Sen beğendin mi?
Senden tek isteğim bu resmi paintte açma. Hakaret kabul ederim![]()
Aynısını yapmışsın farkı ne
Sen beğendin mi?
Senden tek isteğim bu resmi paintte açma. Hakaret kabul ederim![]()
Açıklayıcı bir yorum oldu benim için.
Açıklayıcı bir yorum oldu benim için.Teşekkürler.
![]()
Teşekkür ederim yorumun içinAynısını yapmışsın farkı ne![]()
Teşekkür ederim yorumun için![]()
Ben de çay koymuştum sohbete daldım ocakta unutmuşum.
Sesli güldüm gece gece.Oya Doğan gibi yorumlarım.![]()
![]()
Benim diziye de bir baksan buralardayken.Ay sürekli bu şekilde dolaşmıyor herhalde etrafta?Ara ara acıktığında bu kılığa giriyorsa normal canım.
![]()
yabancı filmide oyla cnmBen de çay koymuştum sohbete daldım ocakta unutmuşum.
Sesli güldüm gece gece.![]()
Hayır şu cadı olaylarınaBekliyorum.
Fark ettim ikidir güldürdü atıyordun geçen bölüm ölüm doluydu ve ölüme güldün mü? 😱
Banlasa bile kendi kaybeder bunu göze alacağını sanmıyorum.
SPN konusuna bak ablacım.
Banlasa bile kendi kaybeder bunu göze alacağını sanmıyorum.![]()
Ne katkın var ayoll burada yorum yazanları benim dizime gidin diyip atacanıda daha az bölüm yaz diye yazma şevkini kırmaya çalısıyorsun kısaca takipçileride yazarıda diziden koparmaya çalısıyorsunSPN konusuna bak ablacım.![]()
Evet ben TWD'nin yayınlandığı kanalın yetkilileri tarafından gönderildim. İkide bir baltalamaya çalışıyorum ki bu dizinin ünü orijinalinin önüne geçmesin. Oh be rahatladım gerçeği açıklayınca.Ne katkın var ayoll burada yorum yazanları benim dizime gidin diyip atacanıda daha az bölüm yaz diye yazma şevkini kırmaya çalısıyorsun kısaca takipçileride yazarıda diziden koparmaya çalısıyorsun![]()
![]()
![]()
hahahha aa oyüzden @mrt-06 ın tekmeyi sana atması lazım bir an önce biz kadınlar olmasak erkeklerin gözü açılmayacakEvet ben TWD'nin yayınlandığı kanalın yetkilileri tarafından gönderildim. İkide bir baltalamaya çalışıyorum ki bu dizinin ünü orijinalinin önüne geçmesin. Oh be rahatladım gerçeği açıklayınca.![]()
hahahha aa oyüzden @mrt-06 ın tekmeyi sana atması lazım bir an önce biz kadınlar olmasak erkeklerin gözü açılmayacak![]()
![]()
![]()
Yine neşelisin bakıyorumÇiğdem-: Bu şırfıntı, herifimin yanında ne geziyor ya! destere?!
pompy: Çiğdem ablam ne alaka, esas tüm kötülüklerin başı sokak saati! Zamanında benim senaryolarıma da çirkin laflar ederdi...
Şu replikler çok güzel yaa@dizi kolik @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60
@Yiğitt in bedeninde @ozgur2113 birşeyler karıştırmaya başladı bakalım planı ne
@sokak sanati hulk gibi ormana daldı kaanı yemesin![]()
![]()
![]()