TVen Yürüyen Ölüler 13. Bölüm

Afiş çok güzel olmuş. Başrol yaptık 3 bölümlük oyuncuyu.:F

Kaderi bu işte, birde 15. bölümde öyle bir şey öğrenecek ki iyice beter olacak. :A Karakterleri detaylandırıyorum artık sona yaklaşırken. :bhr:

Genel olarak bölüm nasıldı. :D

@xBUGRAx bu bölüm yeni bu arada, zamanlayıcılı açtığım için smodlar görüyor. :A

:DHarika ben çok beğendim bölümü @denizz19 denizin repliklerine koptum mesela :F:FDestere Çiğdem dizikolik sokak sanati dörtlüsü süper çiğdem kesin çektirecek bunlara

Kaderi bu işte, birde 15. bölümde öyle bir şey öğrenecek ki iyice beter olacak. :A Karakterleri detaylandırıyorum artık sona yaklaşırken. :bhr:

Genel olarak bölüm nasıldı. :D

@xBUGRAx bu bölüm yeni bu arada, zamanlayıcılı açtığım için smodlar görüyordu. :A
Bu canavarlık bende pek olmadı sanki. Emekli bilir kişi gibi dolanıyorum tüm entrikayı @dizi kolik yapıyor. Bende sadece güç kaldı.:A @Cigdem- işi @dizi kolik yapıyor benle alakası yok.:A

İnşallah ormanda Kaan'ın askıntısını parçalarım.:A @Harunnn60

@denizz19 @pompy dedikodu günah.:A
Hhahaha bu @sokak sanati diziye yorum yağınca ben okuruktan sonra yani diziden yeni fırlamış gibi sanki öyle hissediyorum :F :F :F

Harika atmanı beklerdim.:( Greath'den bahsediyorum:D
Ben kötü bulduğun için "harika olmuş" dedin sandım o yüzden güldürdü atmıştım şimdi harikaya çevirdim. :D Fakat Greath'in nette bayağı fanı var 3 bölüm TWD'de oynamış ama etkisi büyük olmuş. 😱

Hhahaha bu @sokak sanati diziye yorum yağınca ben okuruktan sonra yani diziden yeni fırlamış gibi sanki öyle hissediyorum :F :F :F
Öyle gerçekci yazıyorum @sokak sanati'nı demek. :love1:

Ablam bu arada afişte bir detayı fark edemedin. :A

7N4YVl.png

Ben kötü bulduğun için "harika olmuş" dedin sandım o yüzden güldürdü atmıştım şimdi harikaya çevirdim. :D Fakat Greath'in nette bayağı fanı var 3 bölüm TWD'de oynamış ama etkisi büyük olmuş. 😱

7N4YVl.png
AFİŞİ şimdi görüyorum saklıyormuydun bee nerdeydi 😱😱😱

yatutarsanın akrakteri yabancı gibi :A

7N4YVl.png

Yok iyi olmuş amatör biri için tabi.:A

Çok farklı bi karakterdi erken öldü ama:(

Güzel bölüm olmuş yine. Mert'im efsane yazıyorsun, kalemine sağlık. :mouth: Bu zamana kadar rol aldığım en iyi dizi ve en iyi karakter. :hearteyes:

@Çiğdem- destere senin kaderin oldu iyice. :F Adamı bu kadar sahiplenmen hiç normal değil. Seni bir zombiyle bile aldatabilir bu. :A

@denizz19'un repliği de güldürdü benimle ilgili olan. :A @ozgur2113'ün @Yiğitt olduğuna inandırma çabaları da güldürdü. :F

Ve aşkım @sokak sanati'nın beni kıskanması da çok hoş. :J:hearteyes:

Yalnız dizinin heyecanı ve diyalogları çok güzel ilerliyor gerçekten. Hiç sıkmıyor insanı. :X