TVen Yürüyen Ölüler 13. Bölüm

Ne katkın var ayoll burada yorum yazanları benim dizime gidin diyip atacanıda daha az bölüm yaz diye yazma şevkini kırmaya çalısıyorsun kısaca takipçileride yazarıda diziden koparmaya çalısıyorsun :A :A :A
Evet ben TWD'nin yayınlandığı kanalın yetkilileri tarafından gönderildim. İkide bir baltalamaya çalışıyorum ki bu dizinin ünü orijinalinin önüne geçmesin. Oh be rahatladım gerçeği açıklayınca. :Z

Evet ben TWD'nin yayınlandığı kanalın yetkilileri tarafından gönderildim. İkide bir baltalamaya çalışıyorum ki bu dizinin ünü orijinalinin önüne geçmesin. Oh be rahatladım gerçeği açıklayınca. :Z
hahahha aa oyüzden @mrt-06 ın tekmeyi sana atması lazım bir an önce biz kadınlar olmasak erkeklerin gözü açılmayacak :A :A :A

Çiğdem-: Bu şırfıntı, herifimin yanında ne geziyor ya! destere?!

pompy: Çiğdem ablam ne alaka, esas tüm kötülüklerin başı sokak saati! Zamanında benim senaryolarıma da çirkin laflar ederdi...

Şu replikler çok güzel yaa :F @dizi kolik @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60

@Yiğitt in bedeninde @ozgur2113 birşeyler karıştırmaya başladı bakalım planı ne :A

@sokak sanati hulk gibi ormana daldı kaanı yemesin :F :F :F
Yine neşelisin bakıyorum :F Tabi Harun yok rahatsın :A

Ya yine harika bir bölüm olmuş :bhr: Daha çok okuyasım geliyor :Z Ellerine sağlık canım :love1: @mrt-06

@Yiğitt'in bedenine girip onun gibi davranmam falan süper olmuş :F Ay dizinin yeni favorisi ben oldum resmen :A

@dizi kolik ve @destere sahneleri çok eğlenceli olmuş :X