TVen Yürüyen Ölüler 13. Bölüm

Teşekkürler, tahmin etmiştim ama ilk haliyle aynı değil, bir sahne ve birkaç diyalog ekleme yapmıştım. :A

Sizin hikaye farklı bir yöne de kayabilir şimdi bir şey demiyim ama 15-16. bölümde demek istediğimi anlayacaksın. :A Bölümün uzunluğu nasıl bu arada çünkü diğer bölümler bu uzunlukta olacak. :D

Bir ara bana kızıyordun bu konuda. :A
Akıcı bir senaryo bana uzun gelmiyor hatta diğerlerinden kısa gibi bile geldi böyle iyi bencede cnm :A

@ozgur2113 diğer kamp alanını gebertmeye çalısıyor @sokak sanati da bizim olduğumuz yeri bu iki pis karşılaşmaz inş kanki olursalar yandık ayoll :A :A :A

Harikam nerde? :T: Az sinsi değilsin 0.20'me göz dikiyorsun. :A

@yatutarsa güçlü bir cadı ezikleme öyle. :A
Harikalık bir bölüm değildi bence. Bunun sen de farkındasın :A
Önce elfçe öğrenmesi lazım :A

Bu arada kapak fotoğrafının kötü olmasının sebebi kestiğin resimlerin etrafında beyazlıklar olması. Yazı da dahil.
Sormaya korkuyorum ama hangi programı kullandın? :F

Akıcı bir senaryo bana uzun gelmiyor hatta diğerlerinden kısa gibi bile geldi böyle iyi bencede cnm :A

@ozgur2113 diğer kamp alanını gebertmeye çalısıyor @sokak sanati da bizim olduğumuz yeri bu iki pis karşılaşmaz inş kanki olursalar yandık ayoll :A :A :A
Sağol. :bhr: Abovvv kötüler kulübü olur, Fav10'un hepsini öldürürler valla. :F

Kaan'a da okutsak mı acaba? :A

Harikalık bir bölüm değildi bence. Bunun sen de farkındasın :A
Önce elfçe öğrenmesi lazım :A

Bu arada kapak fotoğrafının kötü olmasının sebebi kestiğin resimlerin etrafında beyazlıklar olması. Yazı da dahil.
Sormaya korkuyorum ama hangi programı kullandın? :F
Evet geçiş bölümü oldu kabul ediyorum. :A LATİNCE ile devam edilecek...

Evet inan ki onları yok edecektim ama işim çıktı uğraşamadım, Paint'le yaptım tabii ki. :F

:DTamamdır ay şeyi demeyi unuttum yiğite repliğim neydii öyle ya :F koptum hee
Hangisi kuzumlu olan mı? :F

Evet inan ki onları yok edecektim ama işim çıktı uğraşamadım, Paint'le yaptım tabii ki. :F

vadikızı: Oyyyyy Yiğit'imm, kuzummm şu heybetli kolarınla çantayı alır mısın?
Bunu diyorum he doğru kuzumlu olan işte :F @Yiğitt te sanacak ki abla hep böylemi konuşuyor acaba diye:F:F

Okusa zaten sinir olurdu nasıl başrolum ben atacanım bölümlerde yokum olduğum zamanda belalarla uğraşıyorum :A :A :A

Bu canavarlık bende pek olmadı sanki. Emekli bilir kişi gibi dolanıyorum tüm entrikayı @dizi kolik yapıyor. Bende sadece güç kaldı.:A @Cigdem- işi @dizi kolik yapıyor benle alakası yok.:A

İnşallah ormanda Kaan'ın askıntısını parçalarım.:A @Harunnn60

@denizz19 @pompy dedikodu günah.:A

Okusa zaten sinir olurdu nasıl başrolum ben atacanım bölümlerde yokum olduğum zamanda belalarla uğraşıyorum :A :A :A
Kaderi bu işte, birde 15. bölümde öyle bir şey öğrenecek ki iyice beter olacak. :A Karakterleri detaylandırıyorum artık sona yaklaşırken. :bhr:

:bhr:Teşekkür ederim kuzumm samimiyetsizlikten nefret ederim
Genel olarak bölüm nasıldı. :D

@xBUGRAx bu bölüm yeni bu arada, zamanlayıcılı açtığım için smodlar görüyordu. :A