Bak beğenen oldu eğer iğneleme yoksa.Afiş çok güzel olmuş. Başrol yaptık 3 bölümlük oyuncuyu.![]()
Kaderi bu işte, birde 15. bölümde öyle bir şey öğrenecek ki iyice beter olacak.Karakterleri detaylandırıyorum artık sona yaklaşırken.
Genel olarak bölüm nasıldı.
@xBUGRAx bu bölüm yeni bu arada, zamanlayıcılı açtığım için smodlar görüyor.![]()
Teşekkürler ablam.Harika ben çok beğendim bölümü @denizz19 denizin repliklerine koptum mesela
Destere Çiğdem dizikolik sokak sanati dörtlüsü süper çiğdem kesin çektirecek bunlara
Kaderi bu işte, birde 15. bölümde öyle bir şey öğrenecek ki iyice beter olacak.Karakterleri detaylandırıyorum artık sona yaklaşırken.
Genel olarak bölüm nasıldı.
@xBUGRAx bu bölüm yeni bu arada, zamanlayıcılı açtığım için smodlar görüyordu.![]()
Hhahaha bu @sokak sanati diziye yorum yağınca ben okuruktan sonra yani diziden yeni fırlamış gibi sanki öyle hissediyorumBu canavarlık bende pek olmadı sanki. Emekli bilir kişi gibi dolanıyorum tüm entrikayı @dizi kolik yapıyor. Bende sadece güç kaldı.@Cigdem- işi @dizi kolik yapıyor benle alakası yok.
İnşallah ormanda Kaan'ın askıntısını parçalarım.@Harunnn60
@denizz19 @pompy dedikodu günah.![]()
Ben kötü bulduğun için "harika olmuş" dedin sandım o yüzden güldürdü atmıştım şimdi harikaya çevirdim.Harika atmanı beklerdim.Greath'den bahsediyorum
![]()
Öyle gerçekci yazıyorum @sokak sanati'nı demek.Hhahaha bu @sokak sanati diziye yorum yağınca ben okuruktan sonra yani diziden yeni fırlamış gibi sanki öyle hissediyorum![]()
![]()
![]()
Teşekkürler ablam.![]()
Afiş çok güzel olmuş. Başrol yaptık 3 bölümlük oyuncuyu.![]()
Bu sanattan anlamayan insan mı beğenmiş?O beyazlı fotoda 12. bölümde var, png zaten şeffaf seçim yapabiliyorsun. .ss Tek ayırmana gerek yok.![]()
Hhahaha bu @sokak sanati diziye yorum yağınca ben okuruktan sonra yani diziden yeni fırlamış gibi sanki öyle hissediyorum![]()
![]()
![]()
Salı günü forumdasın demi.Ne demek 14.bölümü heyecanla bekliyorum![]()
Bence havalı duruyor ya beyazları yok ederim gece, sen beğenmemek için beğenmedin.Bu sanattan anlamayan insan mı beğenmiş?![]()
AFİŞİ şimdi görüyorum saklıyormuydun bee nerdeydi 😱😱😱Ben kötü bulduğun için "harika olmuş" dedin sandım o yüzden güldürdü atmıştım şimdi harikaya çevirdim.Fakat Greath'in nette bayağı fanı var 3 bölüm TWD'de oynamış ama etkisi büyük olmuş. 😱
Öyle gerçekci yazıyorum @sokak sanati'nı demek.
Ablam bu arada afişte bir detayı fark edemedin.
![]()
Konun başında duruyor ya her hafta.AFİŞİ şimdi görüyorum saklıyormuydun bee nerdeydi 😱😱😱
yatutarsanın akrakteri yabancı gibi![]()
Salı günü forumdasın demi.
Bence havalı duruyor ya beyazları yok ederim gece, sen beğenmemek için beğenmedin.![]()
Laptobun sonunda düzeldi valla ama burç konularını da bekliyorum haberin olsun, takip ediyordum ben. .ssİnşallah şuan laptobumda bir sorun görünmüyor böyle devam ederse inşallah okumaya devam![]()
Ben kötü bulduğun için "harika olmuş" dedin sandım o yüzden güldürdü atmıştım şimdi harikaya çevirdim.Fakat Greath'in nette bayağı fanı var 3 bölüm TWD'de oynamış ama etkisi büyük olmuş. 😱
Öyle gerçekci yazıyorum @sokak sanati'nı demek.
Ablam bu arada afişte bir detayı fark edemedin.
![]()
sanırım özgürü diyorsun ama beni fantastik ucubeler çekiyor şu kırmızılı vampir sanırım baya çekiciKonun başında duruyor ya her hafta.
Hayır, nasıl görmezsin. 😱 Birde @xemrexxx parlak çeker der sana. Emre bile bulurdu şu afişteki parlağı.
![]()
Arkadaki resmi yolla, bitti bileSalı günü forumdasın demi.
Bence havalı duruyor ya beyazları yok ederim gece, sen beğenmemek için beğenmedin.![]()
Evet ozgur2113'ü diyorum küçültüğüm için fark edemedin herhalde o Damon.sanırım özgürü diyorsun ama beni fantastik ucubeler çekiyor şu kırmızılı vampir sanırım baya çekici![]()
![]()
![]()
Ben ilkokul 3. sınıftan beri Paint'ten tasarım yapıyorum amatör değilim. :SYok iyi olmuş amatör biri için tabi.
Çok farklı bi karakterdi erken öldü ama![]()