep sevmişimdir, duygu aktarımı ve hayal ettirme de başarılı. Çok Kısa kestiğini kast etmiyorum ama betimlemeleri biraz daha uzatmaya bak bundan sonra bence. Ama bu kişisel görüşüm. Takipteyim. :)

Onun dışında, @Yakamoz-Asi @mrt-06 koşun, @Tolstoyevski benim hikayemi çalmış. Aynı benimkinin temasına benzer dizi yazmış, çakma bu :A Deli, hayal falan kuruyor, aynı benim adam :A

@Tolstoyevski yazarsa zaten böyle yazardı. :D Güzeldi. Devamını bekleriz. Aslında eleştiri değil, ama bir kaç bilinen filmden genel esinleme var senaryoda. Hollywood`dan eleştiri getirmek gibi düşüncem yok. Zaten o kadar da film konusuna hakim olduğumu düşünmüyorum. Uygulama farklıysa proje de farklıdır. Ellerine sağlık. :)

Eline sağlık @Tolstoyevski ilk gun okuyacaktım ama bu kesin agır bi hikaye yazmiştir dedim. Gecenin bu sessizliğinde iyi geldi.

Müzikle dinledim ama keşke zamanlama uysaydı. 5.dk'da muziğin çıkışıyla martıların saldırış anı harıka uyardı ama ben coktan bitirip yorum okudum:(

Hikayenin sonunda adamın şizo olması bana Shutter Island'i hatırlattı. O yuzden sonraki okumalarımda karakteri kafamda Leo olarak canlandıracam:X

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için, bi nebze beğendirebildiysem ne mutlu. :D Dizinin normal yayını artık Cuma akşam sonrası 22 civarında olacak ama bu haftaya mahsus Cumartesiye sarkma ihtimali de yok değil...

@mrt-06 Teveccühünüz efendim (evet googledan copy paste o kelime :A ) Fakat benimkisi zaman geçirmeye yönelik amatör bir uğraş, kitap kalem işini işin ehline bırakmak en doğrusu. :)

@XanTier aslında bu ilk bölüm olduğu için böyle oldu, diğer bölümler bu kadar karanlık ve gizemli olmayacak büyük ihtimalle, zaten dizinin çok konusu yok birkaç bölümlük bir iş olacak gibi. Betimleme konusunda kesinlikle haklısın, biraz hızlı geçmeler olmuş, kalan bölümlerde ayarını tutturmaya çalışacağım... O Hissikablolbalmu değişik isimli dizini en yakın zamanda okuyacağım bakalım neymiş bu. :A

@S.G.A.T. @Forumdash evet o kısım bana da Shutter Island'ı anımsattı, bu konuda belki daha farklı bir şeyler düşünebilirdi ama ana konu zaten çok farklı olduğu için, ufak benzerlikler taşıması kurguya oturduğu sürece problem olmaz diye düşündüm. Bu arada Holografik Kalem Bilgisayar olayında sanırım patent bende eğer daha önce düşünülmemişse. :A

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için, bi nebze beğendirebildiysem ne mutlu. :D Dizinin normal yayını artık Cuma akşam sonrası 22 civarında olacak ama bu haftaya mahsus Cumartesiye sarkma ihtimali de yok değil...

@mrt-06 Teveccühünüz efendim (evet googledan copy paste o kelime :A ) Fakat benimkisi zaman geçirmeye yönelik amatör bir uğraş, kitap kalem işini işin ehline bırakmak en doğrusu. :)

@XanTier aslında bu ilk bölüm olduğu için böyle oldu, diğer bölümler bu kadar karanlık ve gizemli olmayacak büyük ihtimalle, zaten dizinin çok konusu yok birkaç bölümlük bir iş olacak gibi. Betimleme konusunda kesinlikle haklısın, biraz hızlı geçmeler olmuş, kalan bölümlerde ayarını tutturmaya çalışacağım... O Hissikablolbalmu değişik isimli dizini en yakın zamanda okuyacağım bakalım neymiş bu. :A

@S.G.A.T. @Forumdash evet o kısım bana da Shutter Island'ı anımsattı, bu konuda belki daha farklı bir şeyler düşünebilirdi ama ana konu zaten çok farklı olduğu için, ufak benzerlikler taşıması kurguya oturduğu sürece problem olmaz diye düşündüm. Bu arada Holografik Kalem Bilgisayar olayında sanırım patent bende eğer daha önce düşünülmemişse. :A
Tamam, takipteyim. :A
İlk bölümünü yayınlamıştım 3 yıl önce falan, ama devamı gelmemişti tembelliğimden dolayı :D Ama o ilk bölüm çok değişikliğe uğradı, şimdiki hali çok daha güzel :bhr:

Ben de daha önceden okuyacaktım şimdi fırsat bulabildim. Anlatım dili ve tarzı hoş olmuş. Hikaye de ilgi çekici doğrusu. Bana da benzerlik uyandırdı o yukarda bahsedilen mesele ama çok da önemli değil kurgu iyi olduktan sonra. Hikayenin gidişatı ise ne yönde olacak beklemedeyim. Eline sağlık @Tolstoyevski. :)

Okudum sonunda. :D

Vaov süper olmuş cidden uzun olmasına rağmen transa geçmiş gibi okudum. Roman tadında harika bir şey olmuş bence bu yazdığın hikayeyi geliştirerek ciddi ciddi bir kitap yazabilirsin...

Aslında varolmadığını ve olanların hayali olması, gerçek ters köşe bu olsa gerek..

Perşembe 2. bölüm gelir umarım. Ellerine sağlık. :) @Tolstoyevski
Harunnn60 ın boykotuna güzel cevabım olucak başına ne bela. Örücem @DarkLeqenD yüzünden boykot yedim

Velhasıl bu akşam yeni bölüm var mı? :A

Ellerine sağlık @Tolstoyevski gerçekten roman okuyormuş hissine kapıldım. Müzikle beraber de ayrı bir keyifli oldu.

Adamın şizofren çıkması tanıdık geldi ama olur o kadar. Betimlemeler ve anlatım tarzı çok iyi. Böyle devam :A

Başlarda, klasik bir aksiyon hikayesi, sonrasında aşk hikayesi zannederken sonrasında tamamen farklı birşeyle karşılaştım 😱

Sonlara doğru biraz kafam karışsada olayların ilerleyen bölümde daha da netleşeceğini düşünüyorum. İlk bölümler nedense bana hep çok hızlı geçiliyormuşum gibi geliyor :D Hikaye de ilgi çekici, ben çok beğendim.

Ayrıca, Gerçekten kalemin çok güçlü, senaryo olur mu bilmem ama roman yazabilirsin. Beklediğiminde üstünde bir hikaye olmuş, ellerine sağlık. 🙂

aa evet bunada 1.bölümünü okuduk çok şükür öncelikle biraz geç olduğundan kusura bakma çok yoğun bir yaz geçirdim yeni yeni forumdakı düzenii oturtuyorum @Tolstoyevski :A müziği dinleyerek okudum ve gerçekten havaya sokuyor :F

aaa yalnız @XanTier ve senin senaryoların aa nasıl desem birisinin gözünden okuyoruz gibi anlatış şekilleriniz hemen hemen aynı ve işin tuhafı @XanTier geçmiş zamandan tarihler verelek bahsediyor 90lı yıllar falan sende gelecek zamandan 2030 falan tarihler veriyorsun biriniz geçmişi biriniz geleceği :A :A :A

kim kimden ilham almış bilemiyorum ama geçmiş ve geleceğe farklı pencereler açmışsınız ve forumun en sıra dışı 2 senaryosu şuan :A diğer 2 bölümede bakacam @Tolstoyevski:Z:Z:Z

aa evet bunada 1.bölümünü okuduk çok şükür öncelikle biraz geç olduğundan kusura bakma çok yoğun bir yaz geçirdim yeni yeni forumdakı düzenii oturtuyorum @Tolstoyevski :A müziği dinleyerek okudum ve gerçekten havaya sokuyor :F

aaa yalnız @XanTier ve senin senaryoların aa nasıl desem birisinin gözünden okuyoruz gibi anlatış şekilleriniz hemen hemen aynı ve işin tuhafı @XanTier geçmiş zamandan tarihler verelek bahsediyor 90lı yıllar falan sende gelecek zamandan 2030 falan tarihler veriyorsun biriniz geçmişi biriniz geleceği :A :A :A

kim kimden ilham almış bilemiyorum ama geçmiş ve geleceğe farklı pencereler açmışsınız ve forumun en sıra dışı 2 senaryosu şuan :A diğer 2 bölümede bakacam @Tolstoyevski:Z:Z:Z
O benden çaldı, bu su götürmez bir gerçek :A