TVen Yürüyen Ölüler 13. Bölüm

Arkadaki resmi yolla, bitti bile :D
hdwallpaper9.jpg

Güzel bölüm olmuş yine. Mert'im efsane yazıyorsun, kalemine sağlık. :mouth: Bu zamana kadar rol aldığım en iyi dizi ve en iyi karakter. :hearteyes:

@Çiğdem- destere senin kaderin oldu iyice. :F Adamı bu kadar sahiplenmen hiç normal değil. Seni bir zombiyle bile aldatabilir bu. :A

@denizz19'un repliği de güldürdü benimle ilgili olan. :A @ozgur2113'ün @Yiğitt olduğuna inandırma çabaları da güldürdü. :F

Ve aşkım @sokak sanati'nın beni kıskanması da çok hoş. :J:hearteyes:

Yalnız dizinin heyecanı ve diyalogları çok güzel ilerliyor gerçekten. Hiç sıkmıyor insanı. :X
Çok teşekkürler kanke, güzel yorumlarınız beni mutlu ediyor. :bhr:

"Ayol..." dediği kısım demi, orayı yazarken aklımda canlandırdım, çok güldüm. :F

pompy: Çiğdem ablam ne alaka, esas tüm kötülüklerin başı sokak saati! Zamanında benim senaryolarıma da çirkin laflar ederdi...

Doğru söze ne denir?

Alttakinin vücudu üsttekinin yüzü diyorum. :X İan'ın yüzü nedense fazla geometrik geliyor bana. :F
Geometrik derken? :F Daha iyi değil mi işte. .ss Neyse doğru seçim oldu benim nezdimde. :A Aslında Ian'ın vücudu o kadar da iyi değil, omuzları dar gibi, beğenmene şaşırdım. :D

Geometrik derken? :F Daha iyi değil mi işte. .ss Neyse doğru seçim oldu benim nezdimde. :A Aslında Ian'ın vücudu o kadar da iyi değil, omuzları dar gibi, beğenmene şaşırdım. :D
Çok sivri yani hatları. Kemikli bir yüzü var. :X

İkisini kıyasladım sadece. :X Tabi ki İan'dan daha iyi vücudu olan kişiler var onların yanında İan'ın ki vücut bile kalmayabilir. :F